Σελίδες

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Γελοίες ειδήσεις 12



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 18 Ιουνίου - 4 Ιουλίου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – άλλο ήθελα να πω
Πήγε στο τμήμα, ανέφερε έναν φόνο, κατέβασε το παντελόνι και...
Έκπληκτοι οι αστυνομικοί στην Ομάχα των ΗΠΑ άκουσαν τον Darrell Moore να αναφέρει έναν φόνο τον οποίο όπως υποστήριξε είδε με τα ίδια του τα μάτια. Αυτό ωστόσο που ακολούθησε ήταν μάλλον αναπάντεχο...
Ο 53χρονος αφού ανέφερε τον φόνο, κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να... αυνανίζεται!
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν ωστόσο ο Moore αντιστάθηκε!
Τελικά, όπως αναφέρει η Huffington Post, ο άνδρας συνελήφθη. Κανείς δεν ξέρει αν τελικά ο φόνος όντως είχε γίνει.
…………………………

Βασικά πέρασα γιατί μου τελείωσε το χαρτί στο σπίτι.
Πιάνεις ένα χαρτομάντηλο;
  

Είδηση Νο 9 – μα πιο πολύ αγαπώ τα μούτρα σου
Έκανε σεξ με δίδυμους αδελφούς την ίδια μέρα και δεν ξέρει τίνος είναι το παιδί!
Το ξέρατε ότι το DNA των δίδυμων αδελφών είναι κάτι παραπάνω από 99% ταυτόσημο;
Η Χόλι Μαρί Άνταμς πάντως, ή το ήξερε και έκανε τα... παιχνίδια της, ή το έμαθε όταν άρχισε να αναζητά τον βιολογικό πατέρα του παιδιού της.
Η ιστορία η οποία φυσικά έκανε τον γύρο του κόσμου παγκοσμίως, συνέβη το 2004 όταν η νεαρή γυναίκα απέκτησε ένα όμορφο και υγιές κοριτσάκι. Η Χόλι δήλωσε ως πατέρα του παιδιού της τον Ρέιμοντ Μίλερ όμως εκείνος αρνήθηκε πως ήταν πατέρας του μωρού. Η νεαρή γυναίκα λοιπόν ζήτησε να γίνει τεστ DNA για να αποδείξει ότι ο Ρέιμοντ ήταν ο πατέρας, μόνο που λόγω ύπαρξης δίδυμου αδελφού του Ρίτσαρντ, ο οποίος έχει ταυτόσημο DNA παραπάνω από 99% και είχε παράλληλο δεσμό με την Χόλι, τα πράγματα περιπλέχθηκαν πολύ.
Κανένας από τους δύο αδελφούς δεν γνώριζε για τον παράλληλο δεσμό του με την Χόλι – η οποία μάλιστα έκανε την ίδια μέρα σεξ και με τους δύο - και έτσι ποτέ κανένας τους δεν θα μάθει ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του μπαμπά και ποιος του θείου...!
…………………………

Ως περιστατικό (το να μεγαλώνει παιδί χωρίς πατέρα) ασφαλώς και δεν είναι γελοίο. Γελοία είναι η συμπεριφορά της κυρίας η οποία είχε ερωτευτεί …τη φάτσα.
Πάλι καλά που δεν ήσαν πεντάδυμοι. Δεν θα προλάβαινε να τρέχει να τους ανοίγει τα πόδια της…



Είδηση Νο 8 – τα παλαμάκια ως μικρόβιο
Το χειροκρότημα είναι μεταδοτικό
Ένα θυελλώδες χειροκρότημα μετά από μια παράσταση ή ομιλία δεν αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα του καλλιτέχνη ή του ομιλητή, καθώς μια νέα σουηδική επιστημονική έρευνα επιβεβαιώνει ότι σε μεγάλο βαθμό συμβαίνει αυτό που σχεδόν όλοι υποψιάζονται: σε ένα ακροατήριο, ο ένας επηρεάζεται πολύ από τον άλλο και χειροκροτεί μηχανικά.
Οι ερευνητές του πανεπιστημίου της Ουψάλα διαπίστωσαν ότι το χειροκρότημα είναι ιδιαίτερα κολλητικό και οι επευφημίες του καθενός διαρκούν ανάλογα με το πώς συμπεριφέρονται οι υπόλοιποι γύρω του.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, χρειάζονται απλώς λίγοι άνθρωποι για να αρχίσουν να χειροκροτούν και να επευφημούν, προκειμένου η ίδια συμπεριφορά να εξαπλωθεί πολύ γρήγορα και στους υπόλοιπους.
Κατά μέσο όρο, ο πρώτος αρχίζει να χειροκροτεί δύο δευτερόλεπτα μετά το τέλος μιας παράστασης ή ομιλίας, οι υπόλοιποι έχουν κάνει το ίδιο μέσα σε τρία δευτερόλεπτα, ενώ συνολικά το χειροκρότημα του καθενός διαρκεί συνήθως γύρω στα έξι δευτερόλεπτα.
…………………………

Ενίοτε και περισσότερο. Μέχρι και εκλογές μπορείς να κερδίσεις κοροϊδεύοντας τη στάνη με τα μοσχάρια πως θα τους αλλάξεις σανό.



Είδηση Νο 7 – μωραίνει Κύριος
Πάγκαλος: “Κάφρος και αγράμματος ο Τσίπρας”
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε για τον Αλέξη Τσίπρα: «Μεταξύ του success και του story, έβαλε ένα "του". Του κ. Σαμαρά, δηλαδή. Τώρα, αυτά είναι αγγλικά; Δεν είναι καν ελληνικά. Κάφρος είναι ο άνθρωπος και αγράμματος. Και όσοι μιλάνε ξένες γλώσσες, να προσέχουν”.
…………………………

Αν μπορούσαν να σου αφαιρέσουν τη μαλακία που σε δέρνει, θα αδυνάτιζες.



Είδηση Νο 6 – του κώλου
Αυτοκίνητο αναγνωρίζει τα ...οπίσθια του ιδιοκτήτη!
Η τεχνολογία πήγε ένα βήμα πιο μπροστά, σε μια προσπάθεια να γλιτώσει τους οδηγούς από το άγχος των κλειδιών!
Πιο συγκεκριμένα οι Ιάπωνες κατασκεύασαν ένα αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να αναγνωρίζει τα αποτυπώματα των …οπισθίων του οδηγού και έτσι χωρίς κλειδιά θα βάζει μπρος!
Το αυτοκίνητο διαθέτει μια ειδική τεχνολογία που μόλις κάθεται ο οδηγός στη θέση του θα εμφανίζεται σε μια οθόνη μπροστά του …τρισδιάστατο (!) το προφίλ των οπισθίων του…
…………………………

Αν παχύνεις ή αδυνατίσεις πας με τα πόδια.
Με το κλάσιμο σβήνει;



Είδηση Νο 5 – στενές επαφές
Βρεττανός ισχυρίζεται ότι έχει κάνει παιδί με …εξωγήινη
Ο Simon Parkes, δάσκαλος οδήγησης στο επάγγελμα και μέλος του δημοτικού συμβουλίου στο Whitby, ισχυρίζεται πως είναι πατέρας ενός εξωγήινου παιδιού, καρπό της σχέσης του με την Cat Queen με την οποία ήλθε σε ερωτική επαφή όταν έπεσε θύμα απαγωγής από εξωγήινους. 
Το παιδί της ένωσης τους ονομάζεται Zarka και όπως ομολόγησε στους δημοσιογράφους συνευρίσκεται ερωτικά με την εξωγήινη βασίλισσα 3-4 φορές το χρόνο.
Ο κύριος Parkes αναφέρει πως η γήινη γυναίκα του γνωρίζει τον εξωγήινο «παράνομο» δεσμό του και συχνά τού κάνει παράπονα. Ο ίδιος βέβαια δηλώνει πως δεν μπορεί να καταλάβει που είναι το κακό με αυτή τη σχέση, αφού δεν είναι σε ανθρώπινο επίπεδο.
Ο Parkes δηλώνει μάλιστα ότι και η μητέρα του είναι και αυτή εξωγήινη και συγκεκριμένα ένα πράσινο εξωγήινο πλάσμα, ύψους 2,7 μέτρων, με 8 δάκτυλα στο κάθε χέρι.
…………………………

Με μάνα και κόρη από άλλο πλανήτη, έχεις σκεφτεί μήπως είσαι το μόνο ούφο στο σόι;
(Τι σκέφτηκε ο π..στης για να ξενοπηδήξει!)



Είδηση Νο 4 – η αβάσταχτη μαλακία του τίποτα
Μιχαλολιάκος: Αν δώσεις σε έναν χιμπατζή σημαία θα γίνει Έλληνας;
Όταν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Επί του πιεστηρίου» έδειξαν στον κ. Μιχαλολιάκο τη φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μέγαρο Μαξίμου, ο γ.γ της Χρυσής Αυγής απευθυνόμενος σε έναν από αυτούς του ζήτησε να πει απ' έξω το επίθετό του και σημείωσε πως «αν μπορέσετε να το πείτε τότε να τον πείτε και Έλληνα». Παράλληλα, ενώ παραληρούσε, διερωτήθηκε αν υπάρχουν πολλοί με ανάλογα επίθετα που έχουν πολεμήσει στο έπος του 1912 ή του 1940.
Οι αντιδράσεις από την πλευρά των δημοσιογράφων ήταν έντονες, ωστόσο ο κ. Μιχαλολιάκος συνέχισε να προκαλεί λέγοντας πως «και στον ζωολογικό κήπο άμα δώσετε σε έναν χιμπατζή μια μπανάνα και μια σημαία Έλληνας θα είναι».
Όταν οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να τον ...συνετίσουν λέγοντάς του ότι είναι προκλητικός, ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι γεννήθηκε για να είναι προκλητικός, καθώς και ότι ο «καλός θεούλης» έχει χωρίσει τον κόσμο και κάνει διακρίσεις.
…………………………

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Ο καλός Θεούλης δημιούργησε τις διάνοιες, τους ευφυείς, τους έξυπνους, τους μέτριους, τους χαζούς, τους μαλάκες, το μηδενικό IQ και τους χρυσαυγίτες. Η τελευταία κατηγορία είναι η απόδειξη πως το χέσιμο δεν είναι απαραίτητο να καταλήγει στον υπόνομο, μπορεί και να ξαναφαγωθεί. 
Απαραίτητη διευκρίνηση προς κάθε νεοναζί χοντρομαλάκα: χίλιες φορές να είσαι μαύρος απ’ έξω, παρά κατάμαυρος από μέσα.

ΥΓ: Οι χρυσαυγίτες κατατάχθηκαν στο ανθρώπινο είδος κατ’ εξαίρεση. Ούτε τα ζώα ούτε τα φυτά τούς ήθελαν στην ομάδα τους.



Είδηση Νο 3 – μικρές αγγελίες
Ποιητής πουλάει τους... όρχεις του!!!
Ένας ποιητής από την Κολομβία σκοπεύει να πουλήσει τους όρχεις του για να μαζέψει λεφτά, προκειμένου να οργανώσει ένα τουρ στην Ευρώπη και να παρουσιάσει ένα πρότζεκτ για την ποίηση και την ειρήνη στην πατρίδα του.
Ο Ραφαέλ Μεντίνα Μπροτσέρο πουλάει τους όρχεις του σε όποιον του δώσει 20.000 δολάρια. Όπως δήλωσε σε ραδιόφωνο από την Μανταλένα όπου ζει, έχει άγχος μήπως ξεμείνει από λεφτά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σε ξένη χώρα.
…………………………

- Θα προσφέρετε κάτι για την ειρήνη και την ποίηση;
- Μα ναι! Παρ’ τα αρχ*δια μου…!



Είδηση Νο 2 – από παντού
Μέθυσε από... ταμπόν βουτηγμένο σε βότκα!
Μια έφηβη νοσηλεύτηκε με συμπτώματα δηλητηρίασης από αλκοόλ στη Μούρθια της Ισπανίας, έχοντας καταναλώσει πάνω από μισό λίτρο βότκα που είχε βουτήξει σε… ταμπόν!
Το κορίτσι νοσηλεύτηκε δύο ημέρες στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ‘The Sun’ η ανήλικη χρησιμοποίησε ταμπόν βουτηγμένο στο αλκοόλ, ακολουθώντας μια νέα τρέλα στις τάξεις των συνομηλίκων της.
«Το ταμπόν εισέρχεται στον κόλπο, απ’ όπου το αλκοόλ απορροφάται και κυκλοφορεί στο αίμα πιο γρήγορα απ’ ό,τι από το στομάχι, λόγω της λεπτής βλεννογόνου μεμβράνης» ανέφερε ένας γιατρός, γράφει το δημοσίευμα.
Η μέθοδος αυτή, γνωστή και ως «ταμποβότκα», είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους εφήβους στις ΗΠΑ, ενώ έχουν καταγραφεί «κρούσματα» και στην Αγγλία, τη Γερμανία και τη Σκανδιναβία.
Οι έφηβοι καταφεύγουν σε αυτή, γιατί πιστεύουν ότι μπορούν να ξεγελάσουν τους γονείς τους σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ.
…………………………

Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή. Έρχεται το μυτομπέρμπον (σε αποσυμφορητικά) και η αυτιμπύρα (σε μπατονέτες), ενώ το μαρτινίκωλο (χαρτί υγείας βουτηγμένο σε μαρτίνι) αναμένεται να κάνει θραύση.
Το μόνο πρόβλημα θα είναι η ελίτσα.
Χικ-πρρρ!




Είδηση Νο 1 – προλάβετε
Τελευταία ευκαιρία για ρύθμιση χρεών.
Με πολλές ευκολίες και ισάριθμες παγίδες ξεκίνησε η ρύθμιση της τελευταίας ευκαιρίας για 2.500.000 οφειλέτες του Δημοσίου. Το Υπουργείο Οικονομικών έστειλε στις εφορίες και την τελευταία εγκύκλιο με την οποία καθορίζονται όλες οι λεπτομέρειες αλλά και οι προϋποθέσεις ένταξης των οφειλετών στη νέα ρύθμιση.
Οι δόσεις μπορεί να φτάσουν και τις 100 αλλά ο οφειλέτης πρέπει να αποδείξει ότι δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο για να κερδίσει χαμηλή δόση.
Πως θα το αποδείξει αυτό;
Παρουσιάζοντας σε υπεύθυνη δήλωση όλα τα κινητά και ακίνητα που έχει στην κατοχή του, ακόμη και πίνακες ζωγραφικής ή χρυσαφικά που έχει στο σπίτι.
…………………………

Σύμφωνα με διευκρινιστική εγκύκλιο εξαιρούνται της ρύθμισης όσοι/ες κατέχουν γεμάτο βαζάκι μερέντα, 2,5 μέτρα σχοινί (για μπουγάδα, για κρέμασμα), περισσότερα από 4 σουτιέν, τοστιέρα στην εγγύηση και φετινό μαγιό.






13 σχόλια:

  1. Είδηση 10:Πήγε κι αυτός για μια μ_____α παραπάνω!
    Είδηση 9: Δύο έργα, η αίθουσα κλιματίζεται κτλ
    Είδηση 8:Παλαμάκια στην Βουλή, είναι μικρόβιο εγκεφαλίτιδας.
    Είδηση 7: Τσάμπα σάλιο το σχόλιο.
    Είδηση 6: Αυτό για να το κλέψεις, χρειάζεται.... αντικωλείδι
    Είδηση 5: Μα καλά κι εσύ βρε παιδί μου, στην Αγγλία βρήκες να πας να γίνεις άντρας; (Παπαγιαννόπουλος - Μια τρελή τρελή οικογένεια)
    Είδηση 4: βλ. ειδηση 7
    Είδηση 3:Κοίτα τι σκέφτηκε το άτομο για να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, όχι μόνο τσάμπα, αλλά να πληρωθεί κι από πάνω!
    Είδηση 2: Τώρα ξέρω τι έκανε ο Αξλ Ροουζ των Guns N' Roses και έτρεχε έτσι στις συναυλίες (κι εγώ που νόμιζα ότι του έβαζαν νέφτι)
    Είδηση 1: Σχολιασμός αδύνατος. Το προσπάθησα και έκαψα πλακέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπογράφω λίγο πριν κάψω και σκληρό
      Άννα Πάρος

      Διαγραφή
    2. Το 6 απίθανο!!!
      Όσο για την πώληση των @@@ του ειρηνοποιού ποιητή η μεγάλη μου απορία είναι τι θα τα κάνει ο αγοραστής.
      - Θα τα βάλει πάνω στο τζάκι;
      - Θα τα κάνει σκόνη να ρίχνει στα μακαρόνια;
      - Θα τα καταθέσει στην εφορία;
      - Θα τα κρατήσει να έχει δεύτερο ζευγάρι;

      Πολλά φιλιά στη Πάρο.

      Διαγραφή
  2. Θα έρθω αύριο ξανά (για να τα διαβάσω) στο υπόσχομαι! Σε φιλώ, καλό ξημέρωμα! χχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχαχα! Σαν την Πέτρα κι εγώ ήρθα να σου πω ότι διάβασα τα μισά!
    Έπρεπε να σιδερώσω! :)))
    Κια να γράψω για αύριο για το σκολείο, μπαρδόν για το μπλογκ! Είχα υποσχεθεί κάτι σε κάποιον!
    Φιλιά! (Θα σε διαβάσω εν μέσω τιμολογίων, να γελάσω και λιγάκι)!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ες αύριον τα σπουδαία
    Καληνύχτα

    Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλές φούριες βλέπω από όλες σας.
    Εν αναμονή λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου κράτησες υπέροχη συντροφιά την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος! :))))
    Ευτυχώς που δεν έχω να κάνω ρύθμιση χρεών ...θα έπρεπε να δηλώσω τους πίνακες μου ε; Με αξία ανεκτίμητη! Υπογραφή: το ψώνιο!
    Φιλιά!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτιάξε έναν στα γρήγορα, υπόγραψε ως Σαλ. Νταλί και να τον πας στην εφορία.
      Θα τους κάνεις να ψάχνονται.
      χαχαχα!!!

      Διαγραφή
  7. Καινούργιο μου το έκανες το στομάχι μου γιατρέ μου!!!
    Αχαχαχαχαχα!!! Το 7 και το 4 μου γύρισαν τα άντερα, αλλά αυτά σου τα σχόλια... Αχ! Αυτά σου τα σχόλια! Δάκρυσαν τα μάτια μου από τα γέλια ρε Ακυβέρνητο πλάσμα! Πάντα τέτοια μάνα μου!!! Σε φιλώ γλυκά! χχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποτε καταφέρνω να σας κάνω να γελάτε το θεωρώ τεράστιο κέρδος.
      Να'σαι πάντα καλά.

      Διαγραφή
  8. Συνέχεια στο faceb00k βλέπω λινκσ με τέτοιες ειδήσεις! Νομίζω πως μόνο τέτοια γίνονται πλέον... Λες να έχασε τη σοβαρότητα του ο κόσμος ώστε να δηλώνει ή να πράττει πιο... σοβαρά πράγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι’ αυτό και εγώ τις συλλέγω και τις αναπαράγω. Μερικές ξεπερνούν σε γελοιότητα ακόμη και το πιο ευφάνταστο σενάριο. Είναι καλό να μετατρέπουμε σε γέλιο το γελοίο των άλλων. Βλέπουμε την σκοτεινή πλευρά της ζωής με χαμόγελο.
      Όσο μπορούμε.

      Διαγραφή