Σελίδες

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Οι κυριότερες ειδήσεις Νο22



Δέκα σημαντικές και ασήμαντες ειδήσεις της εβδομάδας που πέρασε σε αντίστροφη μέτρηση: 

Στη θέση Νο10:
"Άκη φέρε πίσω το χρυσό μετάλλιο" λέει ο Δήμος Τρικκαίων!
Το χρυσό μετάλλιο της πόλης δεν μπορεί να το έχει ένας άνθρωπος που είναι στη φυλακή” αναφέρει o επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Τρικκαιών ο οποίος πρότεινε στο Δημοτικό Συμβούλιο την επιστροφή του μεταλλίου που απονεμήθηκε το 2001 στον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Τα μετάλλια ας τα κρατήσει.
Τον χρυσό να επιστρέψει.


Στη θέση Νο9:
Κατά 666 εκατομμύρια ευρώ η απόκλιση στα έσοδα του κράτους!
Εντύπωση προκαλεί ο αριθμός που φανερώνει την απόκλιση στα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού από τον Ιανουάριο έως και τον Μάιο. Ο αριθμός αυτός είναι 666…!
Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι:
Το ύψος των καθαρών εσόδων του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 18.168 εκατ. ευρώ το διάστημα Ιανουαρίου – Μαΐου 2012, παρουσιάζοντας απόκλιση κατά 666 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου (18.834 εκατ. ευρώ) του συμπληρωματικού προϋπολογισμού για το 2012”.

Αυτά φίλοι μου είναι μεταφυσικά πράγματα. Όλοι είναι εναντίον μας. Πως θα ορθοποδήσουμε που δεν μας θέλει ούτε ο Θεός ούτε ο διάολος;;; Είναι μετά να μη πιστεύεις τον Αμβρόσιο και τον Σεραφείμ ότι και μόνο η απειλή αριστερής διακυβέρνησης στην Ελλάδα είναι αρκετή για την έλευση του εωσφόρου;


Στη θέση Νο8:
Στέλεχος ΝΔ: "Να μας ψηφίσουν αυτοί που βολέψαμε"!
Ενδεικτική για το πώς αντιμετωπίζουν ακόμα και σήμερα τα κόμματα εξουσίας τους ψηφοφόρους, είναι η συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ στο Κιλκίς, παρουσία μάλιστα του έκπτωτου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Στη συγκέντρωση, ο ομιλητής αφού προχωρά σε ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος, δίνει εντολές ώστε στις εκλογές της 17ης Ιουνίου να διασφαλιστεί η επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας.
Επίσης καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήρανε συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ...», αναφέρει ο ομιλητής και συνεχίζει: «Σε αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει, ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν”.

Σηκωθείτε από καναπέδες, πολυθρόνες, κρεβάτια, ντιβάνια, ράντζα, αιώρες, ξαπλώστρες, κούνιες, καρέκλες, σκαμπό, πεζούλια και πεζοδρόμια, πάρτε παραμάσχαλα μανάδες, πατεράδες, συννυφάδες και βαφτιστήρια και τρέξτε στη κάλπη.
Η ανασύσταση του κράτους μόλις άρχισε…!


Στη θέση Νο7:
502 οφειλέτες στο Δημόσιο συνελήφθησαν μέσα σε 6 μήνες.
Περισσότεροι από 500 οφειλέτες του Δημοσίου με συνολικά χρέη, που αγγίζουν το 1 δισ. ευρώ, συνελήφθησαν από τις αρχές του Νοεμβρίου του 2011 έως τον Μάιο του 2012, σε ολόκληρη τη χώρα.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων από τα μέλη των ειδικών υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της πρόληψης και της αντιμετώπισης των φαινομένων της παραοικονομίας, της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν 502 χρεοφειλέτες του Δημοσίου σε βάρος των οποίων έχουν βεβαιωθεί χρέη, που ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 922.452.979,95 ευρώ. Οι περισσότερες συλλήψεις, πραγματοποιήθηκαν από τις Υπηρεσίες Ασφάλειας στον νομό Αττικής (231) και στο νομό Θεσσαλονίκης (65).
Οι κατηγορίες που βαρύνουν τους οφειλέτες του Δημοσίου, αφορούν μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, καθώς επίσης και διοικητικές και ποινικές κυρώσεις στη φορολογική νομοθεσία.

Όχι 500, πάνω από 500.000 είναι οι μεγάλοι και μεσαίοι φοροφυγάδες. Πιάστε όλους αυτούς και μετά να πάτε στη «μαρίδα» που χρωστάει το ΕΤΑΚ και τον απειλείτε με κατάσχεση.


Στη θέση Νο6:
Όλοι οι Αμερικανοί πολίτες καλούνται να δεχθούν εμφύτευση μικροτσίπ!
Το νομοσχέδιο σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική, ή εν συντομία το νομοσχέδιο H.R. 3200, μόλις εγκρίθηκε στο Κογκρέσο και ως εσωτερική του προϋπόθεση περιλαμβάνει το τσιπάρισμα όλων των Αμερικανών πολιτών!
Τα σχέδια και οι ζυμώσεις για την «νομοθετική» και νομικά επικυρωμένη εμφύτευση μικροτσίπ στους Αμερικανούς πολίτες είχαν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2004.
Το κείμενο της Αρχής Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA (Food and Drug Administration) που χρονολογείται από τις 10 Δεκεμβρίου του 2004 ονομάζεται Αρχείο Ειδικής Κατεύθυνσης Τάξης Β': Εμφυτεύσιμο Σύστημα Μεταφοράς Ραδιοσυχνοτήτων για την Αναγνώριση των Ασθενών και την Υγειονομική Πληροφόρηση ("Class II Special Guidance Document: Implantable Radiofrequency Transponder System for Patient Identification and Health Information).
Στη σελίδα 1001 του νομοσχεδίου βρίσκουμε τον Υπότιτλο Γ - Εθνικό Αρχείο Ιατρικών Συσκευών ("Subtitle C - National Medical Device Registry") ο οποίος αναφέρει ότι: "Το Υπουργείο Υγείας θα καθιερώσει ένα εθνικό αρχείο ιατρικών συσκευών (σε αυτό το υποκεφάλαιο αναφερόμενο και ως "το αρχείο") με στόχο να διευκολύνει την ανάλυση την ασφάλεια από την εμπορική του εκμετάλλευση καθώς και των αποτελεσμάτων των δεδομένων σε κάθε συσκευή η οποία είχε χρησιμοποιεί μέσα ή σε έναν ασθενή..."
Με απλά λόγια, όποιος Aμερικανός πολίτης τσιπαριστεί σύμφωνα με το νομοσχέδιο περί Υγειονομικής Φροντίδας θα πρέπει να καταχωρηθεί στο Υπουργείο. Το Υπουργείο ορίζεται ως “Υπουργείο Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών”.
Έτσι, υπό τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα το οποίο εγκρίθηκε από το Κογκρέσο, το τσιπάρισμα των Αμερικανών πολιτών πρέπει να ξεκινήσει από το 2013...!

Πραγματικότητα ή σενάριο επιστημονικής φαντασίας, από αυτά που αρέσκονται τα αμερικανάκια;
Άγνωστο! Αλλά επειδή μιλάμε για αμερικανάκια μη το αποκλείουμε κιόλας.


Στη θέση Νο5:
Οι μαθητές Δημοτικού στην Βρετανία θα μαθαίνουν αρχαία Ελληνικά!
Μία νέα γλώσσα καλούνται να μάθουν τα παιδιά στα δημοτικά σχολεία στην Βρετανία και θα είναι αυτή της αρχαίας Ελληνικής!
Το πρόγραμμα αυτό θα τεθεί σε εφαρμογή από το 2014.
Η διδασκαλία των αρχαίων Ελληνικών θα είναι υποχρεωτική και οι μαθητές θα μαθαίνουν να διατυπώνουν ολοκληρωμένες προτάσεις με τη σωστή προφορά και να εκφράζουν απλές ιδέες. Ανάμεσα στις γλώσσες που προτείνονται είναι τα αρχαία ελληνικά, τα λατινικά και τα μανδαρίνικα.
Η κίνηση αυτή φαίνεται μέχρι στιγμής να χαίρει ευρείας συναίνεσης καθώς ο υπουργός Παιδείας Στίβεν Τουίγκ δήλωσε στο BBC, ότι “η κυβέρνηση έχει απόλυτο δίκιο να κάνει υποχρεωτική τη διδασκαλία των ξένων γλωσσών από την ηλικία των επτά ετών. Τα παιδιά θα αγαπήσουν τις γλώσσες εάν τους δοθεί η ευκαιρία να τις μάθουν από μικρή ηλικία. Η κυβέρνηση προτείνει τα επτά χρόνια. Θα ενθάρρυνα τα σχολεία να αρχίσουν τη διδασκαλία από ακόμη μικρότερες ηλικίες” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να εντρυφήσουν στην αρχαία ελληνική γλώσσα (βλ. πολιτισμό) ενώ ταυτόχρονα τα μαθαίνουν να αποφεύγουν τους νεοέλληνες.
Αν μη τι άλλο, αυτό τι μας διδάσκει; Ότι δεν τα έχουν «βάλει» με την Ελλάδα, αλλά με τους κατοίκους της…!


Στη θέση Νο4:
Χρ. Ζαχόπουλος: Υπήρξε σχέδιο να πληγεί η κυβέρνηση Καραμανλή.
«Είχα πάρει την απόφαση να δώσω τέλος στη ζωή μου για να μην επιβαρύνω την κυβέρνηση Καραμανλή. Έκλεισα τα μάτια μου και πέφτοντας έκανα μια προσευχή ζητώντας συγνώμη».
Με τον τρόπο αυτό περιέγραψε το παρ’ ολίγον απονενοημένο διάβημα ο πρώην γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστος Ζαχόπουλος, καταθέτοντας στη δίκη με βασική κατηγορούμενη την άλλοτε ερωτική σύντροφό του, Εύη Τσέκου.
Ο Ζαχόπουλος ο οποίος επιχείρησε να αυτοκτονήσει το 2007, υπό την απειλή ό,τι θα ξεσπάσει ροζ σκάνδαλο με τη δημοσιοποίηση dvd, υποστήριξε πως η Εύη Τσέκου του ζητούσε 200.000 ευρώ για να μην δημοσιοποιήσει το επίμαχο υλικό, καθώς και να την αποκαταστήσει επαγγελματικά.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας στην υπόθεση, σκοπός ήταν όχι να πληγεί ο ίδιος αλλά η κυβέρνηση Καραμανλή.
«Ουσιαστικά μεθοδεύτηκε να βρεθεί η Τσέκου στο κοντινό μου περιβάλλον με σκοπό όχι μόνο να πλήξουν εμένα, αλλά και να προκαλέσουν ευρύτερο πολιτικό πλήγμα. Σκοπός ήταν να είναι στο χέρι κάποιων ανθρώπων και ευρύτερων συμφερόντων δυνάμεων του εσωτερικού και του εξωτερικού για να πλήξουν κάποιον. Εκτιμώ πως η κυβέρνηση Καραμανλή, επλήγη από εσωτερικά και διεθνή συμφέροντα που ήθελαν να την βλάψουν», είπε ο Ζαχόπουλος ενώπιον των δικαστών.

Έτσι εξηγείται, είπα κι εγώ!
Είναι ποτέ δυνατόν ο πρώην καθηγητής γυμνασίου και μετέπειτα κολλητός της Νατάσσας, ο άνθρωπος που ίδρυσε ΜΚΟ και στη συνέχεια τις χρηματοδότησε με πακτωλό χρημάτων:
- Λέσχη Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού «Ηδύπολις»,
- Λέσχη «Θεσσαλονικέων Πολιτεία»,
- «Ανέμη» (την ίδρυσε μαζί με τη Νατάσσα),
- Λέσχη Διαλόγου και Παρέμβασης «Ηγησίπολις»,
- ΜΚΟ με τον τίτλο «Καλλιεργώντας το νου, πολεμούμε την πείνα» (!!!),
είναι δυνατόν ο άνθρωπος που σκόρπισε χρήματα σε κάθε απίθανη ΜΚΟ των φίλων και κολλητών του,
είναι δυνατόν ο άνθρωπος που έσπασε όλα τα ρεκόρ αποχαρακτηρισμού διατηρητέων κτιρίων και αποχαρακτηρισμού αρχαιολογικών χώρων για τσιμεντοποίηση,
είναι δυνατόν ο άνθρωπος που εκμεταλλεύτηκε τη θέση και την εξουσία του για να ξαπλώνει με μικρότερες τάζοντας διορισμούς,
είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να αυτοκτονεί για δικά του λάθη, απάτες, κατάχρηση εξουσίας, διαφθορά, γκομενοδουλειές; 
Καλά που άνοιξε ο αερόσακος και δεν έφυγες από κοντά μας. Κι έτσι σήμερα μαθαίνουμε ότι οι παραπάνω πουστιές σου ήταν σχέδιο εξόντωσης του Καραμανλή από εσωτερικά και διεθνή συμφέροντα! Και αντί να σαπίζεις στη φυλακή σέρνεις στα δικαστήρια αυτή που πήδαγες. Μπλιαχ!!!


Στη θέση Νο3:
Γερμανικοί Financial Times: «Αντισταθείτε στον δημαγωγό».
Με προκλητικό άρθρο σε ελληνικά και γερμανικά, οι Financial Times Deutschland απευθύνουν πρωτοφανή «σύσταση στους ψηφοφόρους» εν όψει των εκλογών της Κυριακής. Το άρθρο που φιλοξενείται στην πρώτη σελίδα έχει τίτλο «Αντισταθείτε στον δημαγωγό» και καλεί τους ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά Νέα Δημοκρατία, μια σύσταση που δηλώνουν ότι κάνουν «με βαριά καρδιά».
Η εφημερίδα απευθύνεται στους Έλληνες στο δεύτερο πρόσωπο («Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες») και τους καλεί να φροντίσουν «για ξεκάθαρες πολιτικές λύσεις» και να ψηφίσουν «θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης».
Σημειώνει ότι «μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, η χώρα σας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ» και καλεί τους Έλληνες «να αντισταθούν στην δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ».

Ε, αφού το λένε κι οι φίλοι, σύμμαχοι και εταίροι το πράμα αλλάζει.
Είχα αποφασίσει να ψηφίσω Αριστερά, αλλά – δόξα τω Θεώ - ήρθαν οι γερμανικοί FT και μου άνοιξαν τα μάτια. Τώρα λοιπόν θα ψηφίσω νουδου_.
Είδα το φως το αληθινό. Κατάλαβα το αυτονόητο. Εμπέδωσα τα όσα μου φώναζαν τόσους μήνες ο ΒΒ και ο Σαμαράς. Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι, χάρη τους χρωστάω.
Υ.Γ: Διαπιστώνω ότι μόλις σας τελειώνουν τα εγχώρια παπαγαλάκια απευθύνεστε για στήριξη και στους απ’έξω. Μετά και από αυτό δεν έχω καμία αμφιβολία: έχετε λερώσει το βρακί σας!


Στη θέση Νο2:
100 δισ. ευρώ θα φτάσει η στήριξη της ισπανικής οικονομίας.
Αρχικά οι πανηγυρισμοί…
Μέχρι 100 δισ. ευρώ μπορεί να φτάσει το ύψος της στήριξης της ισπανικής οικονομίας από τα δύο ταμεία διάσωσης της Ευρωζώνης. Ωστόσο, η είδηση είναι ότι η Μαδρίτη κατάφερε να μπει σε ένα χαλαρό μνημόνιο και, μέσα στις επόμενες μέρες, θα φανεί εάν πρόκειται για ευνοϊκή μεταχείριση ή σηματοδοτεί αλλαγή πλεύσης και για τις άλλες μνημονιακές χώρες.
Η Μαδρίτη απέκρουσε τις πιέσεις για ενεργό εμπλοκή του ΔΝΤ που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει τρόικα. Η Κομισιόν θα αναλάβει την αξιολόγηση της ισπανικής οικονομίας, ενώ το ΔΝΤ θα συμμετέχει ως σύμβουλος, λόγω τεχνογνωσίας, αλλά ούτε θα πληρώσει ούτε θα έχει λόγο.
Επιπλέον, η Μαδρίτη, με βάση την απόφαση, δεν υποχρεούται να λάβει πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα, αφού οι όροι, που της επιβάλλονται, είναι μέτρα για την εξυγίανση του χρηματοπιστωτικού τομέα.

Λίγες μέρες μετά…
Σάρκα και οστά λαμβάνει το σχέδιο διάσωσης των ισπανικών τραπεζών, με τους Ευρωπαίους αξιωματούχους να «κατευνάζουν» τις φωνές που μιλούν για «θρίαμβο» των Ισπανών διαπραγματευτών.
Σύμφωνα με δηλώσεις του επιτρόπου Χοακίν Αλμούνια και του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βολφκγανγκ Σόιμπλε το δάνειο θα συνοδεύεται από όρους και θα εποπτεύεται από την τρόικα, παρά το γεγονός ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θα συμμετάσχει οικονομικά.
Φυσικά και θα υπάρξουν όροι. Όποιος δίνει χρήματα ποτέ δεν τα δίνει τσάμπα. Θα έρθουν άνθρωποι στην Ισπανία, για να βεβαιωθούν ότι τα χρήματα χρησιμοποιούνται σωστά”, τόνισε ο Χοακίν Αλμούνια.
Θα υπάρξει τρόικα και σε αυτήν την περίπτωση και βεβαίως θα επιβεβαιώνεται ότι το πρόγραμμα εφαρμόζεται”, επισήμανε από την πλευρά του ο Βολφκγανγκ Σόιμπλε.

Πριν από λίγες εβδομάδες έλεγαν οι Ισπανοί (και οι Κύπριοι, που ακολουθούν οσονούπω) ότι θα τα καταφέρουν μόνοι τους, με τις δικές τους δυνάμεις, χωρίς προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης, χωρίς παραχωρήσεις, χωρίς μνημόνια.
Τα ίδια έλεγαν και οι Ευρωπαίοι εταίροι. Προχθές η προσφυγή παρουσιάστηκε ως …αναπόφευκτη!!!
Ότι ακριβώς μας έλεγε ο τότε έλληνας πρωθυπουργός, ότι ακριβώς μας διαβεβαίωναν οι εταίροι, ότι ακριβώς έγινε τελικά με την Ελλάδα.
Φίλοι μας Ισπανοί, πήρατε τα “δάνεια” και νομίσατε ότι τη γλιτώσατε γιατί σας έδειξαν μόνο το τυρί. Πιστέψατε  ότι σας δάνεισαν για να σας σώσουν κι όχι για να σας σκοτώσουν. Πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι τα πλεονάσματα του βορρά είναι ελλείμματα του νότου;
Εμείς εδώ το έχουμε πια διδαχθεί πάρα πολύ καλά και αν πέσει στο διαγώνισμα θα γράψουμε όλοι άριστα. Ας μας ρωτούσατε!


Στη θέση Νο1:
Οι εκλογές.
Ακούγεται κλισέ, αλλά δεν είναι. Πρόκειται για τις σημαντικότερες εκλογές της μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Έχει ανατραπεί το πολιτικό σκηνικό που συνδιαμορφώθηκε τις 4 τελευταίες 10ετίες. Για πρώτη (και ίσως τελευταία φορά) ένα αριστερό κόμμα θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρώτη θέση. Αυτό από μόνο του σηματοδοτεί μεγάλες εξελίξεις.
Το αν θα κυβερνήσει, άγνωστο.
Το αν θα υλοποιήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, αβέβαιο.
Το αν θα καταφέρει να πείσει, όπως υποστηρίζει, τους ευρωπούστηδες για να χαλαρώσουν τη θηλιά στο λαιμό μας, θολό.
Πέρα από τα άγνωστα, τα θολά και τα αβέβαια, δεν καταλαβαίνω το γιατί να μη δοκιμάσουμε. Είδα και με τους άλλους που βαδίζαμε …στα σίγουρα.
Οι δύο συνεταίροι της καταστροφής τα βάζουν με την Αριστερά, σαν να φταίει αυτή, σα να κυβέρνησε αυτή, σαν να υπέγραψε αυτή μνημόνια. Φαντάσου και να το ’κανε τι θα έλεγαν!!!
Το δίλημμα που θέτουν είναι “φοβερό”: ψήφο σε εμάς (τα ίδια λένε και οι δύο)  για να παραμείνουμε στο ευρώ και να διαπραγματευτούμε τους όρους της δανειακής σύμβασης, διότι:
α) η Ευρώπη καταλαβαίνει πια ότι το μνημόνιο δεν είναι βιώσιμο,
β) με την εκλογή Ολάντ αποκτήσαμε ισχυρούς φίλους,
γ) με το λάιτ μνημόνιο της Ισπανίας αρχίζει να φαίνεται η διάθεση των ευρωπαίων να βοηθήσουν.
Ερώτηση: τι διαφορετικό λέει ο ΣΥΡΙΖΑ; Μιλάει για επιστροφή στη δραχμή; Δεν κάνει λόγο για ακύρωση του μνημονίου και αντικατάστασή του με σχέδιο ανάπτυξης; Υπάρχει κάποιος που να διαφωνεί ότι το μνημόνιο είναι θνησιγενές και δεν προσφέρει στο λαό μας τίποτα, αλλά μπουκώνει όλο και με περισσότερα δισεκατομμύρια τους τοκογλύφους; Αν είναι λοιπόν να υπάρξει διαπραγμάτευση (που όλοι την προτείνετε γιατί έγινε της μόδας), γιατί στο τιμόνι να μην είναι κάποιος άλλος και να είστε πάλι εσείς;
Σας τρομάζει η λέξη «ακύρωση»; Περαστικά σας!
Αν δεν θέλετε να καταργηθεί το μνημόνιο, αλλά να το ψιλοαλλάξετε εσείς, τότε τι να σας κάνουμε; Δεν το έχετε ακόμη χωνέψει; Ο λαός πεινάει, αυτοκτονεί ή φεύγει μετανάστης και του ζητάτε να σας ψηφίσει, δηλαδή να ψηφίσει το μνημόνιο;
Πάτε καλά;
Εμ δε πάτε καλά! Και από απόψε το βράδυ εύχομαι να πάτε χειρότερα…!


Καλό βόλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου