Σελίδες

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Οι κυριότερες ειδήσεις Νο19

Δέκα σημαντικές και ασήμαντες ειδήσεις της εβδομάδας που πέρασε σε αντίστροφη μέτρηση: 

Στη θέση Νο10:
Τυνήσιος ήθελε να κάνει σεξ με …πρόβατο!
Το απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Ρόδο όταν ο λαθρομετανάστης έγινε αντιληπτός από τον κτηνοτρόφο μέσα στο ποιμνιοστάσιό του. Παρά τις εκκλήσεις του να φύγει, ο αλλοδαπός του επιτέθηκε και προσπάθησε να τον χτυπήσει με ένα ξύλο, ενώ έσπασε το παρμπρίζ ενός παλιού φορτηγού που ήταν σταθμευμένο έξω από τη στάνη.
Όταν έφτασαν οι δυο γιοι του κτηνοτρόφου για να τον βοηθήσουν, ο Τυνήσιος τους απείλησε με μαχαίρι αλλά μετά από σκληρή πάλη κατάφεραν να τον δέσουν και να τον παραδώσουν στους αστυνομικούς που είχαν ειδοποιηθεί και έφτασαν. Στο τμήμα όπου οδηγήθηκε, ο νεαρός αλλοδαπός ρωτήθηκε τι γύρευε μέσα στον στάβλο και άφησε άφωνους τους αστυνομικούς, αποκαλύπτοντας με φυσικότητα ότι ήθελε να βρει ένα από τα πρόβατα για να κάνει… σεξ!

Διευκρινίστηκε το φύλλο του προβάτου ή δεν έχει σημασία;


Στη θέση Νο9:
Το μαντήλι που κράζει τους γερμανούς!
Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Ρόδο, προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του προς την Γερμανία, η οποία μας επιβάλλει συνεχώς οικονομικά μέτρα. Ο εστιάτορας τύπωσε ένα μήνυμα στα μαντηλάκια που δίνει στους πελάτες του αφού τελειώσουν το δείπνο τους.
Το μήνυμα αναφέρει «Κατά τη διάρκεια του 2oυ Παγκοσμίου Πολέμου οι Γερμανοί καταλήστευσαν χρυσό και άλλα αντικείμενα αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ από την Ελλάδα. Για άλλη μια φορά η Ελλάδα βρίσκεται σε αυτή τη θέση, η γερμανική κυβέρνηση θέλει να την κατακλέψει.
Επιτέλους, ο ελληνικός λαός πήρε την απόφαση να δώσει στη γερμανική κυβέρνηση τίποτα παραπάνω από αρχ@δ@@»!

Λέω να συνδράμουμε όλοι μας στη κίνηση του Ρόδιου εστιάτορα. Ο καθένας μας ας καταθέσει ότι προαιρείται στην εθνική αυτή προσπάθεια που στόχο έχει να καταδείξει την εκτίμηση που τρέφουμε προς τη γερμανική κυβέρνηση, αλλά και να αναδείξει τα γούστα της.


Στη θέση Νο8:
Το ΣΔΟΕ «ξετινάζει» 500 πολιτικούς και αιρετούς άρχοντες.
Τη σημαία της κάθαρσης σηκώνει το ΣΔΟΕ που έχει βάλει στο στόχαστρο το «πόθεν έσχες» περίπου 500 προσώπων από τον χώρο του δημόσιου βίου με μεγάλη περιουσία, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται πρώην υπουργοί, βουλευτές, αιρετοί άρχοντες αλλά και διατελέσαντες ως επικεφαλής κρατικών οργανισμών και επιχειρήσεων.
Η έρευνα περιλαμβάνει και έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς, στα συμβόλαια αγοραπωλησιών, στα σκάφη αναψυχής και στις δραστηριότητες εταιριών όπου μετέχουν σαν μέλη οι ελεγχόμενοι ή και συγγενικά τους πρόσωπα.
Για τις κινήσεις του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ενημερώθηκε ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών καθ. Γιώργος Ζανιάς.

Το κράτος δηλαδή δουλεύει; Οι υπηρεσίες του δεν έπεσαν σε νιρβάνα λόγω ακυβερνησίας; Δεν έγινε πρωθυπουργός ο Βενιζέλος ή ο Σαμαράς ή και οι δύο μαζί και δεν έχει ακόμη διαλυθεί το σύμπαν; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω!
Έχουμε δηλαδή μια κυβέρνηση που: είναι ολιγομελής, δεν αμείβεται ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του, δεν πληρώνουμε τα υπηρεσιακά τους αυτοκίνητα, δεν έχει ο καθένας τους από 15 αστυνομικούς συνοδεία, δεν πληρώνουμε τους 300 της Βουλής, αυτές τις ημέρες ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας Α. Ρουπακιώτης επιχειρεί το «πάγωμα» της μετενέργειας και των συλλογικών συμβάσεων, απορρίφθηκε η αναίρεση κατηγοριών του Εφραίμ, ενώ απορρίφθηκε και η αίτηση αποφυλάκισης Τσοχατζοπούλου.
Τελικά, ίσως η λύση να μην είναι απλά το να μην έχουμε μονοκομματικές κυβερνήσεις. Ίσως η λύση είναι να έχουμε ακομματικές!


Στη θέση Νο7:
Ποινικές διώξεις στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης
Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος εναντίον 13 γιατρών και της διοίκησης στην ορθοπεδική και νευροχειρουργική κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης άσκησε ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος.
Οι γιατροί κατηγορούνται για απιστία σε βάρος του δημοσίου την περίοδο 2007 -2009 καθώς μετά από έλεγχο διαπιστώθηκαν παρατυπίες, υπερκοστολογήσεις και ανεξέλεγκτες χρεώσεις υλικών.
Η ζημία του δημοσίου ξεπερνά τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχει εβδομάδα που να μην αποκαλύπτεται ακόμη μια απάτη εις βάρος του ελληνικού δημοσίου και των ελλήνων πολιτών. Έχω την εντύπωση πως αν γινόταν εξαρχής η προσπάθεια περιστολής της σπατάλης, εντοπισμού των μαϊμού αναπήρων, των πεθαμένων συνταξιούχων, των υπερτιμολογήσεων στα φάρμακα, των συλλήψεων μεγαλοοφειλετών του δημοσίου κλπ, δεν θα είχαμε ανάγκη ούτε από απάνθρωπη λιτότητα, ούτε από τοποτηρητές, ούτε από απειλές εξόδου από το ευρώ, ούτε από μνημόνια.


Στη θέση Νο6:
Σφοδρή επίθεση από Αμβρόσιο για Χρυσή Αυγή.
Ανοικτή επιστολή με τίτλο: "Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ; ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ!" μέσα από την οποία καταγγέλλει τη συμπεριφορά του πολιτικού συστήματος, αλλά και τον ΜΜΕ κρατικών και ιδιωτικών έναντι του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, απηύθυνε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας Αμβρόσιος.
Ακολουθούν αποσπάσματα της επιστολής:
"...Οργή μας προκάλεσε η στάση του Βουλευτή κ. Μίμη Ανδρουλάκη, ο οποίος αρνήθηκε να λάβει  μέρος στην ορκωμοσία της Βουλής, επειδή στην Αίθουσα του Κοινοβουλίου παρίσταντο οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Όπως επίσης μεγάλη θλίψη μας γέμισε η παράλειψη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια να συμπεριλάβει στη Σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών τον εκπρόσωπό της κ. Νίκο Μιχαλολιάκο.
"Ωσαύτως πολλή αγανάκτηση μας προκάλεσε η στάση των ΜΜΕ, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται και το Κανάλι της Κρατικής -και όχι της Δημόσιας, όπως συνηθίζουν να την ονομάζουν, ναρκισσευόμενοι, οι δημοσιογράφοι της πρωϊνής ζώνης της ΝΕΤ- τα οποία κατά την προεκλογική περίοδο επιμελώς αγνόησαν το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά, όλως παραδόξως, μετά τις εκλογές δεν έπαυσαν να προβάλλουν πάλιν και πολλάκις στη διάρκεια της ημέρας και με υπερβάλλοντα ζήλο, το ατυχές εκείνο περιστατικό του «εγέρθητι», ασφαλώς για να τους εκθέσουν! Έτσι μεταξύ των άλλων καταπατήθησαν και τα ανθρώπινα δικαιώματα μιας μερίδος Ελλήνων Πολιτών".
"Δεν δύναμαι να κατανοήσω πως και γιατί οι ιδέες της Χρυσής Αυγής είναι ανατρεπτικές και γιατί δεν είναι το ίδιο ανατρεπτικές ή επικίνδυνες και οι ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ";
"Ποιοί άραγε κυριολεκτικά έκαψαν την Αθήνα στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος; Δεν ήσαν τα ανατρεπτικά στοιχεία, που εντάσσονται στις γραμμές των κομμάτων της αριστεράς; Οι οπαδοί της κάποτε ονομάζονταν "αναρχοκομμουνιστές". Σήμερα άλλαξαν όνομα, όχι όμως και ιδέες! Εκεί, στην οδό Σταδίου, στο Κατάστημα της Marfin, κάηκε και η δική μας, η Αγγελική από το Αίγιο, έγκυος εξ μηνών"! 

Επιτέλους. Βγήκε ένας και μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας στον ελληνικό λαό. Σεβασμιότατε, σε ευχαριστούμε ολόθερμα. Ομολογώ πως τέτοιες χοντρομαλακίες είχα να διαβάσω χρόνια.
Τούτες οι αρλούμπες θα μπορούσαν να αποτελέσουν ξεχωριστή ανάρτηση, αλλά σιγά μη καθίσω να ασχοληθώ ιδιαίτερα με τα ασυνάρτητα του φασιστόμουτρου. Λίγα μόνο λόγια:
Στο χωριό μου «σεβασμιότατε» λένε κάτι γι’ αυτή που θέλει να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει. Θα το΄χεις ακούσει φαντάζομαι! Είχες δεν είχες λοιπόν, λίγο πριν τη δύση του βίου σου και της παπαδίστικης καριέρας σου έβγαλες τα σώψυχά σου. Αυτά κηρύττεις από άμβωνος; Καλείς τους ηλιθιοδέστερους του ποιμνίου σου να σηκώνουν τα χέρια και να χαιρετούν χιτλερικά;  
Αιδώς!!!
Τα Καλάβρυτα έχουν υποστεί τα πάνδεινα από τις θηριωδίες του ναζισμού, λάτρεις των οποίων είναι ο Μιχαλολιάκος και τα σκατά γύρω του.
Βέβαια δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από το κολλητάρι του Χριστόδουλου. Την ώρα που έμπαινε το τανκ στο πολυτεχνείο εκείνος διάβαζε και δεν έτυχε να το ακούσει. Το ’μαθε από ένα δημοσιογράφο ύστερα από 30 χρόνια! Εσύ τότε διάβαζες για τη σχολή, ή το «Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ» του φίλου σου του Χίτλερ;
Αν σε έπαιρναν στα σοβαρά θα σε καλούσε ο εισαγγελέας να αποδείξεις ότι τις φωτιές στην Αθήνα και τη Marfin τις έβαλαν αριστεροί. Αλλά κανένας δεν ασχολείται με σένα για να μη λερωθεί! Γι’ αυτό και έχεις λυσσάξει!!!
Μάθε λοιπόν ότι όσοι δεν σέβονται τη δημοκρατία και ονειρεύονται χούντες και βασιλιάδες δεν θα απολαμβάνουν και τα δικαιώματα που αυτή προσφέρει.


Στη θέση Νο5:
Το πρώτο ελληνικό βλήμα cruise - Θέλουν να το καταρρίψουν ξένα συμφέροντα.
Χωρίς κανένα κρατικό προγραμματισμό και μακροχρόνιο σχεδιασμό συνεχίζουν ελληνικές αμυντικές εταιρείες τις προσπάθειες τους να αναπτύξουν νέα οπλικά συστήματα κρατώντας ψηλά το επίπεδο της έρευνας και ανάπτυξης στην χώρα μας με ιδία μέσα.
Και την ίδια στιγμή, ξένες εταιρείες που απομυζούν τα ελάχιστα πλέον κονδύλια του υπουργείου Άμυνας, σαμποτάρουν την προσπάθεια να γίνει η χώρα αυτόνομη σε ένα κρίσιμο τομέα οπλικών συστημάτων.
Πρόκειται για την υπόθεση της ανάπτυξης του πρώτου ελληνικού πυραύλου cruise. Το σύστημα σχεδιάστηκε από τους μηχανικούς της ελληνικής εταιρείας BSK Defense η οποία διαθέτει σημαντική εμπειρία στην κατασκευή συστημάτων UAS και κινητήρων και γρήγορα η ομάδα πλαισιώθηκε από άλλες έξι ελληνικές εταιρείες.
Με τον κωδικό ΜΑΚΕΔΩΝ το ελληνικό βλήμα cruise ενσωματώνει πρωτοποριακή σχεδίαση με άτρακτο τραπεζοειδούς διατομής κατασκευασμένη από ανθρακονήματα.
Δυστυχώς αν και η ελληνική αμυντική βιομηχανία διαθέτει τις δυνατότητες για τη σχεδίαση και ολοκλήρωση ενός προγράμματος ανάπτυξης και κατασκευής ενός βλήματος σαν το ΜΑΚΕΔΟΝ με την συμμετοχή τουλάχιστον 6 ακόμα εταιρειών (ΙΝΤRACOM, EAΣ κλπ) το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ενώ παραδέχθηκε την σπουδαιότητα του προγράμματος αρνείται να απελευθερώσει δεσμευμένα κονδύλια από την ΓΔΑΕΕ (Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων) για την έναρξη των πτητικών δοκιμών. 

Αν ποτέ το συγκεκριμένο βλήμα μπει στη μαζική παραγωγή, όχι μόνο θα προσφέρει νέες θέσεις εργασίας σε επτά ελληνικές εταιρείες, αλλά θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ελληνική οικονομία, αφενός διότι δεν θα ξοδεύουμε εκατομμύρια για την προμήθεια αντίστοιχων οπλικών συστημάτων από ξένες χώρες, αφετέρου διότι θα μπορεί να εξαχθεί και να φέρει πολύτιμο συνάλλαγμα.
Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν θα μπει ποτέ στη μαζική παραγωγή. 
Στην Ελλάδα τα βλήματα τα έχουμε μόνο για να μας κυβερνούν!


Στη θέση Νο4:
Ευρωπαϊκή εντολή: Ξεριζώστε τα αμπέλια!!!
Σε περιπέτειες έχουν μπει 500 περίπου αγρότες στην Ηλεία έπειτα από την αυστηρή εντολή - οδηγία που δόθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην χώρα μας, ότι οι κάτοχοι αμπελοτεμαχίων που έχουν φυτευτεί δίχως αντίστοιχο δικαίωμα φύτευσης μετά την 31η Αυγούστου 1998, δεν νομιμοποιούνται και υποχρεούνται να τα εκριζώσουν. Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας έχει ήδη ενημερώσει τους Δήμους για το θέμα ζητώντας να κληθούν οι αγρότες - αμπελουργοί πριν βρεθούν προ εκπλήξεως με τα τσουχτερά πρόστιμα.
Η Δντρια της Υπηρεσίας σε σχετική ερώτηση για το θέμα επεσήμανε ότι τα εξής:
«Για όλα τα αμπελοτεμάχια που είναι φυτευμένα με οινοποιήσιμες ποικιλίες πρέπει να έχει εκδοθεί από την Υπηρεσία σχετική άδεια. Εάν φυτευθεί οινάμπελος χωρίς άδεια θα εκριζώνεται. Οι κάτοχοι αμπελοτεμαχίων που έχουν φυτευθεί δίχως αντίστοιχο δικαίωμα φύτευσης μετά την 31η Αυγούστου 1998, δεν νομιμοποιούνται και υποχρεούνται να τα εκριζώσουν με ίδια δαπάνη. Στην περίπτωση που δεν προβούν στην εκρίζωση αμέσως, επιβάλλεται χρηματική ποινή 1.200 ευρώ/στρέμμα που ισχύει για ένα έτος από την ημερομηνία κοινοποίησης του προστίμου μετά την παρέλευση του οποίου διπλασιάζεται, εφόσον η παράνομη φυτευμένη έκταση συνεχίζει να υφίσταται».
Τα σταφύλια που προέρχονται από αμπελοτεμάχια φυτευμένα μετά το έτος 1998 χωρίς άδεια απαγορεύεται να οινοποιούνται, οπότε δεν δύνανται να αναγράφονται στη Δήλωση Συγκομιδής. Επίσης πρέπει τα στοιχεία της Ενιαίας Ενίσχυσης να ταυτίζονται με τα στοιχεία της Δήλωσης Αμπελοκαλλιέργειας.

Μάλιστα! Τώρα ποινικοποιείται και η παραγωγή!!!
Αυτοί που μας κατηγορούν ότι δεν παράγουμε τίποτα, μας απαγορεύουν να καλλιεργούμε τα αμπέλια μας. Αύριο μπορεί να ανακαλύψουμε και άλλες υπογραφές ελλήνων πωλητικών που θα απαγορεύουν την ελιά, τα εσπεριδοειδή, τη ντομάτα και πάει λέγοντας!
Βλέπω ότι η ανάπτυξη έχει ήδη αρχίσει…


Στη θέση Νο3:
Παρέμβαση της Eurobank στις εκλογές καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Παρέμβαση της διοίκησης της Eurobank στις εκλογές εναντίον του, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: "Με οργανωμένες συναντήσεις στελεχών της Τράπεζας, μεταφέρεται η άμεση απειλή στους εργαζόμενους, ότι αν ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, θα κλείσει η τράπεζα και θα χάσουν τη δουλειά τους. Τους καλούν δε να ενημερώνουν τους πελάτες για τον κίνδυνο να χαθούν οι καταθέσεις τους από την εφαρμογή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, αν τον ψηφίσουν και σχηματισθεί Κυβέρνηση της Αριστεράς.  
Η Eurobank EFG διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειπώθηκε, δεν ειπώθηκε, θα σας γελάσω.
Πάντως πιστεύω ότι παρόμοιου τύπου αθλιότητες λειτουργούν με την ανάποδη λογική και έχουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκουν οι εμπνευστές τους. Σπρώχνουν κόσμο στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α!


Στη θέση Νο2:
Ημερολόγιο Τσοχατζόπουλου: Πρόσωπα, συναντήσεις και συναλλαγές.
Γιάννη, βρίσκομαι σε απελπιστική κατάσταση. Η μη επιστροφή των χρημάτων είναι παλιανθρωπιά. Φέρε για αρχή δυο - τρεις κατοστάρες. Δεν μπορώ να πληρώσω τους ανθρώπους.
Πριν δύο χρόνια σου πρότεινα, αποδέσμευση και εκκαθάριση της παλιάς μας συνεργασίας και αρνήθηκες έμπρακτα να το προχωρήσεις. Η μη επιστροφή από το 2010, παρά τις υποσχέσεις σου και τις συμφωνίες των 900 χιλιάδων ευρώ, που εγκρίθηκαν από τους δικούς σου, αρχές 2010, ήταν η μεγαλύτερη ζημιά για εμένα. Με ζημίωσες σχεδιασμένα, γιατί κάθε μήνα κάλυπτα τα "υποσχόμενα" από το απόθεμά μου.
Εδώ και μήνες υπόσχεσαι ότι θα με περιμένουν αποστολές στο ένα και στο άλλο σημείο του κόσμου. Ρωσία, Ουκρανία, Ιταλία, Ελβετία.
Ξέρουμε και οι δυο μας, τι χρήματα και από που στείλαμε με σένα έξω. Μου έλεγες ότι οι άνθρωποι έξω, που αυτοί έβαλαν τις υπογραφές τους, εύχονται να τελειώσουν γρήγορα οι εμπλοκές με την Δικαιοσύνη και να έρθουμε να τα πάρουμε, να τους απαλλάξουμε.
Φρόντισα επίσης να υπάρξει σοβαρός και ισχυρός «μεσολαβητής» να μας στηρίξει με παρεμβάσεις του και στην Δικαιοσύνη και στις αναγκαίες λειτουργίες υλοποίησης κοινών επιλογών μας.
Πρόκειται για κάποια από τα σημεία του ημερολογίου που διατηρούσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο «Γιάννης» (ή βοσκός) στον οποίο απευθύνεται, φέρεται να είναι ο Γιάννης Σμπώκος, πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών.
Στο ημερολόγιο καταγράφονται επίσης δεκάδες συναντήσεις με επιχειρηματίες, πολιτικούς και δημοσιογράφους, που άλλοτε κατονομάζονται και άλλοτε καλύπτονται με τα ψευδώνυμα «Βούδας», «Χοντρός» κλπ.
Ο «ισχυρός μεσολαβητής» που θα παρενέβαινε στη Δικαιοσύνη είναι ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο οποίος αρνήθηκε να τον δεχθεί.

Κατά τα λοιπά πριν την προφυλάκιση του, αλλά και μέσα από τις φυλακές εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και πως πρόκειται για κομματική δίωξη.
Ρε Τσοχατζόπουλε, ήσουν τόσο διεστραμμένα βρώμικος που πίστευες ότι οι «φίλοι» σου θα σε στηρίξουν όσες πουστιές κι αν κάνεις. Τελικά αποδείχτηκες πολύ μεγάλος μαλάκας που τους εμπιστεύτηκες. Ευτυχώς!
Αν αποδειχτεί αλήθεια έστω και το 1/100 του κατηγορητηρίου, εύχομαι να ψοφήσεις στη ψειρού. Έτσι θα βοηθήσεις στο να βγάζουν στο εξής τα σωστά συμπεράσματα και οι πολιτικοί και οι ψηφοφόροι !


Στη θέση Νο1:
Δολοφονία 29χρονου στην Πάτρα από λαθρομετανάστες.
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η εν ψυχρώ δολοφονία του 29χρονου Αθανασίου Λαζανά που συνεπλάκη με αλλοδαπούς, πίσω από τις εγκαταστάσεις της Πειραϊκής-Πατραϊκής στην Πάτρα.
Ο άτυχος άνδρας υπέστη απανωτά χτυπήματα με μαχαίρι στην θωρακική χώρα και τα πλευρά και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα στο Νοσοκομείο.

Τις επόμενες ημέρες η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Τα φασιστόμουτρα της χρυσής αυγής (ένας από αυτούς είναι και υποψήφιος βουλευτής!) πήραν το «νόμο» στα χιτλερικά τους χέρια, αυτοαναγορευόμενοι ως θεματοφύλακες της «τάξης», όπως αυτοί εννοούν το «νόμο» και την «τάξη». Κυνήγησαν τους αλλοδαπούς,  πλακώθηκαν στο ξύλο με τους «αντιεξουσιαστές» (οι βλάκες-αντίβαρο της βλακείας τους) προκαλώντας την επέμβαση της αστυνομίας, τη χρήση χημικών, συλλήψεις και προσαγωγές. Το εξαγριωμένο πλήθος μέχρι και με μπουλντόζα προσπάθησε να εισβάλλει στο κτήριο που στεγάζονται οι μετανάστες. Μέχρι αυτή τη στιγμή έχει προφυλακιστεί ένας Αφγανός, κατηγορούμενος για το φόνο του άτυχου 29χρονου, ενώ η αστυνομία αναζητεί ακόμη δύο δράστες.
Η χειροβομβίδα απασφαλίστηκε…

9 σχόλια:

  1. Νο10. Με ότι βολεύεται ο καθένας.
    Νο9. Λίγο βλακεία αλλά έξυπνο.
    Νο8. Εγώ λέω να μείνουμε μονίμως σε αυτή την κατάσταση μπας και δούμε προκοπή.
    Νο7. Αυτό που είπες στο τέλος, ξαναπές το.
    Νο6. Σαπίλα.
    Νο5. Και εις ανώτερα.
    Νο4. Ότι να ΄ναι.
    Νο3. Αυτό έχει συμβεί και σε άλλες εταιρίες.
    Νο2. Άντε καλή αρχή.
    Νο1. Ουδέν σχόλιον.

    Καλημέρα Πετράκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Μαρία και καλή δύναμη στις μουσικές σου επιλογές.
      Εγώ πάλι ... που χρόνος!

      Διαγραφή
  2. 10: Ο απανταχού κατσικογάμης τώρα δικαιώνεται!
    Καιν οι κατσικοκλέφτες όταν κινδυνεύον να πιαστούν στα πράσα, από δω και μπρος θα αρπάζουν από μια κατσίκα και... δώστου μπας και τους πάρουν για ανώμαλους και όχι για κλέφτες!

    9: Μπορούσε επίσης να φτιάξει κάτι σχετικό και σε χαρτί υγείας.

    8: Είδες που τα λέγαμε προ ημερών ότι μια ακυβέρνητη πολιτεία είναι καλύτερη από μια αισχρά κυβερνώμενη;

    7: Υπολογίζω περίπου στο 1/10 του πληθυσμού αυτούς που χοντροκονόμησαν όλα αυτά τα χρόνια.
    Και σε καμιά δήμευση περιουσίας δε θα λεγα όχι πάντως...

    6: Μη λες τέτοια πράγματα για τον άνθρωπο που έφερε το λάβαρο της Αγίας Λάυρας στο Σύνταγμα για να κάνει το σώου του ο Χριστόδουλος!
    Άντε μην αρχίσω πάλι να λέω γι αυτό που "εκοιμήθη" και με πουν και βλάσφημο.
    Πάντως ο Αμβρόσιος δεν είναι τίποτα μπροστά στον ξεκάθαρο Ναζιστή Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. Εκεί να δεις...

    5: Δεν το πήρα χαμπάρι το θέμα. Πρώτη φορά το διαβάζω. Επομένως δεν έχω γνώμη, αν και φαντάζομαι τι έγινε...

    4: Οι συνωμοσιολόγοι λέγανε από χρόνια για κάποιον "codex alimentarious" (διατροφικός κώδικας) που επιβάλλεται σε ΗΠΑ και έρχεται και στην Ευρώπη.
    Στην αρχή το σνόμπαρα, αλλά όταν το έψαξα είδα ότι ισχύει.
    Θα απαγορεύει την κατοχή, τη χρήση και τη διακίνηση αγροτικών και κτηνοτροφικών προιόντων από τον κήπο μας.
    Ενώ θα επιτρέπεται η κατοχή, χρήση και διακίνηση μόνο τυποποιημένων προιόντων.
    Ήδη έχει έρθει στην ΕΕ, σύντομα θα γενικευτεί.
    Η ειδησούλα λοιπόν αυτή έχει σχέση μάλλον με αυτό το ζήτημα.

    3: Μετά τον Μπόμπολα και τον ΔΟΛ, ήρθε κι ο Λάτσης να δώσει λίγη ακόμη δημοφιλία στον Τσίπρα...
    Καθώς δεν ξέρω ούτε έναν άνθρωπο που να ακουέι eurobank και να μη σηκώνεται η τρίχα του.

    2: Σχετικά μ αυτό, αν εχεις το χρόνο να διαβασεις εδώ http://planet-greece.blogspot.com/2012/05/270000.html#fragment-3 τι προέβλεπε η συμφωνία του Άκη με κάποιον Νίκο (σαν κάποιον να υποψιάζομαι) θα αντικρύσεις τον τρόπο που στήνεται η διαπλοκή σε εφημερίδες, μπλογκ και δημοσκοπήσεις...

    1: Τι να πούμε γι αυτό;
    Το θέμα έχει ξεφύγει και κάθε μέρα που περνά και το αφήνουν στις Καλένδες, τόσο περισσότερο δήθεν "δίκιο" οπλίζει τα τσεκουροφόρα χέρια των Χρυσαυγιτών.
    Και όπου να ναι θα ρουν και τα αντίποινα και τότε θα κλάψει ο κάθε πικραμένος (πλην του υπηρεσιακού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα περί Άκη και Νίκου τα έχω διαβάσει, ποιος είναι ο Νίκος δεν ξέρω.
      (κάτι λέγεται για Χατζηνικολάου, αλλά μάλλον είναι μούφα)
      Ο codex alimentarious στην Ελλάδα δεν θα ισχύσει ΠΟΤΕ! Τέτοιες μαλακίες αφορούν λαούς καθυποταγμένους. Μάλλον θα θυμάσαι ότι πριν από καμιά 10ετία μας απαγόρεψαν το ψήσιμο στα κάρβουνα, το σπληνάντερο, το κοκορέτσι κλπ. Είδες να'πιασε;
      Μπορεί να σκύψαμε το κεφάλι και να πληρώνουμε τα γ###άτικα άλλων, αλλά δεν μαλακέψαμε και τελείως. Σιγά μη μας απαγορεψει ο Ομπάμιας κι ο κάθε Ομπάμιας να καλλιεργούμε τον κήπο μας.
      Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρούμε από κανά χωριό σπόρους κηπευτικών, γιατί τα καταστήματα πουλάνε υβρίδια (που ίσως είναι μεταλλαγμένα).
      Σταματάω τη συνομοσιολογία :-)
      Το "ρεπορτάζ" λέει ότι ο νεοναζί Πειραιώς μαζί με άλλους ρασοφόρους της ίδιας νοοτροπίας προσυπογράφουν την επιστολή Αμβρόσιου. Αναμένονται κι άλλες που θα στηρίζουν τα χρυσαυγά, μην εκπλαγούμε το λέω.
      Η αλητεία των κυβερνώντων έφερε το θέμα των παράνομων μεταναστών στο σημερινό αδιέξοδο. Γνώμη μου είναι ότι οι νεοναζί σ' αυτό το θέμα οφείλουν τη συντριπτική πλειοψηφία των ψήφων τους. Αν υποσχεθούν και φούρνους ή θαλάμους αερίων τους βλέπω και κυβέρνηση :(
      Το΄χω πει εδώ και χρόνια: θα συμβεί κάτι τυχαίο και θα ανάψει το φυτίλι. Νομίζω ότι με τη δολοφονία του 29χρονου ... άναψε !

      Διαγραφή
    2. Εγώ να σου πω την αλήθεια τον Χατζηνικολάου υποψιάστηκα.
      Περισσοτερο επειδή αυτός ο Νίκος πρέπει να παραείναι δυνατός και χωμένος παντού για να έχει πρόσβαση σε τόσα ΜΜΕ.

      Ως προς το θέμα του διατροφικού κώδικα έχεις απόλυτο δίκιο για κοκορέτσι κλπ, αλλά βλέπω μια διαφορά σε σχέση με τότε.
      Τότε οι ελίτ δεν είχαν ακόμη εξαπολύσει το μετωπικό αγώνα.
      Τώρα που πλέον δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό είναι ικανοί για τα πάντα.
      Εντάξει, εμείς εδώ είμαστε λίγο... Γαλατικό χωριό, αλλά ως πότε;

      Είναι πιθανό να βάλουν δημοτική αστυνομία να ελέγχει κήπους κλπ και να ξεριζώνει φυτά.
      Μπορεί επίσης να απαγορευτεί π.χ. η μεταφορά λαδιού ή σπιτικών αυγών από τα πλοία και τα ΚΤΕΛ.

      Βέβαια όλα αυτά νομίζω πως επαφίονται στο κατά πόσο θα περάσουν και τα υπόλοιπα μέτρα που είναι και το κυρίως μενού της υπόθεσης.
      Αν περάσουν τα μέτρα και η παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση (δντ), τότε θεωρώ βέβαιο ότι θα επράσει και ο κώδικας...

      Διαγραφή
    3. Ο Χατζηνικολάου θεωρώ πως είναι πολύ έξυπνος για να μπλεχτεί με τον Άκη. Νομίζω επίσης πως δεν είναι καρμοίρης και αφού έχει οικονομική άνεση δεν βλέπω το λόγο να κινείται μέσα στα σκ@τά.

      Πιστεύω ότι ο Έλληνας δεν θα μπει ποτέ σε καλούπια. Το γεγονός αυτό άλλοτε το έχουμε πληρώσει κι άλλοτε έχουμε ανοίξει δρόμους.
      Φαντάζεσαι μια δημοτική αστυνομία να περιδιαβαίνει στα χωριά και να διατάσσει εκριζώσεις; Θα πέφτει το ματσούκι της αρκούδας!
      Ποιος μαλάκας θα μου απαγορέψει να καλλιεργώ τον κήπο μου, τη στιγμή που δεν θα τα πουλάω αλλά θα τα καταναλώνω εγώ; Λες να μπει το ραδίκι και το σέσκλο σε καθεστώς χασισοκαλλιέργειας;

      Πράγματι ζούμε σε μια παγκόσμια κακή συγκυρία. Οι καιροί αλλάζουν. Η δική μας γενιά θα δοκιμάσει αυτό το νέο "φρούτο". Η επόμενη θα τα αλλάξει όλα.
      Ελπίζω...

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ με όσα λες, αλλά θέλω να προσθέσω πως ούτε αυτά που ζούμε φανταζόμασταν πριν 3 χρόνια ότι ήταν δυνατόν να τα ζήσουμε...

      Καληνύχτα!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα.
    Στο Νο.8 πάρα πολύ άργησε το ΣΔΟΕ να ψάξει τα φορολογικά μεγάλων και τρανών. Ελπίζω να τσακώσουν πολλούς.

    Στο Νο.7 χαίρομαι που και εσυ γράφεις 'ορθοπεδικός' όπως ειναι το σωστό.
    Δεν πρέπει άλλος επαγγελματικός τομέας εκτός απο τους γιατρούς να εχει τόσο μαύρο χρήμα.

    Στο Νο.6 ακομματικές κυβερνήσεις ειναι ακριβώς οτι χρειαζόμαστε, αρκεί να τις αφήσουν να λειτουργούν αντι να οργανώνουν 'επαναστάσεις' απο κάτω που πολύ σύντομα θα φανεί τι αποτέλεσμα έχουν.

    Στο Νο.4 θα έλεγα κάτι για την κουτοπονηριά των ελλήνων αγροτών αλλα εν πάσει περιπτώσει και η ΕΕ το 'χει παραχέ... ούτε αγροτιά δε θά'χουμε στο τέλος. Ηδη εχει μειωθεί πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο όρος "ορθοπεδικός" προέρχεται από την ορθή πέδηση και όχι από το ορθό ...παΐδι που πίστευαν παλιότερα. Αν δεν κάνω λάθος έγινε και πανελλήνιο ορθοπεδικό συνέδριο πριν από καμιά 10ριά χρόνια και ανακοινώθηκε η επίσημη αλλαγή του όρου.

      Τα ελληνικά κρασιά από ότι διαβάζω έχουν φοβερή ζήτηση στο εξωτερικό, κι αυτό ίσως έχει αρχίσει κάποιους να τους ενοχλεί!
      Η κουτοπονηριά των αγροτών δεν φαντάζομαι να είναι ελληνικό φαινόμενο, αλλά εδώ το είχαν παραξεχειλώσει.
      Πάντως είναι άσχετο, δεν μας "εκδικούνται" για την κουτοπονηριά μας αλλά όλα γίνονται στα πλαίσια της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ξεκινούν από τα αμπέλια, πάνε στις τράπεζες, καταλήγουν στα κοινοβούλια.

      Οι ακομματικές κυβερνήσεις είναι ο πλέον επικίνδυνος εχθρός για το σύστημα που έχουν δομήσει και θα τον πολεμήσουν λυσσαλέα. Κάτσε να δεις Πασοκονουδουαριστερομπάχαλα να ξεσηκώνουν τα πλήθη σε συλλαλητήρια και απεργίες διαρκείας για ...το δίκιο του εργάτη !

      Διαγραφή