Σελίδες

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Τι δεν υπάρχει

Βρήκα στο διαδίκτυο ορισμένες πάρα πολύ σημαντικές ειδήσεις που καθησυχάζουν τους αμερικανούς καθώς και τους κατοίκους ολόκληρου του πλανήτη. 


Μετά το σάλο που έχει προκύψει για τις υποτιθέμενες προφητείες των Μάγια και το τέλος του κόσμου, η κυβέρνηση των ΗΠΑ διαψεύδει επίσημα τις φήμες για την καταστροφή του κόσμου στο blog USA.gov!

Δείτε τι γράφουν:
  
"Πολλές από αυτές τις φήμες αφορούν το ημερολόγιο των Μάγια που τελειώνει το 2012 (δεν τελειώνει), ένα κομήτη που θα προκαλέσει καταστροφές (δεν πρόκειται), ένα κρυφό πλανήτη που θα εμφανιστεί ξαφνικά και θα συγκρουστεί με την γη (όχι και όχι) ".




Μια ασυνήθιστη ανακοίνωση του Λευκού Οίκου είδε το φως της δημοσιότητας στην ιστοσελίδα της αμερικανικής κυβέρνησης από έναν σύμβουλο του Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Φιλ Λάρσον εξηγεί ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει καμία απόδειξη για την ύπαρξη ζωής εκτός του πλανήτη μας, ούτε έχει στη διάθεσή της πληροφορίες για επαφές εξωγήινων με ανθρώπους.

Η ανακοίνωση  έρχεται ως απάντηση σε δύο αιτήσεις που έφεραν την υπογραφή 17.000 ανθρώπων που ζητούν από την κυβέρνηση να αποκαλύψει στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινων.

«Δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη πληροφορία για συμβάντα τα οποία να έχουν αποκρυβεί από τους ανθρώπους», τονίζει ο σύμβουλος του Ομπάμα, ο οποίος δεν απέκλεισε την ύπαρξη εξωγήινων και παραδέχτηκε ότι και η Nasa δεν αποκλείει κάτι τέτοιο.

Στη μια από τις αιτήσεις τονίζεται ότι εκατοντάδες στρατιώτες και αξιωματούχοι κυβερνητικών υπηρεσιών διαβεβαιώνουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι και υπογραμμίζεται ότι πολλές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι Αμερικανοί είναι πεπεισμένοι ότι η κυβέρνηση κάτι τούς κρύβει.



Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι γοργόνες είναι υπαρκτά όντα, επιβεβαίωσε σήμερα η επιστημονική υπηρεσία της αμερικανικής κυβέρνησης.

Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανολογίας έκανε αυτή την ασυνήθιστη ανακοίνωση, μετά από πληθώρα ερωτημάτων που έθεσαν πολίτες, μετά από προβολή εκπομπής στην τηλεόραση για «μυθικά όντα».

Θεωρείται ότι κάποιοι τηλεθεατές «μπέρδεψαν» την εκπομπή με ντοκιμαντέρ.

Στη συνέχεια, η αμερικανική υπηρεσία αναγκάστηκε να δημοσιεύσει κείμενο όπου εκπρόσωπος της υπηρεσίας έκανε την παραπάνω ανακοίνωση, καθώς αρκετά τα άτομα που έστειλαν επιστολή ρωτώντας για την ύπαρξη γοργόνων στις θάλασσες παγκοσμίως.




Είναι η πρώτη φορά που κυβερνητικός φορέας των ΗΠΑ αναγκάζεται να προβεί σε επίσημη διάψευση για την ύπαρξη ζόμπι προκειμένου να ηρεμήσει τον κόσμο που άρχισε να πιστεύει ότι ζούμε στιγμές Αποκάλυψης...

“Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων δεν γνωρίζει τίποτε για ιούς που θα μπορούσαν να αναστήσουν νεκρούς ή να προκαλέσουν αυτό που ο κόσμος αποκαλεί «συμπτώματα ζόμπι»”, ξεκαθάρισε επισήμως ο εκπρόσωπος Τύπου του CDC, Ντέιβιντ Ντέιγκλ με ηλεκτρονικό μήνυμα που απέστειλε στην Huffington Post.

Αιτία ίσως στάθηκε το ντελίριο αναζητήσεων για ζόμπι και κανιβάλους στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου που προκάλεσαν τα αποκρουστικά εγκλήματα των τελευταίων ημερών. Χαρακτηριστικό είναι πως την Παρασκευή οι λέξεις «zombie apocalypse» ήταν η τρίτη πιο δημοφιλής αναζήτηση στη μηχανή της Google!



Ευχαριστούμε την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ των ΗΠΑ για τις πολύ χρήσιμες αυτές πληροφορίες. Από σήμερα που τα πληροφορήθηκα μπορώ να κοιμάμαι πιο ήσυχος, να δουλεύω με λιγότερο άγχος και να σχεδιάζω το μέλλον. Ούτε ζόμπι θα με πάρουν στο κατόπι, ούτε θα χρειαστεί να τρέχω να γλιτώσω από κανα μετεωρίτη που θα με σημαδεύει, ούτε καμιά γοργόνα θα με λαχταρίσει εκεί που κάνω μακροβούτια.
Το μόνο που με στεναχωρεί είναι που διαψεύστηκε πως υπάρχουν εξωγήινοι. Σε αυτούς είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου, να ξαναεπισκεφτούν μια μέρα τον πλανήτη και να πάρουν πίσω στη γενέτειρα όλα αυτά τα ούφο που μας κυβερνούν.
Κρίμα…!

4 σχόλια:

  1. Τι; Δεν υπάρχουν εξωγήινοι; Τα λεφτά μου πίσω...
    Αλλά, τι λεπτότης! Απλά "ούφο" τους καθαρματίες; Μπράβο σου Πέτρο Κ.! Διαθέτεις ήθος, ότι δεν διαθέτει δηλαδή η...

    ..."ΔΕΗ: Δ(ΕΝ)Ε(ΧΕΙΣ)Η(ΘΟΣ) ΡΕ!"

    http://pistos-petra.blogspot.gr/

    Τα λέμε (πάλι!)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λεφτά δεν επιστρέφονται.
      Δεν το προβλέπει το φορολογικό του στούρνου!

      Δ(υστυχώς) Ε(ίμαστε) Η(λίθιοι) με τις αυξήσεις που ζητάμε...

      Διαγραφή
  2. Το τέλος του κόσμου στις 21/12 σίγουρα δε θα έρθει, αλλά για το τέλος της Ελλάδας, μ' όλα αυτά που μας συμβαίνουν, δεν είμαι και τόσο σίγουρος...
    Λάθος, τα ζόμπι υπάρχουν και κυκλοφορούν στην Ελλάδα, μας κυβερνούν μάλιστα και μας ρουφάν το αίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η 21/12 ήταν η μοναδική μας ελπίδα να πάψουμε να χρωστάμε. Και σε αυτό άτυχοι!
      Επιμένω πως τα ζόμπι δεν υπάρχουν, τουλάχιστον όπως τα έχουμε φανταστεί. Αυτό που ξέρουμε για τα ζόμπι είναι πως πίνουν το αίμα όλων αδιακρίτως και δεν εξαιρούν βιομηχάνους, καναλάρχες, πολιτικούς, υπαλλήλους της Βουλής... και λοιπά λαμόγια!

      Διαγραφή