Σελίδες

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Γελοίες ειδήσεις 46




Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 6 Ιανουαρίου έως 15 Φεβρουαρίου 2015.
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – ο νόμος ισχύει για όλους
Τροχονόμος έκοψε κλήση για παράνομο παρκάρισμα σε…
Ένας αστυνομικός στη Βρετανία έκοψε κλήση 30 λιρών σε κάδο απορριμμάτων, που ήταν …παράνομα σταθμευμένος!
Ο τροχονόμος άφησε την κλήση πάνω στον κάδο, αφού ένας κάτοικος του υπέδειξε ότι ήταν τοποθετημένος σε χώρο με διπλή κίτρινη διαγράμμιση, ένδειξη ότι απαγορεύεται η στάθμευση.
………………………….

Ούτε που με άφησε να του εξηγήσω κύριε πρόεδρε. Φύσηξε αέρας και με πήγε απέναντι. Μου είχε πετάξει κάποιος ένα μισογεμάτο μπουκάλι ουίσκι και είχα πιεί λίγο παραπάνω. Δεν το έλεγχα σας λέω. Ρωτήστε και τους απέναντι κάδους που κάνουμε παρέα.



Είδηση Νο 9 – δίλεπτα υπάρχουν
Υποψήφια της ΝΔ δίνει... ψιλά μαζί με κάθε προεκλογικό φυλλάδιο
"Δωροδοκεί" τους ψηφοφόρους για να διαβάσουν τις θέσεις της η υποψήφια της ΝΔ στην Α’ Αθήνας, Ράνια Μπαλλή-Παπαβασιλείου, η οποία δίνει δύο λεπτά του ευρώ μαζί με κάθε προεκλογικό της φυλλάδιο!
Συγκεκριμένα σε κάθε προεκλογικό φυλλάδιο έχει κολλήσει με σελοτέιπ ένα δίλεπτο του ευρώ, ενέργεια που εξηγεί με τη φράση: "2 λεπτά για δυο λεπτά από το χρόνο σας και την προσοχή σας!"
………………………….

Την προσοχή σας παρακαλώ. Δεν είμαι επαίτης, δεν ζητώ ελεημοσύνη. Με τους 1.873 σταυρούς που πήρα, έπιασαν τόπο μόνο τα 37,46 μου ευρώ. Απαιτώ οι υπόλοιποι να μου επιστρέψετε τα δίλεπτα γιατί σε 4 χρόνια θα μου ξαναχρειαστούν. Επίσης και τα κομματάκια σελοτέιπ. Θα τα βάλω κοντά στο τζάκι να ξαναβρούν την κόλλα τους.



Είδηση Νο 8 – έρωτας είναι όχι αστεία
Η γυναίκα που παντρεύτηκε τις γάτες της
Είναι και… δίγαμη!
Οι άνθρωποι αγαπούν τα κατοικίδιά τους, αυτό είναι αλήθεια, αλλά η περίπτωση της Barbarella Buchner αγγίζει τα όρια της ακρότητας. Τα βρετανικά ταμπλόιντ οργιάζουν για την εκκεντρική αυτή γυναίκα που τα τελευταία 11 χρόνια ζει ευτυχισμένη στο γάμο της με δυο γάτες!
''Είναι δυο αδέλφια, ο Lugosi και ο Spider, που είναι τώρα 15 ετών και είναι οι αγάπες της ζωής μου. Τον τρέχοντα μήνα, κλείνουμε παντρεμένοι 11 χρόνια'', δηλώνει.
Πράγματι, στις 9 Ιανουαρίου 2004, η Buchner νυμφεύτηκε τα δυο τετράποδα τα οποία είχε υιοθετήσει από ένα καταφύγιο ζώων το 2000. Τέσσερα χρόνια αργότερα και αφού χώρισε τον σύντροφό της, συνειδητοποίησε ότι τα γατιά της ήταν ''αδελφές ψυχές''. 
Μάλιστα έχει σχετικό έγγραφο από site που βοηθάει ανθρώπους να παντρεύονται τα αγαπημένα τους αιλουροειδή…
Τι να πούμε; Καλούς απογόνους;
 ………………………….

Κι εγώ τις προάλλες που πήγα να μαζέψω ένα γατί από το δρόμο, γύρισε και μου είπε:
Miaou mia mia miaoumiaou miar grr grrr
Μετάφραση: “άσε με κάτω, είμαι σε σχέση”
Ούτε γάτα δεν με θέλει!



Είδηση Νο 7 – ανακουφίστηκα   
Γερμανικό δικαστήριο έκρινε ότι δικαιούται να ουρεί …όρθιος
Ο ενοικιαστής ενός διαμερίσματος έχει δικαίωμα να ουρεί όρθιος και μάλιστα με την έγκριση του δικαστηρίου στο οποίο προσέφυγε, επειδή ο ιδιοκτήτης ήθελε να του παρακρατήσει την εγγύηση την οποία είχε καταβάλει, με τη δικαιολογία ότι ευθύνεται για τη διάβρωση του πατώματος της τουαλέτας του σπιτιού.
Ο δικαστής πείστηκε, μετά και τις καταθέσεις των ειδικών επί του θέματος, ότι το ουρικό οξύ ευθύνεται όντως για τη διάβρωση του μαρμάρου αλλά προασπίστηκε το δικαίωμα του προσφεύγοντος να κάνει την ανάγκη του όρθιος και όχι καθισμένος στη λεκάνη.
"Παρά την εντεινόμενη εξημέρωση των ανδρών στον τομέα αυτό, η ούρηση από όρθια θέση παραμένει ακόμη μια διαδεδομένη πρακτική", έγραψε μάλιστα ο δικαστής στην απόφασή του.
………………………….

Ένταση υπήρξε στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών όταν ο ενοικιαστής επέμενε να κάνει το χοντρό του στη λεκάνη, αλλά ο ιδιοκτήτης επέμενε να τα μαζεύει σε σακούλα και να την κρεμάει στον κάδο. Διότι, παρά την εντεινόμενη εξημέρωση των ανδρών, ακόμη δεν έχουν συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι μπορεί να τους τα κλέψουν.



Είδηση Νο 6 – για κούνα το κεφάλι σου
Φοιτήτρια μετά από τροχαίο έγινε μανιακή του σεξ
Η 23χρονη Alissa Afonina ισχυρίζεται ότι ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, της άλλαξε την προσωπικότητα και από μελετηρή μαθήτρια, την μετέτρεψε σε …αφέντρα, και αυτό το "κουσούρι" θα της δώσει 1,5 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση! Η νεαρή από το Μπέρναμπι του Καναδά, δήλωσε στο δικαστήριο ότι ήταν μια αφοσιωμένη μαθήτρια στο Λύκειο μέχρι που ένα φορτηγό στο οποίο επέβαινε, βγήκε εκτός δρόμου και χτύπησε το κεφάλι της.
Από τη σύγκρουση, η 23χρονη υπέστη βλάβη στον εγκέφαλο και έχασε "τον έλεγχο των παρορμήσεων" όπως είπε και πλέον έχει μετατραπεί σε μανιακή του σεξ.
Μετά το ατύχημα, τον Αύγουστο του 2008, η τότε 17χρονη Alissa εγκατέλειψε το σχολείο και άρχισε να εργάζεται ως αφέντρα υπό το ψευδώνυμο “Sasha Mizaree”. Το φορτηγάκι το οδηγούσε το τότε αγόρι της 23χρονης, που όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, έτρεχε υπερβολικά και με πρόβλημα στα λάστιχα. Το δικαστήριο επιδίκασε ποσό αποζημίωσης συνολικού ύψους, 1,5 εκατ. δολάρια.
          ………………………….

Πρέπει οπωσδήποτε να το πάθεις με φορτηγάκι στην εθνική; Που να τρέχουμε τώρα ρε αδελφέ;! Δηλαδή άμα την βαρέσεις σε τοίχο δεν πιάνει;

Θα στείλω γράμμα.
Αγαπητό Cosmopolitan,
έχω έναν φίλο με τριαξονικό. Να του το ζητήσω να πάω βόλτα με το μωρό ή θα κάψω τσάμπα βενζίνη;
Πληγωμένη μπιγκόνια



Είδηση Νο 5 – όπως είναι επιπλωμένο
Πουλάει τον εαυτό της μέσα από το ebay για να ζήσει στην Ελλάδα
Δεν είναι κάτι που βλέπει κανείς συχνά. Μια γυναίκα να βγάζει η ίδια τον εαυτό της σε πλειστηριασμό στο eBay.
Κι όμως, η 49χρονη Βρετανή Lois Curtis, μητέρα δύο παιδιών, αποφάσισε να θέσει τον εαυτό της προς πώληση, περιγράφοντας τον εαυτό της ως "χρησιμοποιημένη, αλλά σε καλή κατάσταση".
Όπως δήλωσε η ίδια στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, σκοπός ήταν να "πουληθεί" μόνο σε έναν "τραχύ πανέμορφο Έλληνα".
Δυστυχώς για εκείνη κι αφού παρέμεινε online για περισσότερο από 24 ώρες, απέτυχε όμως να προσελκύσει τον Έλληνα Άδωνι. Ωστόσο, είχε μόνο δύο προσφορές με μεγαλύτερη εκείνη των 205 βρετανικών λιρών (ήτοι κάτι παραπάνω από 274 ευρώ) από την Αυστραλία και το Πουέρτο Ρίκο.
………………………….

Πωλείται 49άρα βρετανίδα χρησιμοποιημένη σε καλή κατάσταση. Έχει κάνει τα σέρβις της, αλλάξαμε βαλβολίνες, τακάκια, τσιμούχες, μπουζί, ελέγξαμε δισκόφρενα, ελαστικά, ψυγείο και πέρασε ΚΤΕΟ.
Θα χρειαστεί μόνο να συμπληρώνετε καθημερινά λάδια γιατί συνέχεια χάνει.



Είδηση Νο 4 – χωρίς αστεία
Δεν έχει γελάσει εδώ και 40 χρόνια για να μην γεράσει!
Δεν έσπασε τον όρκο της ούτε όταν γέννησε την κόρη της...
Η 50χρονη σήμερα Tess Christian έχει πάρει μία συνειδητή απόφαση τα τελευταία 40 χρόνια. Δεν γελάει ούτε χαμογελάει για να διατηρήσει τη νεανικότητά της και να μην κάνει ρυτίδες. Ούτε όταν γεννήθηκε η κόρη της δεν έσπασε αυτόν τον περίεργο όρκο.
"Δεν έχω ρυτίδες γιατί έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να ελέγχει τους μυς του προσώπου μου" λέει η ίδια. "Όλοι με ρωτούν πώς διατηρούμαι κι αν έχω κάνει μπότοξ. Η απάντηση είναι όχι. Έχω καταφέρει να μην έχω ούτε μία ρυτίδα στο πρόσωπό μου γιατί δεν έχω αφήσει τον εαυτό μου να γελάσει από τότε που ήμουν έφηβη" λέει στη Dailymail.
………………………….

Από την ώρα που το ‘μαθα έπαψα να τρώω (τα θέλω τα δόντια μου),  βούλωσα τα αυτιά και σταμάτησα να χρησιμοποιώ τα μάτια για να μη μου χαλάσουν.
Προσπαθώ να σταματήσω και την αναπνοή, διαμαρτυρόμενος που με ψεκάζουν.
Μείνετε συντονισμένοι, σε λίγο θα έχετε νέα μου…



Είδηση Νο 3 – παντού ψέματα
Μήνυσε την εταιρεία για τους οργασμούς που δεν είχε
Η sexy διαφημιστική καμπάνια των καλσόν Kushyfoot βρίσκεται στο στόχαστρο μιας πελάτισσας ως παραπλανητική. Η Meng Wang από το Queens που αγόρασε ένα καλσόν 7 δολαρίων απογοητεύτηκε όταν δεν βίωσε την ίδια οργασμική εμπειρία όπως το μοντέλο στη διαφήμιση του Kushyfoot.
Αποφάσισε έτσι να καταθέσει αγωγή κατά της εταιρείας Gildan Outerwear στην οποία ανήκει η Kushyfoot, αναφέροντας πως χρησιμοποιεί πολύ σεξουαλικά φορτισμένες φράσεις, όπως δείχνει και το παρακάτω Video.

………………………….

Κοίτα να δεις που τόσα χρόνια νόμιζα ότι η γυναίκα  την ώρα που .... έπρεπε να βγάζει το καλσόν.
Αμ γι’ αυτό παραπονιέστε! Βρε, δεν σας φταίει ο άντρας, φταίει που είστε ξεκάλτσωτες. Ξοδέψτε 7 μόλις δολάρια και διώξτε τον μαλάκα με τη μπάμια του! Έλεος!!!
Tip: Για απανωτούς οργασμούς φοράτε δύο.



Είδηση Νο 2 – αποστείρωση
Η Πάλτροου κάνει καθαρισμό κόλπου με…
Η σταρ του Χόλυγουντ αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της σάιτ ότι χρησιμοποιεί… ατμό για τον κόλπο της και πρότεινε, μάλιστα, σε όλες τις αναγνώστριές της να δοκιμάσουν τη συγκεκριμένη θεραπεία, η οποία προσφέρεται σε ένα spa, στη Σάντα Μόνικα των ΗΠΑ.
Η ξανθιά καλλονή γράφει: "Κάθεσαι πάνω σε ένα μίνι-θρόνο, και ένας ατμός συνδυασμένος με υπέρυθρες και αρωματικά φυτά, καθαρίζει τον κόλπο και την μήτρα σου. Είναι μια απίστευτη ενεργειακή απελευθέρωση, και όχι απλά ένα ντους με ατμό. Σε βοηθάει επίσης να εξισορροπείς τα επίπεδα των θηλυκών σου ορμονών. Αν βρεθείς στο Λος Άντζελες πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις".
Η εν λόγω θεραπεία καθαρισμού, κοστίζει 50 δολάρια για μισή ώρα συνεδρίας, περίπου δηλαδή 44 ευρώ.
………………………….

Ρε γυναίκα, επειδή το Λος Άντζελες μας πέφτει κομματάκι μακριά, εκείνος ο ατμομάγειρας που πήραμε τις προάλλες λες να κάνει τίποτα;
Αλλά, για κάτσε, σε σπα πήγε και κάποιος άλλος…



Είδηση Νο 1 – ότι πολυτιμότερο έχουμε
Άδειασαν αστυνομικά τμήματα σε 5 πόλεις για τη φύλαξη Άδωνι Γεωργιάδη σε πολυτελές Spa
Δύο αστυνομικά τμήματα της Φωκίδας άδειασαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, πέντε πόλεις έμειναν χωρίς αστυνομικούς για να κάνει με ασφάλεια… spa στο υπερπολυτελές σαλέ του Παρνασσού «Έλατος» ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας.
Σύμφωνα, με την έγγραφη καταγγελία της συνδικαλιστικής ένωσης, για δύο ημέρες Άμφισσα,  Ιτέα,  Γραβιά, Δελφοί και Αράχωβα, έμειναν αφύλακτες για να απολαύσει ανενόχλητος ο πρώην υπουργός θεραπεία spa σε υπερπολυτελές σαλέ της περιοχής.
Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί καταγγέλλουν, πως ο πρώην υπουργός, παρά την προσωπική αστυνομική φρουρά, του δόθηκε επιπλέον αστυνομική δύναμη από τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής.
………………………….

Επιστρατεύτηκαν επίσης:
Δαπίτες-σκιέρ που εμπόδιζαν τους ψηφοφόρους να προσεγγίσουν για αυτόγραφο,
Η χορωδία της Μονής Βαρεμένου που έψελνε το γνωστό hit “Όσο εγώ μιλάω εσείς παραγγέλνετε”,
Ομάδα βατραχανθρώπων που παρακολουθούσε εντός πισίνας μήπως του λυθεί το μαγιό,
Ένα ελικόπτερο που έλεγχε από αέρος την διέλευση περαστικών ούφο που θα ήθελαν να τον μαζέψουν.


26 σχόλια:

  1. Γεια σου, Πέτρο!!!.... Γι' αυτή την υποψήφια της Ν.Δ. θέλω να πω: δεν έχουν όρια η ανοησία και η γελοιότητα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γελάω ακόμα με τον ατμομάγειρα :-)))
    Xαίρομαι όταν ανακαλύπτω και μια νέα διάσταση ανοησίας στους υποψήφιους της νέας δημοκρατίας. Μας έχουν ξεπεράσει αυτά τα ανθρωπάκια... Το σκεφτόταν πολύ ώρα αυτό το τέχνασμα;;;
    Ο θάμνος γιατί πήγε στον Έλατο; Για μπιντέ κι αυτός; Να είσαι τώρα ο/η υπάλληλος που πρέπει να περιποιηθεί τον Άδωνη... Να του κάνεις μασάζ και να τον χαλαρώνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας δίνω ιδέες Μαράκι, μη μου πεις! Όσες διαθέτετε ατμομάγειρα, από δω και πέρα θα τον βλέπετε με άλλο μάτι!
      Αν ήμουν εγώ ο υπάλληλος που θα έπρεπε να εξυπηρετήσει το άδωνι δεν θα μπορούσα να τον ευχαριστήσω. Αυτός ερεθίζεται με βίντεο από τα κρεματόρια του Άουσβιτς και τέτοια δεν έχω. Το πολύ πολύ να του έβαζα τα στρουμφάκια. Με τον Χαχανούλη που του μοιάζει.

      Διαγραφή
  3. ααααααααααχχχχχχχχχ όπως έλεγε και η συγχωρεμένη η γιαγιά μου "πάει χάλασε ο κόσμος,ήρθαν τα γραμμένα"!
    Άντε και όλα ήταν ένα και ένα, το Νο 1 τι μου το βάλες και σε περίοπτη θέση για να μου κάτσει η κρέπα στο λαιμό; Δικαιολογημένα δεν σε θέλει ούτε γάτα (να για να μάθεις!).
    Έλα πάρε αναπνοή και φάε καμιά μπουκίτσα, μην ακούς την ηλίθια τώρα που και καλά δεν έχει κάνει ρυτίδες. Το ότι κρέμασαν τα χείλια της από το βάρος της κατήφειας δεν το βλέπει; Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ειδήσεις εμφανίζονται κατά σειρά γελοιότητας. Βρήκες ανάμεσά τους κάποια πιο γελοία από την Νο1; Ότι και να κάνουν οι έξω, εμείς έχουμε πιο γελοίους και θα τους ξεπερνάμε!
      Τις γάτες δεν τις συμπαθώ ιδιαίτερα, λατρεύω τους σκύλους και ευχαρίστως θα έπιανα στην πάρλα την αγέλαστη. Σε ένα τέταρτο θα την έκανα να κυλιέται από τα γέλια. Με τους σκουντούφληδες βρετανούς με τι να γελάσει η άρρωστη;

      Διαγραφή
  4. Μάζεψες σήμερα την αγέλαστη άνοιξη, καθαριότητες σε βάθος, γάτες - κορυφαιους συζύγους, τροχαίες εκδιδόμενες, μπανάλ όρθια κατουρήματα, προσφορές στο ebay, βασιλιάδες της Αράχωβας spaόμενους και σπαζόμενους στο ξύλο, διλεπτοφόνισσες και δεν φτάνανε όλα αυτά... αυτός ο κάδος τι θέλει μες στην μέση!!!
    Καλή εβδομάδα εύχομαι και οι σχολιασμοί σου για γέλια στα πατώματα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάζεψα σούργελα από Βρετανία, Γερμανία, ΗΠΑ και φυσικά Ελλάδα. Για γέλια και για κλάματα που σίγουρα δεν μπορείς παρά να φωνάξεις τρομαγμένη “κυκλοφορούν ανάμεσά μας!!!”

      Διαγραφή
  5. Φαντάσου αυτή στο 9 να έγραφε στο φάκελο
    "ένα εκατομμύριο λόγοι για να με ψηφίσετε" και να είχε 1 εκατομμύριο ευρώ κάθε φάκελος.
    Αυτή είναι πραγματική επιοινωνιακή πολιτική.


    Όσο για το 3, εγώ την καταλαβαίνω.
    Διότι κι εγώ μετά από μια διαφήμιση axe, δοκίμασα να βάλω αποσμητικά στην παραλία και να με κυνηγάνε 50 γκόμενες.
    Αλλά εμένα αντί για 50 γκόμενες, με κυνήγησαν 50 μύγες.
    Μήνυσηηηη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για 1 εκατ. ευρώ θα ψήφιζα κι εγώ νουδού. Αμέ, χρηματίζομαι!

      Αυτό με το axe το δοκίμασα κι εγώ. Θυμάμαι εκείνο το απόγευμα κατάφερα να μη με τσιμπάνε κουνούπια.

      Διαγραφή
  6. Άτιμη κοινωνία που άλλες τις βαράς στο κεφάλι και βρίσκονται με μια λίμπιντο να με το συμπάθιο και άλλες παρόλο που τις βαράνε στο φτερό,τις ξηλώνουν τον προφυλακτήρα,βρίσκονται με ένα κολάρο και ψάχνουν την λίμπιντο με το μικροσκόπιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε τράκαραν και περίμενες να σου ανέβει η λίμπιντο; Άμα ήταν να παθαίνατε την πλάκα σας έτσι, σου ορκίζομαι ότι θα κυκλοφορούσα με τρακτέρ και θα έπαιζα μαζί σας τα συγκρουόμενα!

      Διαγραφή
  7. Εντάξει γέλασα με όλα, και το σχόλιο με τον ατμομάγειρα με τσάκισε, αλλά το τελευταίο με έκανε να θέλω να τον στείλω στο σπα που πάει η Πάλτροου να του κάνουν ατμό και αυτουνού αλλά στον κόλπο του εγκεφάλου.
    Να του τον βάλουν από το αυτί μπας και δει μία καλυτέρευση το βλαμμένο.
    Επίσης γελάω ακόμα με το σχόλιο του Μαζεστιξ!
    Δεν υπάρχει το άτομο.
    Μου αρέσει γιατί είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα εδώ μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείς να του βράσουν το (ανύπαρκτο) μυαλό;
      Μα ήδη χυλός είναι, πόσο άλλο να βράσει;

      Το άτομο όντως δεν υπάρχει. Μερικοί μάλιστα πιστεύουν ότι εγώ είμαι και πατάω αυτόματα τα πλήκτρα…

      Διαγραφή
  8. Όλα ένα κι ένα, αλλά αυτή η εντεινόμενη εξημέρωση των ανδρών πολύ με προβλημάτισε...κάτι ξέρουμε εδώ στην Ελλάδα που βάζουμε πλακάκια στο WC αντί για μάρμαρο!
    Επίσης, πολύ καλή ιδέα η εναλλακτική χρήση του ατμομάγειρα! Πάλι καλά που δε σκέφτηκες το ατμοσίδερο να 'χουμε δράματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομολογώ πως παρ’ όλη την εξημέρωση που έχω υποστεί δεν ημέρεψα ακόμη. Θα φταίει που είμαι και τόσα χρόνια στα δέντρα.
      Ατμοσίδερο ομολογώ πως δεν σκέφτηκα. Την ατμομηχανή είχα σκεφτεί αλλά …δεν βολεύει.

      Διαγραφή
  9. Κι εγώ στην εντεινόμενη εξημέρωση των αντρών έμεινα... Δεν ήξερα ότι είχε αρχίσει καν!
    Εντωμεταξύ, εγώ διαβάζω αργά, θα χρειαζόμουν και 5000 λεπτά για να διαβάσω το φυλλάδιο, θα έπρεπε να το είχε προβλέψει...
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εξημέρωσή των αντρών όχι μόνο έχει ξεκινήσει αλλά είναι και εντεινόμενη. Έλειπες φαίνεται στα μαθήματα και δεν ενημερώθηκες για τις εξελίξεις.
      Πάντως μια καλή λύση θα ήταν να ψηλώσουμε τις λεκάνες.

      Διαγραφή
  10. Χα,χα! Ψάρεψες πάλι καλές ειδήσεις! Δεν έχεις παράπονο!
    Αυτό με την όρθια ούρηση να το κρατήσεις να το δώσω σε κάποιες μανιακές με την καθαριότητα που βάζουν τους συζύγους να κάθονται για να μη πιτσιλίσουν.
    Μα να τον δικαιώσει ο δικαστής???

    Ακόμα του εξασφαλίζουν ασφάλεια αυτού του μαλακοπίτουρα ??
    Αλλη όρεξη ο κόσμος δεν έχει ν'ασχολείται με τα κατακάθια!

    Να σου πω για τον καθαρισμό μπορεί και η χύτρα ταχύτητος να κάνει δουλειά!
    χα!χα!χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες στους φίλους σου ότι αντί να κάθονται μπορούν να χρησιμοποιούν λάστιχο ποτίσματος για προέκταση!
      (Τι λέω Θε μου!!!)
      Χύτρα ταχύτητος; Εννοείς να λειτουργήσει ο κόλπος ως απορροφητήρας; Πολύ εξτρίμ σε βρίσκω.
      :))

      Διαγραφή
  11. “Άσε με κάτω, είμαι σε σχέση”...αχαχαχαχα! Γέλασα με την ψυχή μου, αλλά το τέλος -το νούμερο ένα ή αλλιώς σκέτο νούμερο- το ήξερα και εκνευρίστηκα τα μάλα, επειδή η νοοτροπία του Έλληνα δύσκολα αλλάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σκέτο νούμερο και το φασισμό που ξερνάει όπου βρεθεί θα τα πολεμήσω με τις ασήμαντες δυνάμεις μου. Δεν είναι δυνατόν να αποδεχόμαστε τον κάθε παράφρονα να εξεφτελίζει την Δημοκρατία.

      Διαγραφή
  12. Ε στον Άδωνη δαγκωτό θέλει και ρώτημα; Τον μ@@@@@κα τον εξυπνάκια που θέλει και το καλό της χώρας... πφφφ
    περιμένουμε κατάθεση απόψεων για τις νεότερες πολιτικές εξελίξεις. !!!! Θέλουμε τα φώτα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να είσαι καλά Πέτρο μου που με έκανες και γέλασα με την ψυχή μου....από τον κάδο μέχρι τις γάτες και τον ατμομάγειρα, για να μη πω για το ξεκούδουνο Άδωνη , όλα ένα κι ένα και πιο πολύ τα σχόλια τα δικά σου! Όλα τα λεφτά !

    Την Καλημέρα μου να έχεις από το μακρινό Ροβανιέμι της Αττικής ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή