Σελίδες

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Οι κυριότερες ειδήσεις Νο5




Δέκα σημαντικές και ασήμαντες ειδήσεις της εβδομάδας που πέρασε σε αντίστροφη μέτρηση:

Στη θέση Νο10:
Για ξέπλυμα «μαύρου χρήματος» κατηγορείται ο Λ. Γαβαλάς.
Σε πόρισμα που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, η Αρχή για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές δραστηριότητες διαπιστώνει ότι η ακίνητη περιουσία που απέκτησε ο επιχειρηματίας είναι προϊόν εγκληματικής οργάνωσης.
Ο Γαβαλάς κατηγορείται, ότι την ίδια ώρα που χρωστούσε στο ελληνικό δημόσιο εκατομμύρια ευρώ, απέκτησε ακίνητα μεγάλης αξίας σε περιοχές της Αττικής και της Μυκόνου. Προκειμένου το ελληνικό δημόσιο να εξασφαλίσει τις απαιτήσεις του σε φόρους και ΦΠΑ από τον επιχειρηματία, οι οποίες ανέρχονται περίπου στα 12 εκ. ευρώ, του δεσμεύει τα 16 ακίνητα (!!!) αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε Κηφισιά, Παιανία και Μύκονο, καθώς και τέσσερις λογαριασμοί σε ελληνικές τράπεζες με ποσά 134.685 ευρώ.

Καθάρματα!
Εσείς είστε ικανοί να του κόψετε και το Da Capo!


Στη θέση Νο9:
Ο Τόμσεν πληρώνεται όσο 35 Έλληνες.
Ο Πολ Τόμσεν αμοίβεται με $242.000 το χρόνο. Τα λεφτά που εισπράττει ο Τόμσεν δεν υπόκεινται σε κρατήσεις, ενώ εξαιρούνται και από το φόρο εισοδήματος, όπως συμβαίνει με όλους τους μη Αμερικανούς υπαλλήλους του ΔΝΤ! Επίσης δικαιούται και λαμβάνει υποδειγματική υγειονομική περίθαλψη, μπόνους και προνόμια για την οικογένειά του.

Ο Πολ Τόμσεν είναι ο γνωστός γραβατωμένος παπάρας του ΔΝΤ που κυκλοφοράει από υπουργείο σε υπουργείο σα στο σπίτι του. Τα 242 χιλιάρικα που τσεπώνει αντιστοιχούν σε μισθούς 35 Ελλήνων που αμείβονται με το βασικό.
Σημερινούς μισθούς.
Αύριο θα είναι 82.
Του χρόνου 445.
Την επόμενη χρονιά 1.236.
Τη μεθεπόμενη 34.781.
Τη μεθεθεπόμενη 219.893…
…………….

Στη θέση Νο8:
Ένας στους δύο Γερμανούς θέλει να επιστρέψουμε στη δραχμή.
Σε έρευνα που δημοσιεύεται στη κυριακάτικη Bild, ένα ποσοστό 53% των ερωτηθέντων Γερμανών, δηλώνει ότι θα ήταν καλύτερα για το ευρώ αν η Ελλάδα εγκατέλειπε την Ευρωζώνη και επέστρεφε στη δραχμή.

Σε έρευνα που έγινε σε δείγμα 10 εκατομμυρίων Ελλήνων, ένα ποσοστό 100% δήλωσε πως θα ήταν καλύτερο για τους Γερμανούς να πάρουν τα αρχ**δια μας.


Στη θέση Νο7:
Στα όρια της φτώχειας ζει το 27,7% των Ελλήνων.
Στα όρια της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού ζει το 27,7% των Ελλήνων πολιτών, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας Eurostat για το 2010. Το ποσοστό αυτό κατατάσσει την Ελλάδα έβδομη, σε ποσοστά φτώχειας, μεταξύ των 27 χωρών της ΕΕ.

Ένα ποσοστό 71,8% είναι ήδη φτωχό.
Το υπόλοιπο 0,5% είναι πολιτικοί, κομματικά παράσιτα, διαπλεκόμενοι καναλάρχες με τα παπαγαλάκια τους, καθάρματα μεγαλοτραπεζίτες, επαγγελματίες συνδικα-ληστές, νονοί της νύχτας, κομπιναδόροι φοροφυγάδες, λαμόγια δικαστές και δικηγόροι, μαφιόζοι του αθλητισμού, ρασοφόροι του Real Estate και λοιπές μειονότητες.
Ένα τσούρμο απατεώνες που ξεπλένουν βρώμικο χρήμα και βρωμίζουν τις ζωές μας…


Στη θέση Νο6:
Α. Σαμαράς: "Προσπαθούμε ο κόσμος να πονέσει λιγότερο".

Γι’ αυτό εμείς στη νΝΔ είμαστε η μοναδική πολιτική δύναμη που προσφέρει βαζελίνη. Να σημειωθεί δε πως επειδή κατανοούμε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση θα είναι χωρίς χρέωση.


Στη θέση Νο5:
Άφιξη γερμανών αστυνομικών στην Ελλάδα;
Σύμφωνα με πηγές του αεροδρομίου της Ελευσίνας προσγειώθηκε ένα αεροσκάφος από το οποίο αποβιβάστηκαν γερμανοί αστυνομικοί, που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν στην αντιμετώπιση των επικείμενων συγκεντρώσεων και συλλαλητηρίων.

Σκοπός είναι να εκπαιδευτούν στην ανθεκτικότητα του ελληνικού κρέατος, ώστε να γνωρίζουν ποιας σκληρότητας κλομπ ενδείκνυται να χρησιμοποιήσουν, στη περίπτωση που δεν θα τους επιστραφούν τα δανεικά και οι τόκοι.


Στη θέση Νο4:
Επιδόματα ανεργίας στην Ιρλανδία.
Στην Ιρλανδία της οικονομικής κρίσης ο άνεργος πρόκειται να λαμβάνει επίδομα ανεργίας την εβδομάδα 188€ συν €124,80€ για ένα εξαρτώμενο ενήλικα. Αν έχει και παιδί θα λαμβάνει επιπλέον 29,80€ την εβδομάδα. Π.χ.: ζευγάρι με 2 παιδιά, θα παίρνει 372,40€ την εβδομάδα, δηλαδή 1.490€ το μήνα, δηλαδή 19.364€ το χρόνο.

Βλέπουμε λοιπόν ότι οι άλλοι “κακοί” μαθητές έχουν λεφτά να δώσουν για το κοινωνικό κράτος. Τα λεφτά αυτά υπάρχουν και στην Ελλάδα. Απλά διατίθενται σε απευθείας αναθέσεις, κλειστά επαγγέλματα, βουλευτικές αποζημιώσεις, μπαταξήδες που υπάγονται σε πτωχευτικούς κώδικες, εκκλησίες, μοναστήρια, αθλητικούς συλλόγους κλπ κλπ κλπ …


Στη θέση Νο3:
Καθηγητές κάνουν δωρεάν μαθήματα.
Μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από εκπαιδευτικούς οι οποίοι παραδίδουν δωρεάν μαθήματα σε παιδιά που ετοιμάζονται να δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις. Οι εθελοντές καθηγητές εντάχθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη στην πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού της πόλης του Βόλου και προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους σε παιδιά οικογενειών που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική θέση.  

Το μπράβο είναι πολύ λίγο. Σε εποχές πάρα πολύ δύσκολες, με δραματικές μειώσεις στους μισθούς όλων (όσων ακόμη έχουν δουλειά) φαίνεται πως υπάρχουν Έλληνες που παραμερίζουν προσωπικά προβλήματα και συμπαραστέκονται σ’ αυτούς που τους έχουν ανάγκη. Και πάλι μπράβο σας!!!

Στη θέση Νο2:
Στα ιδρύματα «στέλνει» πολλά παιδιά η κρίση.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Συνηγόρου του Πολίτη, στα 2.500 ανέρχονται τα παιδιά που βρίσκουν καταφύγιο σε δημόσια ιδρύματα παιδικής προστασίας ή σε ιδιωτικές δομές φροντίδας (ΜΚΟ, Εκκλησία) λόγω της κρίσης. Παράλληλα παρατηρείται και το φαινόμενο παιδιά, τελειώνοντας το γυμνάσιο να μη συνεχίζουν τη φοίτηση τους στο λύκειο, ενώ τίθενται θέματα σχετικά με την ψυχική υγεία των μαθητών.

Ανούσια και άνευ σημασίας πράγματα.
Το θέμα είναι να πάρουν οι Μερκελοσαρκοζήδες τα λεφτά τους.


Στη θέση Νο1:
Ψηφίζεται το Μνημόνιο Νο2.
Εγκρίθηκε το πακέτο μέτρων στη συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον διορισμένο για το σκοπό αυτό πρωθυπουργό.
Ο Παπαδήμος λοιπόν ζητάει τις υπογραφές και των 3 αρχηγών, διαφορετικά απειλεί με άτακτη χρεοκοπία.
Ο Καρατζαφέρης αρνείται να το ψηφίσει, ζητάει και παίρνει τις παραιτήσεις των 4 υπουργών και υφυπουργών του δικού του κόμματος. Δύο από αυτούς δηλώνουν πως θα ψηφίσουν το μνημόνιο. Το καζάνι άρχισε να βράζει.
Ο Παπανδρέου ζητάει πλήρη ομοφωνία από όλους. Την ίδια στιγμή 2 υφυπουργοί της Κοινοβουλευτικής του ομάδας παραιτούνται και δηλώνουν (μαζί με άλλους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ) πως θα καταψηφίσουν το νέο μνημόνιο. Ζητάει κομματική πειθαρχία ή σε διαφορετική περίπτωση οι διαφωνούντες να παραδώσουν τις έδρες τους.
Ο Σαμαράς ψηφίζει τα πάντα, κατόπιν δικών του σκληρών διαπραγματεύσεων που ωθούν τη τρόικα σε άτακτη υποχώρηση. Ζητάει κι αυτός κομματική πειθαρχία, ενώ ανακοινώνει πως οι διαφωνούντες όχι μόνο θα διαγραφούν από την κοινοβουλευτική ομάδα και το κόμμα, αλλά και δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι.
Και η τρόικα ζητάει σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 να ψηφιστεί το μνημόνιο από τη Βουλή, με ταυτόχρονη δέσμευση πως θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και από την οποιαδήποτε νέα κυβέρνηση προκύψει από τις επόμενες εκλογές.

Karagioz Mperdes !

2 σχόλια:

  1. Νο10:Τις φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες.
    Νο9:Τι σκατά κάνουν όλοι αυτοί και πέρνουν ένα σκασμό λεφτά;
    Νο8:Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκαν οι Γερμανοί για μας, εδώ δεν σκάμε εμείς.
    Νο7:Και ο Λακάρας στο 0,5%.
    Νο6:Τα σκατά όσο ζάχαρη και τους ρίξεις λουκουμάδες δεν γίνονται.
    Νο5:Το ελληνικό κρέας πάει με την μπύρα.
    Νο4:Ιδέα για μετακόμιση.
    Νο3:υπάρχει ακόμα, υπάρχει κάτι που δεν έχει χαθεί…
    Νο2:Γενιά στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.
    Νο1:Δεν υπάρχει ένας, ένας πατριώτης να τους στείλει όλους στο διάολο;

    καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έφτασα στο σημείο να πιστεύω ότι εντός Βουλής δεν υπάρχει κανένας πατριώτης. Όπως επίσης πιστεύω πως αν κυβερνούσαν τα "αριστερά" κόμματα θα υπερψήφιζαν τη δανειακή σύμβαση και θα ήσαν αντίθετοι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
    Δεν υπάρχει φως στο τούνελ.
    Τελευταία πείστηκα ότι έχουμε χάσει και το τούνελ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή