Σελίδες

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Γελοίες ειδήσεις 42



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 22 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου 2014. 
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – με θέλω  
Παντρεύτηκε τον ... εαυτό της!
Η Γκρέις Γκέντλερ βρήκε αυτόν που έψαχνε πάντα στη ζωή της και αποφάσισε να ανταλλάξει μαζί του όρκους αιώνιας πίστης και αγάπη. Με τον εαυτό της!
Αγόρασε το νυφικό της, τη βέρα της, έκανε πρόβα τους όρκους αιώνιας αγάπης και παντρεύτηκε σε ένα ωραιότατο αγρόκτημα μαζί με τους αγαπημένους της φίλους.
"Λόγω του βεβαρημένου προγράμματός μου, είχα αμελήσει τελείως την προσωπική μου ζωή. Αισθανόμουν συναισθηματικά κενή επί έξι χρόνια, όμως βρήκα χρόνο να αγαπήσω εμένα".
Η Γκρέις έκανε ακόμα και την τυπική πρόταση γάμου μόνη της ενώ ήταν καθισμένη σε ένα παγκάκι.
………………………….

Μαθαίνουμε ότι τα δώρα στους νιόπαντρους ήταν αποκλειστικά δονητές.
Η μαλακία θα πάει σύννεφο.



Είδηση Νο 9 – θα πουλήσω το κομπολόι
"Μακάβριο" ρολόι μετράει… αντίστροφα!
Σίγουρα πρόκειται για το πιο μακάβριο ρολόι. Το "ρολόι του θανάτου" -όπως το αποκαλούν- το οποίο σου λέει πόσα χρόνια, μήνες, μέρες, λεπτά και δευτερόλεπτα απομένουν μέχρι να πεθάνεις. Με απλά λόγια μετράει αντίστροφα!
Σύμφωνα με τη Mirror, όταν κάποιος αγοράσει το "Tikker" πρέπει να συμπληρώσει ένα ερωτηματολόγιο στο διαδίκτυο που έχει σχέση με τον τρόπο ζωής του. Το ρολόι στη συνέχεια υπολογίζει το προσδόκιμο ζωής.
Στη συνέχεια από αυτό το νούμερο ο κάτοχος του ρολογιού πρέπει να διαγράψει την ηλικία του. Το αποτέλεσμα είναι ο ενδεικτικός χρόνος ζωής που του απομένει...
………………………….

Αν πέσω από τη μηχανή και σκοτωθώ αυτό σταματάει ή συνεχίζει;
Αν ξεμείνει από μπαταρία τελειώνω κι εγώ;
Ενημερώστε με γιατί αν με συμφέρει θέλω να αγοράσω δύο. Το δεύτερο θα το πάρω στον άλλο κόσμο. Να δείτε που εκεί θα το μπερδέψω!



Είδηση Νο 8 – τι είναι αυτό ρε μάστορα;
Στέλνουν στην Ουγκάντα πολύ μικρά προφυλακτικά !
Μπορεί πολλοί να είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το μέγεθος δε μετράει, αλλά στην περίπτωση ανδρών από την Ουγκάντα, αυτός ο ισχυρισμός καταρρίπτεται.
Στα πλαίσια της καταπολέμησης του AIDS οι τοπικές αρχές επιχειρούν να εκπαιδεύσουν τους πολίτες στη χρήση προφυλακτικού.
Παρά τις καλές προθέσεις, όμως, και παρά τη δωρεάν διανομή προφυλακτικών, οι αρμόδιοι δε φρόντισαν να μελετήσουν σωστότερα την ανατομία των ανδρών στην περιοχή.
Έτσι, πολλοί ήταν εκείνοι που διαμαρτυρήθηκαν ότι τα προφυλακτικά που διανέμονται δωρεάν είναι πολύ μικρά, με αποτέλεσμα να ζητήσουν από τις τοπικές αρχές να τους προμηθεύσουν με άλλα μεγαλύτερου μεγέθους.
………………………….

Μάλλον το καράβι για την Κίνα μπέρδεψε το δρομολόγιο.
Tip: Παίρνετε ένα ψαλίδι, κόβετε το προφυλακτικό λίγο μπροστά και θα χωράει άνετα. Αλλιώς πηγαίνετε σε αλλαντοποιείο και ζητήστε να συσκευάσουν το πράμα σας όπως τα σαλάμια.



Είδηση Νο 7 – και του χρόνου
Κίνα: Σωματικός έλεγχος σε ...10.000 περιστέρια
Ενδελεχή σωματικό έλεγχο σε 10.000 περιστέρια που απελευθερώθηκαν στο Πεκίνο πραγματοποίησαν οι κινεζικές Αρχές, ελέγχοντας τα φτερά, τα πόδια αλλά και τον ... πρωκτό των πουλιών προκειμένου να βεβαιωθούν πως δεν μετέφεραν "ύποπτα υλικά", όπως μεταδίδουν κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Τα 10.000 σύμβολα της ειρήνης πέταξαν την 1η Οκτωβρίου στον ουρανό της Πλατείας Τιενανμέν για τον εορτασμό της 65ης επετείου από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.
………………………….

Σε ένα που δυσκολευόταν να πετάξει βρέθηκε καλά κρυμμένο σε ειδική θήκη στον κώλο του ένα μπαζούκας. Πρώτα αφαιρέθηκε χειρουργικά και ύστερα του ζητήθηκε να ρίξει βολή.
Τζίφος!
Δεν ήξερε σημάδι!!!
Κι έτσι το έχωσαν ξανά εκεί που το βρήκαν και το άφησαν να φύγει.



Είδηση Νο 6 – την έπλυνε πρώτα;
Στον κόλπο μιας γυναίκας …φύτρωσε πατάτα
Έκπληκτο έμεινε το ιατρικό προσωπικό στο νοσοκομείο της πόλης Honda στην κεντρική Κολομβία όταν διαπίστωσε ότι μέσα στον κόλπο μιας γυναίκας είχε φυτρώσει μια πατάτα, την οποία είχε τοποθετήσει η ίδια η ασθενής στην προσπάθειά της να αποτρέψει …μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
Η 22χρονη γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και εξήγησε στους γιατρούς ότι η μητέρα της την είχε συμβουλέψει να χρησιμοποιήσει την πατάτα ως μέθοδο αντισύλληψης!
"Η μαμά μου μού είπε, αν δεν ήθελα να μείνω έγκυος, να βάλω μια πατάτα στον κόλπο μου και την πίστεψα" φέρεται να είπε η νεαρή γυναίκα στους γιατρούς που την ανέλαβαν. Δύο εβδομάδες μετά όμως άρχισε να νιώθει έντονους πόνους στην κάτω περιοχή της κοιλιάς της. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η πατάτα είχε βλαστήσει και είχε αρχίσει να βγάζει ρίζες.
………………………….

Φαντάζεσαι στα φαρμακεία δίπλα στα προφυλακτικά, τα σπιράλ και στα χάπια της επόμενης ημέρας να βάλουν και σακιά με πατάτες; Θα ανέβουν στα ύψη οι τιμές και άντε να ξαναφάς πιτόγυρο!

- Κούλααααα! Που έβαλες μαρή τις πατάτες;
- Αφού σου είπα ρε μάνα! Θα βγω ραντεβού απόψε!



Είδηση Νο 5 – βρωμάς ρε!
Πώς μυρίζει ένας αριστερός και πώς ένας δεξιός;
Το δικό τους ιδεολογικό στίγμα δίνουν οι μυρωδιές ενός ανθρώπου, σύμφωνα με ΕΡΕΥΝΑ των Πανεπιστημίων, Χάρβαρντ και Μπράουν της Πενσιλβάνια που δημοσιεύεται στο αμερικανικό περιοδικό πολιτικής επιστήμης "American Journal of Political Science". Όπως ισχυρίζονται οι ερευνητές, δεξιοί και αριστεροί έχουν διαφορετική μυρωδιά και μάλιστα οι άνθρωποι ξεχωρίζουν ποιος είναι συντηρητικός και ποιος προοδευτικός μόνο με τη μύτη.  
Οι 146 εθελοντές που τοποθετήθηκαν με βάση τις πολιτικές του πεποιθήσεις, κλήθηκαν να φοράνε επί 24 ώρες κάτω από την μασχάλη τους σφουγγαράκια για να ποτιστούν με τον ιδρώτα τους. Σε αυτό το διάστημα δεν έπρεπε να κάνουν μπάνιο ή να φοράνε άρωμα. 
Στη συνέχεια, μια δεύτερη ομάδα μύριζαν τα σφουγγαράκια και τα βαθμολογούσαν σε μια κλίμακα από το ένα έως πέντε. Και αυτοί οι εθελοντές προηγουμένως είχαν δηλώσει τις πολιτικές προτιμήσεις τους. Οι εθελοντές της δεύτερης ομάδας προτιμούσαν περισσότερο τη μυρωδιά αυτών με τους οποίους ταίριαζαν ιδεολογικά.  
Σημειώνουν πάντως ότι υπάρχει πιθανότητα ως 10%  τα ευρήματα τους να είναι τυχαία και ζητάνε και άλλη ΕΡΕΥΝΑ.
………………………….

Έχουμε και λέμε:
Το χρυσαβγίτικο βρωμάει τραγίλα/σκατίλα και το ξεχωρίζεις από χιλιόμετρα. Αλλά …
Τι γίνεται με τον σημερινό Πασόκο που μυρίζει κάργα σαμαρίλα; Είναι σοσιαλδεξιός ας πούμε;
Με τον ΑΝΕΛ που ζέχνει δεξιά αλλά με κολόνια;
Και ο πρώην νεοδημοκράτης που σήμερα ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ; Βρήκε ψηφοφόρο της ΔΗΜΑΡ και αντάλλαξαν μασχάλες;
Το μεγαλύτερο ερώτημα όμως είναι ένα και παραμένει: πως ξεχωρίζεις τον ΜΛ-ΚΚΕ από τον ΚΚΕ-ΜΛ; Μυρίζει το ανάποδο;
Μετά από τέτοιες έρευνες γεννούνται σοβαρά ερωτηματικά, όχι μαλακίες!

ΥΓ: Αυτός που ψήφισε υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ και στις ευρωεκλογές ΠΟΤΑΜΙ θα τρελάνει τα σφουγγαράκια…! 



Είδηση Νο 4 – περί ορέξεως…
Το ζευγάρι που συζεί με 5 κούκλες του σεξ
Ο Dave Hockey και η αγαπημένη του, Shawna Bigelow, ζουν με παρέα στο σπίτι. Σιλικονάτη παρέα. Το ζευγάρι επέλεξε για συγκατοίκους του πέντε sex dolls, που κόστισαν 20.000 λίρες, αλλά, όπως λένε, έσωσαν την ερωτική τους σχέση.
Το ζευγάρι ζει με τέσσερις κούκλες κι έναν κούκλο, τον Terry! O Hockney είπε πως όταν πρωτοείδε τις κούκλες αυτές στο Ίντερνετ, αποφάσισε να αποκτήσει μερικές. Πάντως, παραδέχτηκαν πως καμιά φορά υπάρχει και λίγη ζήλια ανάμεσά τους, λόγω των σιλικονούχων φίλων τους.
Πώς το αντιμετωπίζουν; Όπως λέει η Bigelow, «απλά πρέπει να υπενθυμίζω στον εαυτό μου πως είναι απλώς πλαστικές κούκλες και όχι πραγματικές γυναίκες...».
Το ζευγάρι, αποφάσισε να βγει και να μιλήσει στην τηλεόραση για το ιδιαίτερο χόμπι του για να σταματήσει να υπάρχει προκατάληψη στην κοινωνία για όσους χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες κούκλες. Εξάλλου όπως είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Dave, "Το σεξ με τις κούκλες είναι ακίνδυνο. Δεν μπορείς να εμπλακείς συναισθηματικά"!
………………………….

Η αλήθεια είναι ότι από την ώρα που το διάβασα μου φύγανε και οι προκαταλήψεις. Επειδή όμως λεφτά δεν υπάρχουν πρέπει να βουτήξω την κούκλα της βιτρίνας που καμακώνω κανα δίμηνο και να αρχίσω να τρέχω. Αν καταφέρω να φτάσω σπίτι μου μιλάμε για τρελό σεξ σεξ σεξ!
(Μετά θα βάλω πλώρη για ένα νανάκι κήπου από το πράκτικερ που έχει σταμπάρει η γυναίκα μου)



Είδηση Νο 3 – σα δε ντρεπόσαστε παλιογάιδαροι!
Κέρδισαν το δικαίωμα να ζευγαρώνουν δημόσια
Μέσα σε ένα κύμα ιλαρότητας που κατέκλυσε την Πολωνία, ο Ναπολέων και η Αντονίνα, δύο γαϊδουράκια του ζωολογικού κήπου του Πόζναν, κέρδισαν το δικαίωμα να ζευγαρώνουν δημόσια, το οποίο θέλησε να τούς αφαιρέσει μία δημοτική σύμβουλος της πόλης.
Το ζήτημα ετέθη όταν δύο μητέρες διαμαρτυρήθηκαν για το θέαμα που αντίκρισαν τα παιδιά τους που έπαιζαν στη γειτονική παιδική χαρά. Την διαμαρτυρία τους υιοθέτησε και υποστήριξε μια δημοτική σύμβουλος του κόμματος της αντιπολίτευσης.
Η διεύθυνση του ζωολογικού κήπου έσπευσε να εγκαταστήσει έναν φράχτη ανάμεσα στον Ναπολέοντα και την Αντονίνα, που ζουν εδώ και δέκα χρόνια μαζί και είναι γονείς έξι παιδιών.
Τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης υιοθέτησαν την υπόθεση, προκαλώντας κύμα συμπάθειας της πολωνικής κοινής γνώμης για τους δύο ερωτευμένους. Ειδικοί μίλησαν για τις αρνητικές συνέπειες της καταπίεσης της λίμπιντο στην ψυχική κατάσταση των γαϊδουριών, ενώ ένα κείμενο που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ και ζητούσε την επανένωση των δύο ζώων συγκέντρωσε χιλιάδες υπογραφές. Ώσπου τελικά η διεύθυνση του ζωολογικού κήπου υποχώρησε και τα δύο γαϊδουράκια είναι και πάλι μαζί και ευτυχισμένα.
………………………….

Και αφού είστε τόσο σεμνότυφοι, γιατί δεν βάλατε διαχωριστικό ανάμεσα σε γαϊδουράκια και πιτσιρίκια για να σταματήσει το μπανιστήρι; Άραγε στα σχολεία στο μάθημα της Βιολογίας τούς μιλάνε για πελαργούς που κάνουν ντελίβερι;

Πέρα από την πλάκα, εγώ κοιτώντας τη φωτογραφία βρίσκω πολύύύύ ύποπτη τη στάση της γαϊδάρας! Αμ κι εκείνο το περιστέρι; Μήπως είναι ανήλικο και δεν κάνει να βλέπει;
Να σκάσω είμαι!!!



Είδηση Νο 2 – η πίστη κινεί βουνά αλλά κολλάει στους ηλίθιους
Χάος σε πτήση επειδή Εβραίοι αρνήθηκαν να καθίσουν δίπλα σε γυναίκες!
Εκατοντάδες Εβραίοι που ανήκουν στους φανατικούς πιστούς ορθόδοξους Haredim είχαν κλείσει θέσεις με την ισραηλινή εταιρεία El Al για να ταξιδέψουν από Νέα Υόρκη προς Τελ Αβίβ για να γιορτάσουν την γιορτή Rosh Hashanah (η δική τους πρωτοχρονιά).
Οι Haredim πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να κάθονται δίπλα στους άντρες και όταν επιβιβάστηκαν μέσα στο αεροπλάνο αρνήθηκαν πεισματικά να καθίσουν στις θέσεις τους. Μάταια οι υπόλοιποι επιβάτες και ο πιλότος τούς εκλιπαρούσαν να φύγουν από τη μέση του διαδρόμου για να μπορέσει το αεροπλάνο να απογειωθεί.
Επί έντεκα ώρες μέσα στο αεροπλάνο επικρατούσε χάος, με τους Haredim να ζητούν από τους συνεπιβάτες τους να ανταλλάξουν θέσεις, ακόμα και επί πληρωμή, ώστε να καθίσουν οι άντρες χωριστά από τις γυναίκες.
Μετά από 11 ώρες τελικά οι Haredim συμφώνησαν να καθίσουν στις προγραμματισμένες θέσεις τους και το αεροπλάνο απογειώθηκε…
Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε για το γεγονός ότι η El Al κάνει ό,τι μπορεί για να παρέχει στους πελάτες της την καλύτερη εξυπηρέτηση όλο το χρόνο.
………………………….

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που λέει και η Ζουμπουλία! Τελικά κάθισαν δίπλα σε γυναίκες;;; Σα δε ντρεπόμαστε! Τι άλλο θα δούμε δηλαδή; Πόσα να αντέξουμε πια;;;
Και η εταιρεία που κόπτεται για τους επιβάτες της, γιατί δεν βιδώνει χειρολαβές στο διάδρομο, όπως στο αστικό, να κρατιούνται τα παιδιά;
Και ο Θεός τι κάνει; Γιατί δεν αναποδογύρισε το αεροπλάνο να τινάξει τις γυναίκες και να πέσουν;;;

Η είδηση θα έπρεπε να είναι το ό,τι οι γυναίκες επέτρεψαν σε αυτά τα δίποδα ζώα να καθίσουν δίπλα τους.

Παράκληση: Εκτός του ότι απαγορεύεται στις γυναίκες να κάθονται δίπλα στους Haredim, γίνεται να τους απαγορεύεται και να τους "κάθονται", μήπως κάποτε οι μαλάκες σταματήσουν να πολλαπλασιάζονται; Μια πρόταση κάνω!




Είδηση Νο 1 – το κάψανε τελείως!
Γερμανία: "Θεμελιώδες δικαίωμα" η αιμομιξία
Πιθανώς να επιτραπεί η αιμομιξία μεταξύ αδερφών στη Γερμανία, έπειτα από πρόταση κυβερνητικής επιτροπής δεοντολογίας η οποία υποστηρίζει ότι η υπάρχουσα νομοθεσία που την απαγορεύει αποτελεί απαράδεκτη προσβολή του δικαιώματος της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης.
“Ο νόμος δεν μπορεί από μόνος του να διατηρεί μια κοινωνική προκατάληψη”, ανέφερε το Γερμανικό Συμβούλιο Δεοντολογίας, συμπληρώνοντας μάλιστα πως “το θεμελιώδες δικαίωμα των ενήλικων αδερφών για σεξουαλική αυτοδιάθεση πρέπει να ληφθεί περισσότερο υπόψη από την αφηρημένη ιδέα της προστασίας της οικογένειας”.
………………………….

Πηδιέται λοιπόν ο γιός με μάνα κι αδελφή.
Με τη μάνα θα αποκτήσει παιδιά που θα τα έχει και αδέλφια.
Αυτά που θα αποκτήσει με την αδελφή του εκτός από παιδιά του θα είναι και ανίψια του.
Τα δεύτερα θα έχουν τα πρώτα αδελφάκια ή θείους; Και αν στο μέλλον πηδηθούν και αυτά μεταξύ τους τι θα είναι αυτό που θα βγει;;;
Ζαλίστηκα!

Άμα στη Γερμανία …προσβάλλεστε (!!!) επειδή δεν σας αφήνουν να καβαλιέστε σαν τα κουνέλια, να φάτε έναν κουβά σκατά, από τους μεγάλους όμως.
Προσφορά του καταστήματος.
Πληροφορίες εντός.




18 σχόλια:

  1. Είχα να μπω μια βδομάδα και με το που κάνω είσοδο ..τσουπ το 10 το καλό από τον Πέτρο!!!!!
    Το πόσο γέλασα με τα σχόλιά σου δεν λέγεται.. Νο10, Νο7 και Νο1 δίνω τα ρέστα μου!!!χαχαχαχχαα
    Καλή εβδομάδα να έχεις Πέτρο μου με υγεία και πολύ γέλιο :-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή εβδομάδα και με όσο περισσότερο γίνεται πιο αισιόδοξη ματιά.

      Διαγραφή
  2. Οι γελοίες ειδήσεις σήμερα ήταν κομματάκι στενάχωρες και μπλιαχ. Με αποκορήφωμα την 1η, πφφφφ τι γίνεται ρεεε τι γίνεται;; Τα ύστερα του κόσμου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μη στενοχωριέσαι καθόλου! Υπάρχουν και αυτοί και βεβαιωνόμαστε οι υπόλοιποι πως είμαστε σε καλύτερη μοίρα.
      Καλό μας κάνουν.
      Ειδικά παρόμοιες ειδήσεις από τη γερμανία δείχνουν τι εννοούν ορισμένοι μιλώντας για "πολιτισμένη Ευρώπη". Και απορούν μάλιστα που δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τα μούτρα τους.
      Όχι. Η Ελλάδα έχει χίλια μύρια προβλήματα. Τόσο σκατά όμως όσο αυτοί οι ψυχανώμαλοι δεν είναι!
      Καλή εβδομάδα εύχομαι.

      Διαγραφή
  3. Εντάξει μεσιέ!... Το νανάκι απ' το πράκτικερ είναι κορυφαίο!
    Το τελευταίο σου σχόλιο για την αιμομιξία των βαρβάρων, η ναυαρχίδα του κειμένου σου! Χειροκροτώ και ζητωκραυγάζω. Τελικά οι "άνθρωποι" αυτοί, πηδάνε από ζώα μέχρι το σόι τους το ίδιο...
    Ρε πατάτα που τους χρειάζεται! Και να'ναι και καυτή. Σαν αυτή που κράταγε ο Γκαπ ;-)
    Καλή εβδομάδα να έχεις Πέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπως έτσι φαντάζονται την αρία τους φυλή; Ότι δηλαδή πηδιόμαστε ενδοοικογενειακώς για να μη χαλάτσει η ράτσα;
      Μου αρέσει που κάτι χοντρομαλάκες "έλληνες" θέλουν να τους μοιάσουν! Ας δούνε πρώτα για ποια φάρα μιλάμε και αν συνεχίσουν στις ίδιες απόψεις τότε καλό τους ταξίδι.
      Στην Ελλάδα μας ζώα δεν θέλουμε!
      Καλή εβδομάδα Μαρία μου.

      Διαγραφή
  4. Σχολιασμός σε δόσεις, ακολουθώντας το παράδειγμα της Αριστέας!
    Ήρθα να δω τι έχει το μενού σήμερα, να πω καλησπέρα και αύριο τα σπουδαία μετά την προσεκτική μελέτη...
    Καλή εβδομάδα, ανεκδιήγητο ον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ότι και να πω είναι λίγο.
    Εγώ λεω να γράφεις πρώτα τα σχόλια τα δικά σου και μετά την γελοία είδηση γιατί είναι το καλύτερο από όλα.
    Ο νάνος με πέθανε χαχαχαχαχαχα!
    Την καλημέρα μου μαι φρεντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να 'μαι πάλι...
    Ολική επαναφορά!
    Και άντε τώρα να συνδυάσει ο κατακλυσμένος εγκέφαλός μου την νύφη νάρκισσο με την πατατοαντισύλληψη που δεν της χρειάζεται, τους γαϊδάρους που δέχονται να έχουν ταίρι και να ζευγαρώνουν δημόσια δίχως αντισύλληψη με τους λάτρεις του κουκλίστικου σεξ, τα σεμνά, κρυόκωλα εβραιόπουλα που βγάζει μπιμπίκια το απαυτό τους στη θέα μιας γυναίκας με τους αιμομίκτες και αιμορουφήχτρες της Ευρώπης που θα χρειαστούν το πιο μικρό μέγεθος προφυλακτικών (τέτοιο τους ταιριάζει), προκειμένου να μην πληθύνουν τα τέρατα στην ήπειρό μας!!!!
    Κι όλα αυτά υπό την αντίστροφη μέτρηση του χρόνου, μέχρι να μας εξαφανίσουμε και να ησυχάσει η Γη από εμάς... ίσως εμφανιστεί κάποτε ένα καλύτερο είδος!
    Αυτά τα ολίγα.
    Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά η πλειοψηφία των γελοίων ειδήσεων σχεδόν πάντοτε κινείται γύρω από το σεξ. Έχει προβλήματα ο κόσμος παιδάκι μου!
      Όσο για τους γερμανούς φαίνεται πως προτιμάνε το αλληλοπήδημα.
      Βοήθειά τους. Ίσως έτσι αφήσουν ήσυχους τους υπόλοιπους.
      Καλό απόγευμα.

      Διαγραφή
  7. Πέτρο ,έχω ένα πρόβλημα με τον γείτονα του 3ου ορόφου.ΣΤΟΠ
    Εγώ τον κόβω για δεξιό και η κολόνα του σπιτιού για αριστερό.ΣΤΟΠ
    Από αύριο ξεκινάω το…..μύρισμα του γείτονα.ΣΤΟΠ
    Θα σε ενημερώσω για το αποτέλεσμα.ΣΤΟΠ
    Τις φιλούρες μου.ΣΤΟΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να γεμίσεις την πολυκατοικία σφουγγαράκια. Ασανσέρ, διάδρομοι, ακάλυπτο, ταράτσα... Όλο και κάποια σταγόνα θα του πέσει!
      Αλλά πρέπει να έχεις και φίλους από όλα τα κόμματα για να τα μυρίσουν και να σου πουν τι ρόλο βαράει ο γείτονας.
      Αλάνθαστο σχέδιο μιλάμε...!

      Διαγραφή
  8. Βάλσαμο ήσουν μάνα μου, ως συνήθως άλλωστε!! Στο 7 σου σχόλιο ειδικά, γέλασα με την ψυχή μου! Αχαχαχα! Καλό μήνα καλό μου παιδί. Όλα καλά;... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το περιστέρι να δεις τι έπαθε μ' αυτό το μπάσε-βγάλε!

      Όλα καλά δεν το λες!

      Διαγραφή
  9. Όλα ήταν ένα κι ένα! Τα σχόλια σου ντε!
    Αλλά η πρώτη είδηση ... τι να πω..ξεπερνάει και εμένα!

    Φιλούρες Πήτερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπώ ανθρώπους και ζώα.
      Όμως παρόμοια δίποδα ποτέ δεν πρόκειται να βρω τη δύναμη να αγαπήσω. Σιχαίνομαι!

      Διαγραφή