Σελίδες

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Οι κυριότερες ειδήσεις Νο18



Δέκα σημαντικές και ασήμαντες ειδήσεις της εβδομάδας που πέρασε σε αντίστροφη μέτρηση: 

Στη θέση Νο10:
Επιτέθηκε στην πεθερά του με …ρουκέτα!!!
Εφτάψυχη αποδείχτηκε μία γυναίκα από την Βοσνία, αφού επέζησε μετά από επίθεση με βαρέα όπλα από τον γαμπρό της. Ο Μίροσλαβ Μίλιτς πήρε …τα όπλα μετά από άγριο καυγά με την πεθερά του, την οποία θεωρούσε υπεύθυνη για τον αποτυχημένο γάμο του.
Αρχικά, εκτόξευσε αντιαρματική ρουκέτα στο σπίτι της γυναίκας, που στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά από την έκρηξη αλλά επέζησε.
Στη συνέχεια προσπάθησε να δώσει τη χαριστική βολή στην πεθερά του με ένα καλάσνικοφ, αλλά αστόχησε.
Εξίσου τυχεροί στάθηκαν ο σύζυγος και ο πατέρας της που βρίσκονταν μαζί της στο σπίτι, αφού την γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα.

Πρώτο βραβείο βλακείας και γκαντεμιάς μαζί!


Στη θέση Νο9:
Έβαζαν τα παιδιά τους να παριστάνουν τα κωφάλαλα για να παίρνουν επίδομα!
Από το 2006, 35 υγιέστατα παιδιά στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης εμφανίζονται από τους κηδεμόνες τους ως κωφάλαλα προκειμένου να καρπώνονται το προνοιακό επίδομα των 362 ευρώ.
Η ζημιά στο δημόσιο μόνο από αυτές τις 35 περιπτώσεις ανέρχεται στο 1.000.000 ευρώ. Η απάτη αποκαλύφθηκε όταν οι δάσκαλοι διαπίστωσαν πως τα «κωφάλαλα» παιδιά δεν παρουσίαζαν κανένα πρόβλημα. Στη καλοστημένη αυτή απάτη, κάθε φορά που γινόταν έλεγχος, οι γονείς παρουσίαζαν πραγματικά κωφάλαλα παιδιά ως δικά τους!

Για να γίνει σοβαρός έλεγχος έπρεπε να υπογράψουμε μνημόνιο;
Στην επόμενη είδηση έρχονται τα χειρότερα!


Στη θέση Νο8:
Δήλωναν το Φαράγγι της Σαμαριάς για να παίρνουν …επιδοτήσεις!
Ήρθε στο φως της δημοσιότητας η μεγαλύτερη ίσως απάτη με κοινοτικές επιδοτήσεις, που έχει αποκαλυφθεί ποτέ σε νησί της Ελλάδας.
Εκατοντάδες άτομα από όλη την Κρήτη είχαν δηλώσει ως …ιδιωτικές ή ενοικιαζόμενες εκτάσεις το ίδιο το …φαράγγι της Σαμαριάς και όχι μόνο. Ο εθνικός δρυμός των Λευκών Ορέων, που είναι ο παλαιότερος ανακηρυγμένος (από το 1962) εθνικός δρυμός της χώρας, έχει σχεδόν δηλωθεί κατά …80%, ώστε να εισπράττονται κοινοτικές επιδοτήσεις για την κτηνοτροφία.

Στο ίδιο μήκος κύματος με την προηγούμενη.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη απάτη με σκοπό την είσπραξη κοινοτικών επιδοτήσεων που έχει αποκαλυφθεί έως τώρα. Και λέμε έως τώρα γιατί αύριο μπορεί να μαθευτεί ότι κάποιοι δήλωναν και στρέμματα στο φεγγάρι ή καλλιεργούσαν της Ανταρκτικής τα παγόβουνα.
Στην Ελλάδα όλα είναι πιθανά.
Το μόνο απίθανο είναι να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι και οι υπόλοιποι να βάλουμε κάποτε μυαλό!


Στη θέση Νο7:
Οι επτά λέξεις που είπε ο Κάρολος Παπούλιας στον Ν. Μιχαλολιάκο.
Με χαρακτηριστική ψυχρότητα υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, στο προεδρικό Μέγαρο στα πλαίσια των συναντήσεών του με τους πολιτικούς αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Τηρώντας το πρωτόκολλο ο κ. Παπούλιας κάλεσε τον Μιχαλολιάκο με την κοινοβουλευτική σειρά του κόμματός του, προτελευταίο, αλλά όπως κατέστησε σαφές από την αρχή δεν είχε να του πει σχεδόν τίποτε.
Μετά τον τυπικό χαιρετισμό, όταν έκλεισαν οι πόρτες ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ρώτησε τον Μιχαλολιάκο: «Τι νομίζετε ότι πρέπει να γίνει;»
Ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής ανέπτυξε τις απόψεις του στον σιωπηλό Κάρολο Παπούλια, επί περίπου 15 λεπτά της ώρας. Και όταν αυτός σταμάτησε να μιλά τον ρώτησε: «Τελειώσατε;».

Από την Προεδρία της Δημοκρατίας δεν επιβεβαιώθηκε πως όση ώρα μίλαγε ο Μιχαλολιάκος, ο Πρόεδρος έριχνε πασιέντζα.


Στη θέση Νο6:
Εικονικά τιμολόγια σε Δήμους!
Εικονικά τιμολόγια και παράνομες χρηματοδοτήσεις κοινοτικών έργων εντόπισε το ΣΔΟΕ σε 25 Δήμους κυρίως σε νησιωτικές περιοχές της χώρας.
Οι έλεγχοι ξεκίνησαν ύστερα από την αποκάλυψη κυκλώματος επιχειρήσεων που εξέδιδε εικονικά τιμολόγια για έργα που δεν είχαν γίνει και για υπηρεσίες που δεν είχαν εκτελέσει.
Πρόκειται για εταιρείες εκπόνησης μελετών, διοργάνωσης διαγωνισμών, εκτέλεσης έργων κ.α. Παραλήπτες των τιμολογίων αυτών αποδείχθηκε ότι ήταν δήμοι σε διάφορες περιοχές της χώρας, κυρίως νησιωτικές, οι οποίοι εμφανίζονταν να καταβάλουν τα αντίστοιχα ποσά, δήθεν για την κατασκευή έργων ή υπηρεσιών που δεν είχαν προσφερθεί ή είχαν πραγματοποιηθεί υπερτιμολογημένα. Στην πραγματικότητα τα σχετικά ποσά μοιραζόταν το κύκλωμα, στο οποίο συμμετείχαν στελέχη των Δήμων.
Από τους ελέγχους εμφανίζεται να έχει δοθεί το ποσό των 100.000 ευρώ για τον καθαρισμό νεκροταφείου από χόρτα.

Γι’ αυτό έχουμε την ανάγκη της Ε.Ε.
Δεν πρέπει να σταματήσουν ποτέ τα ΕΣΠΑ, τα ΤΕΜΠΕ, οι αγροτικές επιδοτήσεις, τα σχέδια Μάρσαλ και δεν ξέρω ‘γω τι άλλο! Γιατί πως στο διάολο θα μάθουν όλοι ετούτοι οι κερατάδες – αετονύχηδες – απατεώνες – κλέφτες και καταχραστές νέα περπατησιά; Πως θα μάθουν να στηρίζονται στα δικά τους πόδια, να μη κλέβουν τα χρήματα των ευρωπαίων φορολογουμένων, χρεώνοντας τον ελληνικό λαό και υποθηκεύοντας το μέλλον του;
Α, μη το ξεχάσω: μαζί τα φάγαμε!


Στη θέση Νο5:
Διεργασίες για επιστροφή της Ντόρας στη ΝΔ.
Συζητήσεις, με στόχο την κοινή κάθοδό τους στις εκλογές του Ιουνίου, διεξάγονται, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, μεταξύ του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη.
Οι σχετικές διαβουλεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ, σύμφωνα με κάποιες πηγές, πραγματοποιήθηκε και συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Η κα Μπακογιάννη έλεγε προεκλογικά πως σε περίπτωση που η ΔΗ.ΣΥ δεν μπει στη Βουλή, θα διαλύσει το κόμμα και θα πάει σπίτι της.
Μάλλον λάθος καταλάβαμε, λέγοντας “σπίτι της” άλλο πράγμα εννοούσε!


Στη θέση Νο4:
Γερμανία:230 δις το έλλειμμα στο κρατίδιο της Ρηνανίας!
Με αφορμή τη συντριπτική ήττα του κόμματος της Γερμανίδας Καγκελαρίου Μέρκελ στη Ρηνανία-Βεστφαλία, αποκαλύφθηκε και το γερμανικό πρόβλημα χρέους. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στον γερμανικό Τύπο, το βιομηχανικό αυτό κρατίδιο της Γερμανίας με 18 εκατομμύρια κατοίκους χρωστάει 230 δις ευρώ!
Να σημειωθεί ότι το συνολικό χρέος της Γερμανίας υπερβαίνει τα 5 τρισεκατομμύρια ευρώ!!!

Πέφτω από τα σύννεφα! Είναι δυνατόν οι “οργανωμένοι”, “μεθοδικοί” και “εργατικότατοι” Γερμανοί, να επέτρεψαν να ανέβει σε τέτοιο ύψος το χρέος ενός μόνο κρατιδίου τους; Αν δεν πρόκειται για μαύρη προπαγάνδα του γερμανικού Τύπου, λέτε να χρειάζονται κι αυτοί μνημόνιο;


Στη θέση Νο3:
Ψάχνει τα ταμεία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ο εισαγγελέας Πεπονής!
Ο εισαγγελέας του Οικονομικού εγκλήματος Γρηγόρης Πεπόνης έχει μπροστά του φάκελο με ατασθαλίες γύρω από τις προεκλογικές χρηματοδοτήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ασκήσει διώξεις για απιστία στις διοικήσεις των τραπεζών.
Τα στοιχεία του φακέλου Πεπόνη μεταξύ των άλλων περιλαμβάνουν δάνεια που πήραν τα δύο κόμματα πριν από 6 με 7 μήνες από τράπεζες με εγγύηση την χρηματοδότηση με βάση τα ποσοστά τους 40% και 45%. Οι τράπεζες που χορήγησαν αυτά τα δάνεια δεν έχουν απόφαση των Διοικητικών Συμβουλίων.

40%-45% ονειρευόταν ο καθένας τους! Τελικά δεν έπιασαν αθροιστικά ούτε το 33%! Γι’ αυτό η κωλοπιλάλα να τσεπώσουν προεκλογικά το παραδάκι. Τώρα θα τους ζητηθεί να τα επιστρέψουν;
Αλλά η είδηση έχει και «ουρά». Τα κόμματα (όλα) οφείλουν 272,5 εκατ. ευρώ. Το ποσό είναι σκανδαλωδώς τεράστιο. Και το ακόμη μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι ότι αντί να σταματήσει εδώ και τώρα η χρηματοδότησή τους, τέθηκε προς τις τράπεζες ως μοναδική εγγύηση οι επόμενες χρηματοδοτήσεις που πρόκειται να λάβουν μέχρι και το 2018!!! Και οι τράπεζες το δέχθηκαν. Γιατί άραγε; Μάλλον πόνταραν στα 18 δισ. που τους στέλνει η τρόικα. Ε, τόσο κόπο έκαναν τα παλικάρια, 18 δισ. θα πάρουμε, ας δώσουμε και μερικά μύρια. Μην είμαστε και γύφτοι!
Ερώτηση: Τώρα που μπήκαν στη Βουλή η ΔΗΜΑΡ, τα χρυσαυγά, οι Ανεξάρτητοι-Πάνω Καμμένοι-Έλληνες, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε θεαματικά τα ποσοστά του, δεν θα πάρουν τις χρηματοδοτήσεις που (κακώς-κάκιστα) δικαιούνται, επειδή τα λεφτά πρόλαβαν και τα ’φαγαν άλλοι;


Στη θέση Νο2:
Eνεργοποιήθηκε το blogspot.gr .
Από την Τρίτη 15 Μαΐου 2012, όλα τα ελληνικά blogs της Google που φιλοξενούνται στη πλατφόρμα του Blogspot έχουν πλέον και κατάληξη .gr πράγμα το οποίο σημαίνει πως πλέον υπάγονται στην Ελληνική νομοθεσία.
Αυτό σημαίνει πως πλέον, εάν κάποιος κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση σε ένα blog με κατάληξη blogspot.gr, γίνεται άμεσα άρση του απορρήτου, καθώς η Ελληνική Δικαιοσύνη προβλέπει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών ακόμη και για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης, το οποίο είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Σσσσς!!!
Σιγή ασυρμάτου.
Ο Μεγάλος Αδελφός είναι εδώ και σας ρουφιανεύει.


Στη θέση Νο1:
Α. Μέρκελ: Κάντε δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι στο ευρώ!
Σκέψεις για τη διενέργεια δημοψηφίσματος παράλληλα με τις εκλογές, με το ερώτημα «κατά πόσο επιθυμούν οι Έλληνες πολίτες την παραμονή στην ευρωζώνη» μετέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, όπου πάντως σημειώνεται πως “είναι πρόδηλο ότι το θέμα εκφεύγει των αρμοδιοτήτων της υπηρεσιακής κυβέρνησης”.

Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή. Η ανοργασμική φακλάνα μέσω «κύκλων» της διέψευσε ότι είπε κάτι τέτοιο. To "περίεργο" είναι που τα ίδια είπε και ο Σόιμπλε και ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς. Τυχαίο;
Εμείς τώρα από όλο αυτό τι καταλάβαμε;
Καταλάβαμε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός που είχε προτείνει το δημοψήφισμα πριν 6 μήνες ήταν επικίνδυνος, ακατάλληλος και μαλάκας. Έπαιζε άθλια παιχνίδια με την ελληνική οικονομία, με το ευρώ και τη σταθερότητα του «ευρωπαϊκού οικοδομήματος»-μη χέσω, και τα μόνα που κατάφερε ήταν να εγκαταλείψει την πρωθυπουργία, να φύγει κακήν-κακώς από τη κυβέρνηση, να χάσει την αρχηγία του κόμματος και σήμερα να είναι ένας απλός επαρχιακός βουλευτής.
Τώρα που το προτείνει η γερμανίδα κωλόγρια περίπου το κάνουμε γαργάρα!!!
Όσο και να διαφωνεί κανείς με τον ΓΑΠ και τις ομολογουμένως απίστευτες μαλακίες του, δεν παύει να ήταν εκλεγμένος πρωθυπουργός της χώρας και εκείνη τη χρονική στιγμή να εκπροσωπούσε ένα έστω μικρό κομμάτι του ελληνικού λαού.
Η γερμανίδα καγκελάριος ποιον πούστη εκπροσωπεί;;;

7 σχόλια:

  1. Αυτό που λες για μπλογκ. Δεν άλλαξε το com σε gr και πως θα γίνει άρση απορρήτου δλδ;
    Εγώ ας πούμε δεν έχω βάλει αληθινά στοιχεία όταν έκανα το λογαριασμό στη google και δεν έβαλα το δικό μου τηλέφωνο. Θα με βρουν από την ip; Δεν μπαίνω μόνο από το σπίτι. Και άντε και τα βρίσκουν πως θα αποδείξουν ότι είμαι εγώ;
    Αυτά...και καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το τελευταίο έχω να πω οτι οι γερμανοί πρέπει να πάψουν ν α παίζουν ρόλο ηγέτη της Ευρώπης με τον τρόπο που μόνο αυτούς βολεύει.
    Αυτο για να γίνει πρέπει να δουλέψουν όλα τα κράτη και να το απαιτήσουν.

    Για το 9 το 8 και το 6 εχω να πώ πολλά, που δεν θέλω ομως να πώ δημόσια. Ειδικά αν ισχύει το Νο.2 τότε βρίσκει κανείς μπελά εύκολα αφου πλεον ο κάθε πικραμένος θα θεωρήσει οτι θίγεται. Ασχετα αν ειναι δημόσιο πρόσωπο για το οποίο έχω γνώμη αφ όσον αυτός/αυτη θα ρυθμίσει τη ζωή μου σε ενα βαθμό.

    Και μια και είπαμε για το blogspot.gr να πούμε οτι δεν βλέπω κατάληξη .gr στο ιστολόγιό σου, ουτε στο δικό μου, ή όχι ακόμα.
    Με την ρημάδα τη Wordpress και τα άλλα καλούδια, άλλες πλατφόρμες μπλογκς αλλα και με το Φέησμπουκ τι θα γίνει ;
    Εκει θα μπορεί ο καθένας να συκοφαντεί αβέρτα ;
    Γιατι άραγε δεν εγινε το ίδιο για όλες τις πλατφόρμες ;

    Προς Μαρία-Νι απο πάνω :)
    Ου μπλέξεις.
    Αν σε τραβολογάνε θα πρέπει να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας και αυτη ειναι η μεγαλύτερη "τιμωρία", οτι θα σε ταλαιπωρήσουν, τρελάνουν επειδή μπορούν. Μέχρι να σε τσαντίσουν τόσο που να βρίσεις και κανέναν και να πας και για εξύβριση.
    Χάλια η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Ο apos είναι πάντα απολαυστικός.
      Σα να γράφει νούμερο σε επιθεώρηση!
      Που και που μπαίνω και διαβάζω τα κείμενά του.

      Διαγραφή
  4. @ Μαρία Νι
    @ tzonakos

    Η είδηση έχει αναπαραχτεί από δεκάδες blogs και ειδησεογραφικά sites. Εγώ τη διάβασα στο inews.
    Κάντε αναζήτηση στη google το: "ενεργοποιήθηκε το blogspot.gr"

    tzonako ζούμε σε μια υπέροχη δημοκρατία όπου ο βουλευτής με τη ψήφο του μπορεί να σε οδηγήσει στην ανεργία, στη φτώχεια, στη πείνα, στην αυτοκτονία, αλλά εσύ δεν επιτρέπεται να του τα χώσεις μη του κατσαρώσει το μαλλί.
    Ασταδιάλα ρε κουφάλες.
    Άμα φιμώσετε τα blogs φροντίστε να κοπούν όλες οι νερατζιές και να εξοριστούν όλες οι κότες της επικράτειας γιατί το τι θα επακολουθήσει δεν το υποψιάζεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαντάσου να είσαι Βόσνιος, να αέχεις επιζήσει από Εμφύλιο, από Σέρβους και Κροάτες, από ΟΗΕδες κυανόκρανους... και να πας να φας ρουκέτ από το γαμπρό!
    Ε αυτό, ούτε ο Θεός δεν το θέλει!
    Για αυτό και σώθηκε!
    Είναι σα να πέσεις από αεροπλάνο, να σωθείς και μετά να περνάς κάτω από μπαλκόνι, να φας γλάστρα στο κεφάλι και να μείνεις σέκος...


    Η Ντόρα απλά επέστρεψε σπίτι της!
    Αυτό εννοούσε, κακεντρεχείς!


    Όσο για το δημοψήφισμα, είναι απλά ένα τυπικο δείγμα παλλαικής μαλακίας, αφού ό,τι μας είπαν τα ΜΜΕ, αυτό αναμασούσαμε.
    Θυμάμαι Πέτρο τότε ήμασταν από τους ελάχιστους που ήμασταν υπέρ...

    Για τους περισσότερους οι εκλογές και τα δημοψηφίσματα φαντάζουν επικίνδυνες για τη δημοκρατία διαδικασίες.
    Γιατί δεν αρκεί να γκρινιάζεις, αλλά πρέπει να αποφασίσεις κι από πάνω!
    Πού να τρέχεις να σκέεεεφτεσαι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σαν εκείνον τον αμερικανό στρατιώτη που επέζησε από το Βιετνάμ-ο μοναδικός της διμοιρίας του-και όταν επέστρεψε στην Αμερική, μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο τον δάγκωσε ένας λυσσασμένος σκύλος και πέθανε!!!

      Τα Μέσα Μαζικής Μαλάκυνσης κατάφεραν να πείσουν (σιγά το δύσκολο θα μου πεις) το λαό ότι το δημοψήφισμα, δηλαδή η άμεση-συμμετοχική δημοκρατία ήταν εις βάρος του.
      Βρε ηλίθιε Έλληνα, αν δεν θες έξοδο από το ευρώ (όπως σου πλασάρησαν ότι σημαίνει το δημοψήφισμα) τότε απλά ψήφισε υπέρ της παραμονής! Δεν σου είπαν ότι έχεις κι αυτή τη δυνατότητα;
      Γι' αυτό έχω πει ότι οι ηλίθιοι πρέπει να διαγραφούν από τους εκλογικούς καταλόγους!

      Διαγραφή