Σελίδες

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Γελοίες ειδήσεις 20



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 25 Οκτωβρίου - 10 Νοεμβρίου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – φτώχειες
Στο μισό η φορολόγηση στα κότερα δια χειρός Γιάννη Στουρνάρα
Μπορεί ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας να διαμαρτύρεται για την αυστηρή κριτική που του ασκείται, αλλά την ώρα που επιβάλλει επιπλέον φόρους σε ακίνητα, οικόπεδα και αγροτεμάχια, μειώνει κατά 50% το τέλος παραμονής σε πλοία και σκάφη αναψυχής.
Όπως φαίνεται, παρά τις δεσμεύσεις του οικονομικού του επιτελείου για φόρο πολυτελείας, ο κ. Στουρνάρας μειώνει κατά 50% σε σχέση με την αρχική διάταξη τη φορολογία στα σκάφη.
Αν η φορολόγηση αυτή εφαρμοστεί, τότε αυτό θα σημαίνει ότι ένα σκάφος άνω των 8 μέτρων, του οποίου η αγορά και η συντήρηση απαιτούν υψηλό εισόδημα, θα φορολογείται λιγότερο από ένα αυτοκίνητο 1.400 κυβικών.
…………………………

Είστε τόσο πολύ γελοίοι εσείς οι Έλληνες, που σας έχω ικανούς να παραδώσετε τις πινακίδες του Ζάσταβα και να πάτε να αγοράσετε κότερο.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου!
Α, ρε Γιάννη, τι τραβάς κι εσύ…

 

Είδηση Νο 9 – μόνο στην Αμερική
Αποζημίωση $38.000 στον αστυνομικό που βιαιοπράγησε!
Ο Τζον Πάικ έγινε παγκοσμίως διάσημος όταν για την …προσωπική του ευχαρίστηση έριξε ασφυξιογόνο σπρέι σε καθισμένους διαδηλωτές.
Το περιστατικό που είχε κάνει το γύρο του κόσμου συνέβη το Νοέμβριο του 2011 κατά τη διάρκεια φοιτητικών διαδηλώσεων ενάντια στις αυξήσεις διδάκτρων και άλλων μεταρρυθμίσεων στην Παιδεία, στο Πανεπιστήμιο Ντέιβις της Καλιφόρνια.
Ο Πάικ χωρίς να υπάρχει κανένας προφανής λόγος, αφού κοιτάει φοιτητές και φοιτήτριες να είναι καθισμένοι μπροστά του, παίρνει το σπρέι πιπεριού και τους πνίγει στο ασφυξιογόνο για 15 δευτερόλεπτα. Μετά το επεισόδιο ο Πάικ καθαιρέθηκε από τη θέση του και τον Ιούλιο του 2012 παραιτήθηκε από την αστυνομία του Πανεπιστημίου.
Η συνέχεια δόθηκε στα δικαστήρια. Ένα χρόνο μετά ο Πάικ κατέθεσε αίτημα αποζημίωσης, λέγοντας ότι αντιμετωπίζει ψυχικά και νευρολογικά προβλήματα εξαιτίας των απειλών που δέχτηκε. Ο Πάικ υποστήριξε ότι έλαβε περισσότερα από 17.000 mails, τουλάχιστον 10.000 sms και εκατοντάδες απειλητικές επιστολές αφότου αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το βίντεο που τον έδειχνε να ψεκάζει τους φοιτητές του Πανεπιστημίου. Τελικά προ ημερών το Πανεπιστήμιο Ντέιβις δέχτηκε να χορηγήσει στον Πάικ 38.055,79 δολάρια, ποσό που υπολογίστηκε με βάση τις αποζημιώσεις που δίνουν οι υπηρεσίες πρόνοιας της Πολιτείας της Καλιφόρνιας στα άτομα με αναπηρία.
Για να αντιληφθεί κανείς τη γελοιότητα της εξέλιξης μπορεί να συγκρίνει το ποσό με το 1 εκατ. δολάρια που πήραν τα 36 θύματά του, δηλαδή περίπου 28.000 το καθένα...
…………………………

Πατέρα δεν το συζητώ. Δεν θέλω να σπουδάσω τίποτα, θέλω να γίνω μπάτσος. Όχι όμως από τους κανονικούς, λέω να γίνω απ’ τους μαλάκες.
Ξέρεις τι είναι αυν@νίζεσαι δημόσια και να σου επιδικάζουν …αποζημίωση;;;
 


Είδηση Νο 8 – επαγγελματισμός!  
Site αποκαλύπτει αν κάποιος έχει πεθάνει στο σπίτι σας
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν κάποιος πέθανε στο σπίτι που ζείτε; Τώρα μια ιστοσελίδα έχει την απάντηση...
Χιλιάδες αιτήσεις έχουν πλημμυρίσει την ιστοσελίδα DiedInHouse.com που ξεκίνησε τη λειτουργία της από χρήστες που θα ήθελαν να μάθουν αν το σπίτι τους είναι στοιχειωμένο.
Ο Roy Condrey δημιούργησε το site μετά από μια σειρά παραπόνων, ότι τα σπίτια που νοίκιαζε στο Κολούμπια ήταν στοιχειωμένα. Ο ίδιος αναφέρει πως δεν πρόκειται για απλή διαδικασία καθώς το site βασίζεται σε 50 διαφορετικά κριτήρια για να είναι ακριβής η πληροφορία.
Φυσικά όλη αυτή η αναζήτηση δεν γίνεται δωρεάν, αλλά προς 12$, κάτι που δεν φαίνεται να πτοεί την περιέργεια και τη φαντασία πολλών ανθρώπων.
…………………………

Αν δεν θέλεις να δεις σεντόνια να κόβουν βόλτες, να περιφέρονται ακέφαλες γάτες, η βρύση να ανοιγοκλείνει από μόνη της, το τζάκι να σου πετάει ξύλα, ο παππούς του πίνακα να σου κλείνει το μάτι και οι αράχνες να τρέχουν πανικόβλητες επικοινώνησε μαζί μας!
Μπορεί να μην αποκτήσεις σπίτι, αλλά με μόλις 12$ σου δίνουμε πιστοποιητικό βλακείας να το δείχνεις στους φίλους σου. (η κορνίζα δώρο)
 


Είδηση Νο 7 – νοικοκυρέματα
Σπατάλες σε δημόσιο νοσοκομείο με κυβερνητικές ευλογίες
Διαφορά 90.000 ευρώ σε ετήσια βάση, προκύπτει μεταξύ εξωτερικού συνεργείου με τετραμελή σύνθεση και τριών μονίμων εργαζομένων που κάνουν την ίδια δουλειά.
Πρόκειται για συνεργείο 4 τραπεζοκόμων που στοιχίζουν 130.000 ευρώ ετησίως, όταν 3 μόνιμες εργαζόμενες κοστίζουν 40.000 ευρώ, σύμφωνα με την καταγγελία του Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο “Ανδρέας Συγγρός”.
…………………………

Οι συνδικάλες του “Α. Συγγρός” μας έκρυψαν ένα μηδενικό. 400 χιλιάρικα παίρνουν αυτές οι 3 μόνιμες, ήτοι 133.333,333333333333333333 τα τρία μας.
Παλιό το κόλπο!
(Όποιος αμφισβητεί το νοικοκύρεμα του Άδωνι να του καεί η πισίνα)
 


Είδηση Νο 6 – ένα παράσημο για τον μαλάκα
“Πέθανε” το παιδί του για να φύγει από μια ομάδα...
Απάτη δίχως προηγούμενο αποδεικνύεται πως έστησε ο μέχρι πρότινος προπονητής της Ορμής, Γιάνι Τσοπ.
Ο Τσοπ υποστήριξε στους ανθρώπους της ομάδας ότι έφυγε από τη ζωή το 10 ετών κοριτσάκι του, παίζοντας – όπως υποστηρίζουν οι Πατρινοί – ένα θέατρο που όμοιο του δεν είχε δει άνθρωπος, αφού ωρυόταν και έκλαιγε μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες στο κλειστό της ομάδας, για το “κακό” που τον είχε βρει. 
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Ορμής, όλα αυτά δεν ήταν παρά ένα τεράστιο παραμύθι που σκάρωσε ο Τσοπ προκειμένου να φύγει για την πατρίδα του και στη συνέχεια να πάει στη Βοσνία και τη Μπόρατς της πόλης Μπάνια Λούκα την οποία και ανέλαβε!!!!
…………………………

Συγχαρητήρια! Λίγους ηλίθιους είχαμε, κάνουμε και εισαγωγή.
Το μαλακομαγνήτη έχει αυτή η χώρα;



Είδηση Νο 5 – το γλυκό πουλί της νιότης
Πίνει τα ούρα του καθημερινά εδώ και τρία χρόνια
Ο 91χρονος Mark Ambrose που ζει στην Ισπανία με την 87χρονη σύντροφό του Joyce μίλησε στη MailOnline και υποστήριξε ότι πίνει τα ούρα του κάθε μέρα ανελλιπώς! Ο ίδιος επιμένει ότι το “σπιτικό ελιξίριό του” είναι το «κλειδί» για μια νεανική εμφάνιση και ένα δραστήριο και ενεργό τρόπο ζωής.   
Και δε μένει μόνο εκεί, αλλά καθαρίζει και τις πληγές του με αυτά, καθώς πιστεύει ότι βοηθούν στη διαδικασία επούλωσης.
“Τόσο η Joyce όσο κι εγώ έχουμε προβλήματα υγείας που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Έχω πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη κι εκείνη υποφέρει από παθήσεις της ωχράς κηλίδας, που ταλαιπωρούν πολλούς ηλικιωμένους ανθρώπους. Ωστόσο, η ζωή μας είναι ιδιαίτερα δραστήρια και οι φίλοι μας μάς λένε ότι μοιάζουμε μικρότεροι από την πραγματική μας ηλικία.”
…………………………

- Ρε γυναίκα, σήμερα είχαν παράξενη γεύση.
- Τα δικά μου ήταν ρε παλιόγερε. Εγώ τώρα θα διψάσω!
- Γριά, πρέπει να έχεις ουρικό οξύ. Αύριο σε πάω στους γιατρούς. Θα ζητήσω να μας δώσουν και καμιά νταμιτζάνα απ’ τα εργαστήρια.



Είδηση Νο 4 – γούτσου γούτσου
Κυκλοφόρησε κούκλα σαν το μωρό της Κέιτ και του Ουίλιαμ.
Ντυμένος με μωρουδιακά που φέρουν την βρετανική σημαία και γράφουν «είμαι ο μικρός Τζορτζ», έχει προκαλέσει ήδη συζητήσεις στο διαδίκτυο για το γεγονός ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το τεράστιο ενδιαφέρον των βρετανών για τους γαλαζοαίματους.
Με τιμή 47,99 λίρες θεωρείται βέβαιο ότι θα μοσχοπουλήσει στη Βρετανία, μία χώρα που πλέον απολαμβάνει τα βασιλικά ζεύγη να φωτογραφίζονται ακόμη και ημίγυμνα μέσα σε μπανιέρες για τις ανάγκες του ...θεσμού.
…………………………

Τη θέλω! Τη θέλω! Τη θέλω! Τη θέλω! Τη θέλω!
Πόσο μπορείτε να μου βρείτε αυτή την κούκλα; Πείτε μου γρήγορα γιατί θα με πιάσουν σπασμοί! Πουλάω το ένα μου νεφρό για να την αποκτήσω. Αν μου εξασφαλίσετε και την πάνα με τις σκατούλες του βασιλικού βρέφους, μπορείτε να με γδάρετε και να με απλώσετε στη χέστρα του για να κάθεται επάνω μου όταν μεγαλώσει.
Α, ρε μάνα, να μην είσαι αγγλίδα…! Που πήγες και με γέννησες στη κωλοελλάδα και δεν αξιώθηκα να δω το κωλαράκι του Κάρολου…



Είδηση Νο 3 – τεμπέληδες με μετάλλια
Πορεία διαμαρτυρίας από Ολυμπιονίκες.
Στους δρόμους βγήκαν την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου οι Ολυμπιονίκες, κάνοντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Οι Ολυμπιονίκες που λόγω των διακρίσεών τους διορίστηκαν στο παρελθόν στο Δημόσιο τώρα απειλούνται με διαθεσιμότητα. Το υπουργείο με διευκρινιστική ανακοίνωση είχε εξηγήσει ότι με το δεδομένο ότι η πρόσληψή τους δεν έγινε μέσω ΑΣΕΠ δεν μπορούν να εξαιρεθούν από το καθεστώς.
Οι αθλητές που έχουν διοριστεί στο Δημόσιο, όπως προέβλεπε ο νόμος 2725/1999, υπολογίζεται πως ξεπερνούν τους 1.000.
……………………………

Άντε ρε να γίνουμε επιτέλους κράτος!
Πήρες ρε πουλάκι μου τη διάκριση χωρίς ΑΣΕΠ κι ύστερα τόλμησες να αποδεχθείς το διορισμό που προβλέπει ο νόμος; Μα καλά, μαλάκας είσαι; Τράβα παλικάρι μου να βρεις δουλειά που θες τα μεγαλεία και τους παχυλούς μισθούς του Δημοσίου.
Πήγαινε δούλεψε σε κανα καρνάγιο να βάζεις καλάθια.
Άντε μου στα ΑΒ Βασιλόπουλος να μάθεις καλό ύπτιο.
Πιάσε δουλειά σε βενζινάδικο για 4Χ100. Τρέχουμε τώρα!
Σταδιάλα γμτ την πτν μου μέσα!!!
Περισσότερο τη βρίσκω με κάτι υπουργάρες που σήμερα υπογράφουν κάθε μνημονιακή #%$@*&%#, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχαν γεμίσει το ΑΣΕΠ κουμπότρυπες!
Οι άπιστοι Θωμάδες ας ρίξουν μια ματιά εδώ.
Άκρως διαφωτιστικό, ε;
(μην αναρωτιέσαι ποιος φταίει, τους ίδιους ψηφίζεις ακόμα…)



Είδηση Νο 2 – οδηγίες (χρήσης)
Κομισιόν: “Σουίτες” σε ορνιθοτροφεία, νόμος για την καμπυλότητα των αγγουριών
Η γραφειοκρατία και οι εξωπραγματικοί κανονισμοί φαίνεται δεν είναι μόνο ελληνικό προνόμιο, αλλά ευρωπαϊκό, με την Κομισιόν να δίνει το “παράδειγμα” των διατάξεων που υπερβαίνουν την κοινή λογική.
Για παράδειγμα:
Κομμωτήρια: Υπήρξε πρόταση για την υγιεινή στα κομμωτήρια, η οποία απαγόρευε στις κομμώτριες να φορούν ψηλά τακούνια.
Λαχανικά και φρούτα: μέχρι το 1996 είχαν θεσπιστεί αποφάσεις για 36 φρούτα και λαχανικά, για τα οποία είχαν απαιτηθεί συγκεκριμένες προδιαγραφές. Η πιο εξωφρενική ήταν η διάταξη για την ...καμπυλότητα των αγγουριών η οποία έπρεπε να είναι μέχρι 10 χιλιοστά σε κάθε 10 πόντους αγγουριού.
Σταβλισμός των χοίρων: Υπήρξε απαγόρευση του ατομικού σταβλισμού για τους θηλυκούς χοίρους, με τις περισσότερες χώρες να μην μπορούν να προσαρμοστούν σε αυτή την ρύθμιση λόγω υψηλού κόστους.
Σουίτες για κοτόπουλα: Την 1η Ιανουαρίου 2012 η Κομισιόν ζήτησε να ζουν όλες οι όρνιθες ωοπαραγωγής σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου θα μπορούν να ξύνουν τα νύχια τους!
…………………………

Μετά την απόσυρση των διατάξεων (γιατί άραγε;;; ποια σκοτεινά συμφέροντα κρύβονται πίσω;;;) οι κότες σταμάτησαν να γεννούν. Απαιτούν άμεση αποκατάσταση της αδικίας, ζήτησαν κομμωτή, μασαζοκορσέ, πρίτι μπρα με το ρολόι, ενώ αύριο το πρωί κατεβαίνουν σε διαδήλωση από κοινού με τα στραβά αγγούρια.
Στο πλευρό τους βρίσκονται και τα κοκόρια με κύριο αίτημα την απόκτηση της δικής τους σουίτας.
Για να ξύνουν τα @@@ τους!




Είδηση Νο 1 – δεν θέλει να κρυφτεί 
Φ. Κουβέλης: Το “παρών” είναι στάση ευθύνης
Το να δηλώσουμε “παρών” στην ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια πράξη ευθύνης δήλωσε ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.
“Είναι μια υπεύθυνη στάση διότι αυτή την ώρα η χώρα διαπραγματεύεται. Και αυτή η κυβέρνηση πρέπει να διαπραγματευτεί, γιατί αυτή υπάρχει”.
…………………………

Αχαχαχα μπουαχαχαχα μπουαχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα, μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, αχαχαχαχαχαχαχαχα … στοπ.
Επίσης μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα και χαχαχαχαχαχαχαχαχα, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καθώς και χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα … στοπ.
Αλλά και αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

ΥΓ: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (κλαψ!) αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα …….. άλλο δεν αντέχω!!!!! 



42 σχόλια:

  1. Σε καταλαβαίνω...κι εγώ έκλαψα από τα γέλια!!!
    Δεν ξέρω ποια είδηση να πρωτοσχολιάσω...θα αρχίσω τελικά από αυτή που με σόκαρε...μα να πεθάνει το παιδί του?...δεν είχε μια γιαγιά πρόχειρη?...
    Η κούκλα να δεις που θα κάνει χρυσές πωλήσεις...αν υποψιαστώ πως θα την αγοράσουν κι Έλληνες θα πεθάνω!!!
    Αυτός που πίνει τα ούρα αφού βλέπει πως συνεχίζει να έχει προβλήματα υγείας, γιατί δεν αλλάζει αγωγή?...
    Για τον Ασεπ δε θα πω τίποτα...θα πω μόνο πως συναντούσα κάτι άσχετους παλιούς γνωστούς σε διάφορα πόστα από τα κόμματα που ήταν στην εξουσία κάθε φορά, που όλοι είχαν λέει περάσει με ασέπ...κι έριχνα κάτι γέλια...σαν κλάματα!!
    Και να ξέρω καλά πως όχι εξετάσεις δεν μπορούσαν να περάσουν, αλλά ούτε το δρόμο...άσε..ας είναι καλά οι σημαίες που κούναγαν..αποζημίωση για το πιάσιμο ήταν οι διορισμοί..
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι γέλασα απίστευτα με το σχόλιο!
      Πάντως, τους το αναγνωρίζεις το πιάσιμο, άρα καλώς διορίστηκαν.
      Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.
      Και επειδή έμαθαν να πιάνουν κάτι, τώρα άφησαν τις σημαίες και στις υπηρεσίες τους πιάνουν κάτι άλλο...!

      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
  2. Πρόσθεσε κι άλλα τόσα "μπουχαχαχα" κι από μένα για τον μπάρμπα Φώτη που κάποτε τον θαύμαζα και τον θεωρούσα αξιοπρεπή και αγωνιστή.
    Ας του παραχωρηθεί μια ειδικά διαμορφωμένη σουίτα, για να ξύνει αυτά που ΔΕΝ έχει.

    (Σου έστειλα email, όποτε μπορέσεις το βλέπεις...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν παίζω! Προσπαθείτε και οι δυο Μαρίες να με ξεπεράσετε απόψε.
      Να είσαι καλά κι εσύ βρε Μαρία που με έκανες και γέλασα.
      Περιμένω τώρα και το άλλο τρελοκομείο να γίνει εδώ μέσα ΤΟ σούργελο!!!

      Ο Φώτης έχει καταντήσει τόσο απίστευτα αστείος που απορώ πως δεν τον έχει περάσει ακόμη ο Τζήμερος!
      Καλό σου βράδυ και μια όμορφη εβδομάδα να έχεις.

      (το mail ήδη απαντήθηκε)

      Διαγραφή
  3. αχαχαχαχαχαχαχα και μπουαχαχαχαχαχα για όλα όχι μονάχα για το τελευταίο!
    Ποιες γελιο-θεραπείες μου ; Δεν υπάρχουν οι ειδήσεις αυτές!
    Μπράβο Πέτρο μας και για τη συγκέντρωση αλλά και το εξαιρετικό σχολιασμό!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχουν;;;
      Ε, τα θέλει τώρα ο οργανισμός σου!
      Αφιερωμένο με μια όμορφη καληνύχτα.

      (Προσοχή: Ακούγεται στη διαπασών)

      Διαγραφή
    2. Όχι άλλο! Έλεοςςςςςςςςςς!
      Στο ορκίζομαι! Δεν θα ξαναβάλω αυτόν τον ακατανόμαστο στο μπλογκ μου!

      Διαγραφή
    3. Θα περνάω εγώ και θα αφήνω αφιερώματα...
      χεχεχε

      Διαγραφή
  4. Αντί ολόκληρου λόγου:
    "Σε παραδέχομαι, απέδειξες πως είσαι δυνατός,
    Το δέχομαι, μα λάθος έκανες.
    Ο δυνατός είναι αυτός που ακόμα προσπαθεί..." !!!!!!!!!!!!!!!

    Τι;;; ΔΕΝ έχει συνειρμό αυτό το σχόλιο;;;;;
    Τα παράπονα σας στον μίστερ Παντέλα!

    Όσο για τον μπάρμπα-Φώτη, που τον είχα πάρει χαμπάρι από νωρίς ("εγώ δεν είμαι και κάνα κορόιδο"!!!/Κωνσταντίνου!) και γι' αυτό μου γυρνάει το άντερο ανάποδα..... http://pistos-petra.blogspot.gr/2013/04/blog-post_15.html ... του έχω κάτι κι αυτουνού να γλύφει τα δάχτυλα του:

    "Όσο δέρμα κι αν πετάξεις, φίδι είσαι δε θ’ αλλάξεις
    Όσα δάκρυα κι αν χάσεις, το φαρμάκι σου θα στάξεις" !!!!!!!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακυβέρνητε, αν υποψιαστώ ότι ο τυφώνας "Παντέλας" είναι κολλητικός (από blog σε blog), θα πεθάαααααανω!!!!!!! Γλυκά φιλιά και καλό ξημέρωμα!! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά φιλιά τρελοκομείο που μπαίνεις σα σίφουνας και σαρώνεις τα πάντα.
      Η φιλενάδα σου από πάνω νομίζει πως θα γλιτώσει τόσο εύκολα από εμάς!
      Ε, ρε και να 'ξερε...

      Καλή εβδομάδα.

      Διαγραφή
  6. Αχαχαχαχαχ! Θέλω να γελάσω αλλά πονάω! Εκτός από στοιχειωμένα σπίτια, εκείνο το site μήπως ανακαλύπτει και στοιχειωμένα blogs; Γιατί το φάντασμα του Παντελίδη πολύ μας περιτριγυρνάει τις τελευταίες μέρες! Θα φωνάξω εξορκιστή!
    (Ήθελα να πω και κάτι για τα στραβά αγγούρια και τον απαυτό του Στουρνάρα, αλλά είμαι Κυρία εγώ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να στοίχειωσε ο ΠΠ; Δεν το είχα σκεφτεί αυτό! Τώρα όμως που το λες έχεις δίκιο. Όπου και να πάμε τον βρίσκουμε μπροστά μας.
      Βέβαια αν γνώριζε την ψυχοθεραπεία που κάνουμε μαζί του, θα μας ζητούσε πνευματικά δικαιώματα…!

      Θα παρακαλούσα να είμαστε πιο κόσμιοι με τους απαυτούς και τ’ αγγούρια διότι δεν επιτρέπεται να θίγουμε τις υπολείψεις (των αγγουριών).

      (Είσαι κι εσύ απίθανη απόψε)

      Διαγραφή
  7. Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα να κλάψω ή να γελάσω!!
    Εχω πρόβλημα γιατρέ μου;;
    Να πάω σε γιατρό;;
    Επίσης και ένα μπινελίκι μου βγαίνει αυθόρμητα όχι ότι δεν το έχω απο μόνη μου αλλά μου βγαίνει κάτι παραπάνω τώρα!!!
    Γκουντμορνινγκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γκουντάφτερνουν (πως τα μιλάω έτσι!)
      Εδώ μέσα, Έλενα, το ντους είναι σκωτσέζικο.
      Ρώτα και τους προηγούμενους.
      Θα σου πουν πως είμαστε σαν το τρενάκι του τρόμου. Δεν ανεβαίνουμε απλά την ανηφόρα, παίρνουμε φόρα για το κατέβασμα.
      (το μπινελίκι άφοβα)

      Διαγραφή
    2. Ευτυχώς που μου έδωσες πράσινο φως!!
      Και για να κλείσουμε το μάθημα γκουντιβνινγκ!!
      Χαχα!!
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
    3. Έμπα παιδάκι μου όποτε θες. Στο ψυγείο έχει κρασί. Άραξε στον καναπέ και διάλεξε δίσκο στο πικάπ. Σα στο σπίτι σου!
      Γκουτνάιτ μαϊ ντίαρ
      (με σένα το βλέπω να πηγαίνω για λόουερ)

      Διαγραφή
  8. Εγώ πάντως θα το κάνω τώρα που μ'αφησε το Alfa στο δρόμο θ'αγοράσω ένα κότερο έτσι και αλλιώς λιγότερο απ'το βαρκί θα φορολογείται τουλάχιστον να πιάνω και καμιά Άνδρο!
    Εμείς πάντως μπορεί να μην έχουμε βγάλει κούκλες με το γαλαζοαίματο μωρό αλλά 300 που ξύνουν τα @@του όλη μέρα τους έχουμε και τους προσκυνάμε το λιγότερο 2χρόνια και το χειρότερο οι ίδιοι μας τοποθετούν αγγούρια με αρκετή από 10 πόντους κλήση και δεν βγάζουμε άχνα!

    Δεν είμαστε περισσότρο γελοίοι απ'ολους??

    Τα θαλασσινά μου για καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις καταλάβει τί κάνουν; Μας σπρώχνουν όλους να αγοράσουμε κότερα, ύστερα οι λεφτάδες θα τα πετάξουν και θα πάρουν αυτοκίνητα και μετά θα ανεβάσουν τη φορολογία στα κότερα.
      Σατανικό σου λέω!
      Όσο για τα αγγούρια, τι να πεις; Σε μερικούς …αρέσουν!!
      Καλή εβδομάδα και σε σένα εύχομαι.

      Διαγραφή
  9. Στραβά αγγούρια, φιλότιμοι ολυμπιονίκες, πριγκιπικά μωρά, μπάτσοι γουρούνια, δημόσια νοσοκομεία, καομοίρηδες Κουβέληδες, πόσιμα ούρα...!!!
    Ουρά... Ουρά...!!!
    Μια θεσπέσια σαλάτα όλα αυτά!!!!
    Μια σουρεάλ κατάσταση να την πω, μια παραφροσύνη ας πούμε;;;;
    Ευτυχώς, απόλαυσα τα σχόλιά σου, Ακυβέρνητε!!!
    Είναι όλα τα λεφτά και φέρνουν στα ίσα την κατάσταση...!!!
    Ειδικά το ατελείωτο γέλιο, κλαυσίγελως, στο τέλος!!!!
    Είσαι αστείρευτος!!!!
    Γλαύκη

    Υ.Γ.
    Ήρθα λίγο καθυστερημένη! Έχω ποινή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια υποσημείωση...
    Σου έχουν πει, ότι θα μπορούσες να είσαι ένας σύγχρονος Σουρής;;;
    Τι λες;
    Γλαύκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πανέρι της βλακείας απ’ όλα έχει.
      Αν τα δεις από μια άλλη ματιά θα μπορούσες να διακρίνεις τραπεζοκόμες με κότερα, ολυμπιονίκες που στοίχειωσαν, μπάτσους να βαράνε τα πριγκιπικά μωρά, καθώς και στραβά αγγούρια να κυνηγούν τον αποτέτοιο του …υπεύθυνου Φώτη.
      Τα ούρα στον Στουρνούρα!

      Σουρής (με τιμάς, αλλά…) με τίποτα! Ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι. Ο άνθρωπος έβλεπε χιλιόμετρα μακριά κι εγώ δεν ξέρω ούτε τι θα συμβεί αύριο.
      Τον έχει τραγουδήσει και ο Βασίλης σε ένα από τα προφητικά του κείμενα.

      Διαγραφή
    2. Φαντασία φοβερή, καλά!!!
      Έφτιαξα εικόνες με αυτά που περιγράφεις...
      Απίθανα!!! Τέλειο!!!

      Πολύ μετριόφρων είσαι!!
      Ο Σουρής την πραγματικότητά του έβλεπε και ήξερε ως νοήμων άνθρωπος πως το φίδι μόνο την φορεσιά αλλάζει κι όχι το χούι!!!
      Α, ρε χούι, χούι, που μας κυβερνάει!!!!

      Μαύρα μεσάνυχτα έχουμε και το μαύρο φίδι θα μας φάει...
      Τι λέω βραδιάτικα!!

      Πάρα πολύ καλό και το βίντεο με τον Βασίλη!!!
      Σ' ευχαριστώ!
      Γλαύκη

      Διαγραφή
    3. Πολύ θα το ήθελα να δίδασκαν αυτά τα κείμενα στα σχολεία. Ένα πολύ ωραίο, όσο και επίκαιρο, του στρατηγού Μακρυγιάννη αναδημοσίευσε σήμερα η Μαρία.
      Αλλά σιγά μη μας κάνουν τη χάρη και αφυπνίσουν τα παιδιά μας.
      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
  11. Τελικά δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα στην ουσία!!
    Κάποιοι προσπαθούμε να αφυπνίσουμε τα παιδιά, να ενεργοποιήσουμε συνειδήσεις...
    Μακάρι, κάτι μείνει από αυτή την προσπάθεια!
    Καλή σου νύχτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι. Γιατί αν περιμένουμε από τα σχολεία και την παρούσα πολιτική ηγεσία, κλάφτα!
      Καλό μεσημέρι-απόγευμα-βράδυ.

      Διαγραφή
  12. Ωραία αυτή η ιδέα με τα ούρα!
    Τα πρώτα πρωινά πίνει o Mark Ambrose ,η τα ούρα 24ώρου;
    Γειά σου Ακυβέρνητε με τις ωαραίες αναρτήσεις σου
    Χα,χα,χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο τα πρωινά καλή μου.
      Τα υπόλοιπα τα φυλάει για το υπόλοιπο της ημέρας, μήπως ξεμείνει.
      Και όσα περισσέψουν τα κάνει παγάκια.

      Διαγραφή
  13. Η τελευταία γελοία είδηση "όλα τα λεφτά"... Ο μπάρμπα- Φώτης και η υπευθυνότητά του!!!!!... Απ' την πολλή υπευθυνότητα δε βλέπει Βουλή στις επόμενες εκλογές ούτε με κυάλι!... Και πολύ καλά θα πάθει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι' αυτή τους την υπευθυνότητα κατετάγησαν στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα. Άσε που διεκδικούν και το πρώτο βραβείο της χρονιάς.

      Διαγραφή
  14. Η φαντασία σου πραγματικά δεν υπάρχει!
    Βέβαια με όλα αυτά είναι να αναρωτιέσαι αν αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κλάψεις ή να γελάσεις..τελοσπαντων,ας το αφήσω γιατί είναι και η ώρα περασμένη,προτιμώ να το κρατήσω όπως το ένιωσα στην αρχή,απολαυστικό!
    χαίρομαι που σε βρήκα,καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα ξεκινούν από την αστείρευτη φαντασία των εκατομμυρίων 'ανθρώπινων' ζώων που υπάρχουν σ' αυτόν τον πλανήτη.
      Αν και κάτι μου λέει ότι δεν είναι από αυτόν.
      Να περνάς και να τα λέμε.

      Διαγραφή
  15. Τι έγινε ρε Πέτρο, θες να τσακωθούμε δηλαδή τώρα;

    Όταν σε πήγαινα βόλτα με το 100ντάμετρο κότερο μου, ήταν καλά;

    Αχάριστε άνθρωπε! Σε παρακαλώ να διαγράψεις την 10η, αλλιώς τέρμα οι βόλτες…

    Γειααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα ακούνε μερικοί μερικοί που νομίζουν ότι είμαι κανας τυχαίος.
      Βόλτες κάνω με κότερα, τ' ακούτε;
      Το θέμα είναι ότι μετά βάζει εμένα ο στούρνος να σου πληρώνω το φόρο. :((

      Διαγραφή
  16. Είδηση 9:
    α)Αν οι κομμώτριες ήταν κότες, θα τύγχαναν περισσότερης προσοχής. Ας πρόσεχαν.
    β) Η κομισιόν επιβεβαιώνει την αντίληψη που έχει ως προς την χρήση των αγγουριων.
    γ) Η γουρούνες τώρα τραγουδούν :πιο καλή η μοναξιά...
    Είδηση 10:
    Πολλά τα "χα χα", αλλά πολύ μεγάλο το "ΚΛΑΨ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α) Μερικές κομμώτριες είναι κότες. Δεν ισχύει το αντίθετο.
      β) Και τα στραβά έχουν δικαιώματα! Αμάν πια με τους πάσης φύσης ρατσισμούς!!!
      γ) Δεν έφταιξε το κόστος. Απλά τα αρσενικά γουρούνια κυνηγιόντουσαν μεταξύ τους.

      Ειδικά όταν ΚΛΑΨουρίζει ο Φώτης σαν …… !

      Διαγραφή
  17. Δεν καταλαβαίνω τα γελάκια στο τέλος!
    Τι 'ναι αυτά;
    Δεν σεβόμαστε τον σύντροφο Φώτη που είπε παρών διότι ήθελε να πει ναι, αλλά το ναί θα παρεξηγούταν από αυτούς που λένε όχι, διότι στην πραγματικότητα όχι ήθελε να πει, αλλά δεν ήθελε να φύγουν αυτοί που λένε ναι, οι οποίοι κανονικά θα έπρεπε να πουν όχι, αφού κι αυτοί στην ουσία ναι λένε, όπως και εκείνοι που λένε ναι, στην πραγματικότητα λένε όχι;
    Τι δεν κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον Αντώνη λέμε ναι
      και στον Δένδια λέμε ναι
      στα πασόκια λέμε ναι
      στα λαμόγια λέμε ναι

      Στη Ντορίτα λέμε ναι
      και στα βλήτα λέμε ναι
      στο Γεωργιάδη λέμε ναι
      σ’ όσους μας φτύνουν λέμε ναι

      Όχι λέμε στους άλλους
      όχι και στους απέναντι
      όχι λέμε στους δίπλα
      όχι λέμε σ’ εμάς.


      Ν Α Ι !!!!!

      Διαγραφή
    2. Τι γίνεται μανάκια μου εδώ μέσα κι εγώ λείπω;; Ε;; Χαχα! Κανόνισε την πορεία σου! Γύρισα!

      Διαγραφή
    3. -Με Σαμαρά μπορείς;
      -Όοοχι, όοοχι!

      -Με Μπένι, όμως, μπορείς;
      -Όοοοχι, όοοχι!

      -Αβραμόπουλο μπορείς;
      -Μπορώ, μπορώ, μπορώ!
      -Ναι, αλλά δεν μπορώ εγώ...

      Διαγραφή