Σελίδες

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Γράμμα στον Αλέξη Τσίπρα



Δεν ξεκινήσαμε καλά Αλέξη. Έτσι που το πας πολύ γρήγορα θα πέσεις απ’ τις κούνιες και δεν θα είμαι εκεί να σε μαζέψω.
Τα πράγματα είναι σοβαρά κι εσύ αστειεύεσαι Αλέξη μου. Πολύ νωρίς άρχισες αυτά τα περίεργα που μου έλεγες προεκλογικά και που με φόβισαν να σε ψηφίσω. Και να που δικαιώνομαι!

Και ας αρχίσουμε με τον όρκο. Τι πάει να πει “Ο πολιτικός όρκος προβλέπεται από το Σύνταγμα”; Αυτό το κωλο-Σύνταγμα που το επικαλείστε συνέχεια, ξέρετε που το έχουμε εμείς γραμμένο; Όλα αυτά τα χρόνια είδες να μας απασχολεί η τήρησή του;
Ξεκόλλα Αλέξη!
Οι σωστοί πωλητικοί ορκίζονται στο Ευαγγέλιο για να είναι σίγουροι και οι πολίτες που τους παρακολουθούν πως δεν θα γίνουν επίορκοι. Έτσι κάνουν οι καλοί χριστιανοί που έχουν το θεό τους. Αλλά τέτοιος ήσουν πάντα, άθεος, ποτέ δεν θα μας μοιάσεις!

Και πάμε στο άλλο μεγάλο θέμα των ημερών. τη γραβάτα. Είπες πως θα φορέσεις γραβάτα όταν καταργηθούν τα μνημόνια. Εμάς μας ρώτησες αν θέλουμε να καταργηθούν; Μη σώσεις και τη φορέσεις Αλέξη μου! Η γραβάτα δεν επιβάλλεται απλά από τυπικότητες και dress code. Αν θες να ξέρεις, οι πωλητικοί πρέπει να την φορούν για να ξέρουν όταν είναι στα τέσσερα μέχρι που θα σκύβουν. Μόλις ακουμπήσει στο πάτωμα … τσαααακ … σηκώνεις το κεφάλι. Έτσι είσαι στο κατάλληλο ύψος για ό,τι χρειαστεί.


Και αφήνω αυτές τα αναρχοάπλυτα συριζαίικα  για να πάω στα σοβαρά. Τι είναι αυτά ρε Αλέξη περί εθνικής αξιοπρέπειας, τερματισμού των μνημονίων, διώξιμου της τρόικας, λανθασμένης πολιτικής λιτότητας που θα σταματήσει, διαπραγμάτευσης προς όφελος όλων; Τι ήταν πάλι εκείνο το απίθανο πως δεν έχουμε ανάγκη την επόμενη δόση; Τα τραπεζιτικά φτωχαδάκια τα ρώτησες; Θες να μας τρελάνεις; Θες να μας τα φάνε οι ψυχίατροι;
Αμ εκείνο περί “ανατροφοδοτούμενης κρίσης” που πέταξε ο Βαρουφάκερ; Ποιος νομίζεις πως είσαι ρε μπόμπιρα που θα αμφισβητήσεις το πρόγραμμα σωτηρίας που εκπόνησε το ΔΝΤ; Τόσες και τόσες χώρες έχουν σώσει τα δικά του προγράμματα! Θα το παραβλέψουμε και αυτό;

Βρείτε τις διαφορές

Κανα καλύτερο οικονομολόγο δεν έχετε εσείς οι Συριζαίοι; Τι διάολο, όλοι της προκοπής, δικοί μας δεξιοί είναι; Πήγες κι έβαλες τον Γιάνη να συναντιέται με υπουργούς Οικονομικών και τον Jeroen. Κακώς! Μάθαμε ότι ο τελευταίος τα πήρε πολύ άσχημα όταν του μετέφρασαν το “σαθρή τρόικα” και στο αεροπλάνο έσκισε και τα τρία του σουτιέν! Αληθεύει;;; Να πας να του πάρεις καινούρια, γιατί δεν είναι δυνατόν να πληρώνουν οι ευρωπέη τα δικά μας μασκαραλίκια.


Άσε τις ανεκδιήγητες χαιρετούρες του! Πολύ άσχημη εντύπωση κάναμε στους καθώς πρέπει, όταν ο Γιάνης χαιρέτησε την ψηλή Ολλανδέζα και τον Βρετανό υπουργό οικονομικών με το ένα χέρι στη τσέπη. Δεν ξέρω αν αληθεύει, έμαθα πως έχει ξηλώσει τη φόδρα και το αριστερό χέρι δεν το έχει απλά στην τσέπη του, αλλά όταν τους χαιρετάει πιάνει κατευθείαν τα @@@ του. Ξέρεις κάτι;


Πετάτε στα σκουπίδια λέει το mail Χαρδούβελη;;; Άκουσα καλά ή με γελούν τ’ αυτιά μου; Ούτε θα παγώσουν οι συντάξεις για 2 ακόμη χρόνια, ούτε τα νέα όρια συνταξιοδότησης θα ισχύσουν, ούτε θα μειωθούν άλλο τα εφάπαξ, ούτε θα αυξηθεί ο ΦΠΑ, τα τέλη κυκλοφορίας, τα εισιτήρια σε πολιτιστικούς χώρους… και όλες οι άλλες υπέροχες καινοτομίες που είχαμε προτείνει στους δανειστές και αυτοί συμφώνησαν εκστασιασμένοι με την εξυπνάδα μας;
Είσαι μ@λ@κ@ς αγόρι μου; 43 ολόκληρες σελίδες έκατσε και έγραψε ο άνθρωπος. Θα τις πετάξτε στο καλάθι, έτσι, για ένα καπρίτσιο; Μα να μη σέβεστε τον κόπο του άλλου!!!


Τα παπαγαλάκια υπουργοί σου λένε πως θα επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ και τα ιδιωτικά κανάλια θα αρχίσουν να πληρώνουν. Καλά, τόσα χρόνια στη Βουλή τίποτα δεν σας μάθαμε; Από πότε άρχισαν στην Ελλάδα να υλοποιούνται οι προεκλογικές δεσμεύσεις; Είπαμε, προεκλογικά όλοι λέμε ψέματα, αλλά το να τα κάνουμε κιόλας πράξη … ε … αυτό μας ξεπερνάει! Θα τους καλομάθετε ρε μ@λ@κες και θα ξεσυνηθίσουν!


Τι είναι αυτό το κουφό ότι θα επαναπροσλάβετε όσους παράνομα απολύθηκαν; Αυτό που ονοματίζεις παράνομο αγόρι μου εμείς το χώσαμε σε νόμο. Θα πας κόντρα στο νόμο δηλαδή; Παρανομείς, να το ξέρεις! Και όταν έρθουμε εμείς στα πράγματα, επειδή σεβόμαστε τους νόμους και τις υπογραφές μας, θα επαναδιαπραγματευθούμε με την τρόικα και θα ακυρώσουμε τις παράνομες επαναπροσλήψεις. Εμείς είμαστε σοβαροί, δεν λέμε και ξελέμε!
Ακούς εκεί θα προσλάβετε τις απολυμένες καθαρίστριες! Και τα ιδιωτικά συνεργεία των φίλων και ψηφοφόρων μας; Κλέφτες θα γίνουν; Μωρέ έτσι ανοίγετε την όρεξη και σε άλλους φτωχοδιάβολους και θα ζητάνε πίσω τη ζωή που έχασαν! Στα διάλα!!!


Ακούς εκεί θα δώσετε το δώρο Χριστουγέννων στους χαμηλοσυνταξιούχους! Ρε Αλέξη, συγκεντρώσου πουλάκι μου. Αυτοί με περισσότερα λεφτά στη τσέπη θα αγοράζουν περισσότερα χάπια. Να τους ξεκάνετε θέλετε; Αριστεροί σου λέει… Φονιάδες!!!

Αμ το άλλο το παλαβό; Καταργείτε το 5ευρω στα νοσοκομεία και το 1€/συνταγή και τη χασούρα θα την πάρετε από τους φαρμακοβιομηχάνους! Πάτε καθόλου καλά; Ρε καλό μου παιδί, δεν θα αφήσετε φράγκο ούτε για τον προεκλογικό μας αγώνα!!
Έτσι που πήρατε φόρα, δεν αποκλείεται να μας πείτε πως θα εισπράξετε από τις λίστες με τα μαύρα, θα βρείτε τις οφσόρ, θα καταργήσετε το χαράτσι, θα μπλοκάρετε τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, θα επαναφέρετε τις συλλογικές συμβάσεις και θα πάψουν οι εργοδότες να είναι ασύδοτοι!
Φτου σας και μόνο που τα σκέφτηκα!

Όλα αυτά Αλέξη μου είναι λαϊκισμός! Είναι λαϊκίστικα, και ας λέγονται και γίνονται μετά τις εκλογές. Το λέει και ο Θεοχάρης ο Ποταμίσιος (μεγάλη η χάρη του), το λέει και ο σύντροφος Κουτσούμπας (μεγάλος ο Λένιν του) ο οποίος επιμένει πως παίζεις τα παιχνίδια των μονοπωλίων. Διότι μονοπώλια είναι και οι μπατίρηδες Αλέξη μου, δεν είναι μόνο οι κεφαλαιοκράτες. Ποιά άλλη απόδειξη ζητάς; Αφού το λέει και ο Κουτσούμπας που ξέρει.


Με τούτα και με κείνα δεν θα μακροημερεύσεις Αλέξη μου. Σ’ άφησε ο Αντώνης να παίξεις για λίγες μέρες κι εσύ την ψώνισες. Ένα μικρό διάλειμμα έκανε ο άνθρωπος. Λίγες μέρες ξεκούρασης πήρε για να συνέλθει από τις απανωτές επιτυχίες που δεν προλάβαινε να τις μετράει. Κι εσύ, έτσι που το πας, θα μας κάνεις ρημαδιό το μαγαζί.

Αντώνη, γύρνα πίσω, ο μικρός τα ‘παιξε!


Πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα μας κυβέρνηση θα έχουν όλοι οι πατριώτες αγωνιστές νεοδημοκράτες και φυσικά το άδωνι, το οποίο όλες αυτές τις μέρες έχει αλυσοδεθεί στην Ακρόπολη και αγωνίζεται υπέρ πίστεως και πατρίδος, υπέρ βωμών και εστιών, υπέρ υγείας και αναπαύσεως. Να τον έχει ο θεός της τρόικας καλά που δεν μετανάστευσε όπως μας είχε απειλήσει, επειδή 70000 ψηφοφόροι με το ανώτερο iq που διαθέτει η χώρα τον κράτησαν στα μέρη μας.


Ο Μάκης αυτές τις μέρες δεν έχει αφήσει φάμπρικα και ναυπηγείο που να μη πάει για συμπαράσταση. Για το δίκιο του εργάτη καθημερινά παίζει ξύλο με τα ΜΑΤ. Το τι χημικό έχει φάει το παλικάρι μας, μια βδομάδα τώρα, δεν λέγεται!
Αλλά, που θα πάει, θα αλλάξουνε τα πράγματα. Και μόλις αλλάξουν θα αναλάβει αυτός το υπουργείο προστασίας του πολίτη, μπας και ηρεμήσει τους ΜΑΤατζήδες. Έχει τον τρόπο αυτός να μιλάει και να τους πείθει.

Φυσικά λόγο στην κυβέρνηση θα έχει και ο Θόδωρος, ο οποίος όχι μόνο μας ψήφισε αλλά εσχάτως μας έχει αγαπήσει πολύ και υπερασπίζεται το κυβερνητικό μας έργο σε κάθε τσίρκ… κανάλι που τον καλούν. Μάλλον θα αναλάβει το υπουργείο Αιγαίου, για να παραδώσει στον καρντάση καμιά περισσευούμενη βραχονησίδα, τώρα που έμαθε τη δουλειά.

Και πάνω απ’ όλους ο Κυριάκος, το τρελό αυτό αγόρι με τη φράντζα! Μετά τις ανακοινώσεις σας για επαναπροσλήψεις των καθηγητών που αυτός έδιωξε, σκέφτεται σοβαρά να πάει να στήνεται έξω από σχολεία και να πυροβολάει τα καθίκια που θα προσλάβετε. Και το χέρι θα του το έχετε οπλίσει εσείς, να το ξέρετε!

Αλέξη μου, δεν σας αντέχω άλλο. Καιρός να τα μαζεύετε. Ήδη άρχισε να μου τελειώνει το κωλόχαρτο…


Επίλογος:


40 σχόλια:

  1. Τι να σχολιάσω! Τα είπες όλα και με το παραπάνω!
    Κι αυτό το τελευταίο είναι Η ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!

    Σε ευχαριστώ!
    Αναδημοσιεύεσαι πάραυτα!
    Εύχομαι να είσαι καλά Πέτρο μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ χαίρομαι που επέστρεψες δριμύτατος, Πέτρε μας!!!!
    Καλά στην αρχή του κειμένου τρόμαξα... μετά είπα ασταδιάλα!!!!
    Μην τα κάνεις αυτά, παιδάκι μου έτσι απότομα, είμαστε κι ευαίσθητα...

    Δεν έχουν τσίπα επάνω τους οι φευγάτοι!!! Έχουν σκυλιάσει!!! Και πού είσαι ακόμα!!!
    Το σώου τώρα άρχισε για τα καλά...
    Ψυχραιμία εμείς!!!!

    υ.γ.
    Τι θα γίνει, καλέ, εμένα το δημιούργμά σου με ξέχασες εντελώς!!!! Τόσο μεγάλες βλακείες γράφω;;; (παραπονάκια με όλο το θάρρος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραπονιάρα,
      αυτές τις μέρες απείχα ολοκληρωτικά από το blogging. Μου έχει στοιχίσει πολύ αυτό που συνέβη και δεν είχα το κουράγιο να σας διαβάσω και να σχολιάσω.
      Σιγά σιγά επανέρχομαι.

      (Και που να δεις τι θα λέει η ξανθιά. Έχει να μου σούρει...!)

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ έχω Συμπόσιο αλλά κιχ δεν έβγαλα!
      Αλλά θα βγάλω τελάλη μου φαίνεται ☻

      Διαγραφή
    3. Πέτρο, σου έχω στείλει μέιλ, αλλά μάλλον δεν το έχεις δει!
      Εδώ σαχλολογώ, για να σε επαναφέρω στην ελαφρότητα αυτού που ζούμε καθημερινά και να ξεχαστείς λίγο! Ελπίζω να μην έδωσες φυσικά βαρύτητα σε όσα λέω!

      Αριστέα, εντάξει ένα συμπόσιο έχει μια άλλη βαρύτητα... χεχε!

      Η ζωή προχωρά κι ας μην μας αρέσει, δυστυχώς! Μια μικρήηη ανηφόρα είναι μωρέ... μην δίνετε και πολλή σημασία!
      Σας φιλώ και τους δυό!

      Διαγραφή
    4. Από μένα περιμένεις; Αφού είμαι (ήμουν) αλλού βρε παραπονιάρα.
      Θα τα πούμε.
      Δυσκολεύομαι όμως γιατί θέλω να δώσω και τους 8 βαθμούς στο δικό μου. Γίνεται;

      Διαγραφή
  3. Χαχαχα!
    Ελπίζω να μη σε διαβάσει ο Αλέξης γιατί μπορεί να πειστεί από τα επιχειρήματά σου και να ακολουθήσει την αντίστροφη πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από εμένα θα τρομάξει; Εδώ δεν τρόμαξε από τους δύο αγαπητικούς του μνημονίου, άδωνι και θόδωρα, αυτούς τους ογκόλιθους εξυπνάδας, εμένα θα φοβηθεί;

      Διαγραφή
  4. Πετρή μου δεν ξέρω αλλά εγώ ψήφισα Τσίπρα γιατί μου υποσχέθηκε ότι θα μας ανάψουν τα καλοριφέρ στην πολυκατοικία.
    Μην και δεν γίνει θα πάω σπίτι του να ζεσταθώ μετά!
    Να δεις που αυτός θα φταίει που έχουμε βαρύ χειμώνα φέτος!
    Αυτό δεν του το έχουν χρεώσει ακόμα.
    Γράψε κάτι και για αυτό στο γράμμα σου.
    Θέλουμε καλοριφερ!!
    Θέλουμε καλοριφέρ!!
    Ασχετο ο κύριος που ρίχνει κάτι στο κεφάλι του Βενιζέλα ποιος είναι γιατί δεν βλέπω καλά να του στείλω λουλούδια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τον ψήφισα γιατί μου υποσχέθηκε καινούρια λάστιχα στο καγιέν.
      Τι; Όχι;

      Ο "κύριος" καραγκιόζης που βαράει τον Βαγγέλα και χαστουκίζει τον Στουρνάρα είναι ο ίδιος: ο Γιούνκερ. Και αποδεικνύει σε τι υπόληψη τους (μας) είχαν!

      Διαγραφή
  5. Υπέροχα απολαυστική η επιστολή σου στον Αλέξη και δεν υπάρχει γραμμή που να μη σε κάνει να γελάς... ευτυχώς που είναι μόνο για γέλια και όχι για κλάμματα... γιατί μέχρι τώρα ότι γινόταν ήταν και για κλάμματα!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι έναν δεξιό και έναν αριστερό να το διαβάζει. Ο πρώτος θα χαιρόταν και θα γέλαγε στην αρχή και στο τέλος θα ξίνιζε μούτρα και θα έβριζε.
      Ο δεύτερος το ανάποδο.
      Να είσαι καλά.

      Διαγραφή
  6. Πόσο μου είχαν λείψει αυτές οι ορθοπεταλιές σου...
    Δεν χορταίνω να σε διαβάζω ρε Πετράν.
    Ευθύβολος και σαρκαστικός!
    Να'σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα μου θύμισες το ποδήλατο που το έχω παρατήσει λόγω καιρού!
      (μέχρι να καλοκαιρέψει κάποια άλλη δικαιολογία θα έχω βρει...!!!)
      :)))

      Διαγραφή
  7. Δίκιο έχεις, Πέτρο, βουνό! Κάτι τέτοιοι χαλάνε την πιάτσα και βγάζουν το όνομα και στους καλούς επαγγελματίες! Προτείνω στους πωλητικούς που τιμάνε ακόμη τα πωλητικά ήθη της χώρας να αποχωρήσουν πάραυτα σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

    Ο επίλογός σου είναι ο τρόμος ο δικός τους και η δική μας δικαίωση.

    Ελπίζω να είσαι καλύτερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα ρε Σοφία!
      Αυτοί οι παλιοαριστεροί όχι μόνο τα σπίτια θα μας πάρουν, αλλά και τους καλούς πωλητικούς που είχαμε ως τώρα θα τους αντικαταστήσουν με κανονικούς ανθρώπους. Έλεος δηλαδή!!

      Όσο για το τελευταίο ... οι στιγμές χωρίς χαρτομάντηλο είναι λίγες.
      Απλά με την σάτιρα αμύνομαι.

      Διαγραφή
  8. :)))) Ε μαααα! Ακούς εκεί κάτι πράματα.
    Πέρα όμως από την πλάκα τον όρο λαϊκισμός δεν έχω καταλάβει ακόμα. Γιατί έχει αρνητική χροιά; Δεν ξέρω δε το χω ξεκαθαρίσει μέσα μου.

    Το βραβείο-δωράκι δεν το περάλαβες ε;;;

    http://andromeda-mygalaxy.blogspot.gr/2015/02/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα τελευταία χρόνια και ακόμη περισσότερο τις τελευταίες ημέρες επειδή έχω διαολιστεί αφάνταστα με την καραμέλα "λαϊκισμός" στο στόμα τού κάθε ανεπάγγελτου κομματικοδίαιτου γιάπη, θέλω να βρω χρόνο και να γράψω λίγα λόγια.
      Ελπίζω κάποια άλλη στιγμή να ανοίξουμε αυτή την κουβέντα ως απάντηση στο κάθε τούβλο που το ξεστομίζει ως βρισιά.

      Ευχαριστώ για το δωράκι. Που να το βάλω δεν ξέρω
      (μην απαντήσεις… σε ποιο ράφι εννοούσα γιατί έχω πολλά)
      :))

      Διαγραφή
    2. Ναι κάνε ένα αφιέρωμα γιατί έχω κάψει πολλά εγκεφαλικά κύτταρα! Εσύ θα το αναλύσεις καλύτερα! Αν δεν κάνω λάθος ο αρχικός όρος είναι populism, έτσι;

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω που στηρίζουν οι δικοί μας ηλίθιοι αυτή την ολοένα επαναλαμβανόμενη αρλούμπα. Ετυμολογικά εννοώ. Γιατί πολιτικά όλοι ξέρουμε. Θα πούμε όμως κάποια στιγμή μερικά πράγματα γιατί κι εμένα με διαολίζει η καραμέλα περί λαϊκισμού.
      Και ποιος την πιπιλίζει; Από την Αριστερά δεν έχω ακούσει μέχρι στιγμής κανέναν. Μόνο από τους δεξιοπασοκοποταμίσους υπηρέτες αφεντάδων.
      Τυχαίο;
      Καλημέρα.

      Διαγραφή
  9. Έλιωσα! Στην αρχή τρόμαξα η αλήθεια είναι! Φοβερό το κείμενο. Τα γράφεις όλα αλλά δεν αναφέρεσαι στο ότι θα φύγει τώρα το Αδωνι από το ελλαντα και τι θα γενουμε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το άδωνι το ανέφερα. Τελικά δεν θα το χάσουμε. Μας αγαπάει βλέπεις ο καλός θεούλης. [Κοίτα τι ανέβασε] (αυθεντικό είναι).

      Διαγραφή
    2. xaxxaxaxaxaxaaxaaxaaxax Κλαιω !!!! δεν υπαρχεις αλήθεια!

      Διαγραφή
    3. Ήθελα να 'ξερα ποιος διαδίδει τέτοια πράγματα.
      Υπάρχω, σε διαβεβαιώ!

      Διαγραφή
  10. ενταξει Θεος!
    δεν εχω λογια ειλικρινα!
    απο που ξεκινησες και που πηγες!
    υπεροχη αναρτηση!

    καλημερα φιλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να το πήγα "μέσω Λαμίας" αλλά τελικά κατέληξα εκεί που ήθελα: στη Λαμία.

      Διαγραφή
  11. Θα συμφωνήσω με όλα και θα παρατηρήσω το ίδιο με την Αριστέα.
    Το τελευταίο σκίτσο είναι το ζουμί όλων όσα συμβαίνουν σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αλήθεια και (εύχομαι να είναι) η ταφόπλακα όσων αυτά τα 40 χρόνια έκαναν κακό στη χώρα και στους Έλληνες.

      Διαγραφή
  12. Η ψηλή Ολλανδέζα;;; Αχαχαχα! Δεν υπάρχεις ωρέ ακυβέρνητο άτομο! Αν μη τι άλλο, γελάει λίγο το χειλάκι μας, με τα τομάρια της αντιπολίτευσης (το λέω για να το πιστέψω επιτέλους) που ΔΕΝ έκαναν ποτέ καμία διαπραγμάτευση (καλές Ολλανδέζες κι αυτοί!), αλλά και τα κοράκια της Ευρώπης, που πέφτουν από τα σύννεφα, επειδή επιτέλους κάποιος Έλληνας πρωθυπουργός (το λέω για να το πιστέψω επίσης) ..ζητάει τα αυτονόητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα τομάρια θα αποδειχθούν περισσότερο τομάρια απ’ όσο υποψιάζεσαι. Τους έχω ικανούς μέχρι και κρατικά μυστικά να πουλήσουν για να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση.
      Αφού ο φόβος που έσπειραν δεν έπιασε (παρά μόνο στους κλουβιοκέφαλους) θα αλλάξουν βιολάκι. Προς το χειρότερο.
      Πάντως ο χοντρός δήλωσε πως αποχωρεί (στα τσακίδια), ο γκαβός δέχεται πρεσάρισμα. Λες να ξεβρομίσουμε;
      Φοβάμαι να το πιστέψω μη το ματιάσω!

      Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να διαβάσεις [αυτό].
      Βάλε ποτό και απόλαυσε.

      Διαγραφή
  13. Αυτό το ποτάμι τι κατέβηκε μονάχο στις εκλογές και δεν κατέβαινε με το σόι του το μπλε?
    Αυτή την απορία ποιος θα μου τη λύσει?
    Και με αυτά και με τα άλλα να που μας κατσικώθηκε και ο Άδωνης με το έτσι θέλω 70000 ηλιθίων!
    Άλλη μια απορία...πόσο τελειωμένος είσαι, ή (κοίτα τώρα τι σκέφτηκε το δόλιο μυαλό μου) τι έταζε και τον ψήφισαν?
    Την Ευγενία σε λιγούρηδες?
    Ε άμα πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το σόι του το μπλε κατέβηκε. Απλά ήταν καλά κρυμμένο από ντερμπεντέρηδες, τσίμες, σίες και μπάμπηδες και δεν το είδες. Οι θειάδες φυλλάδες και οι μπαρμπάδες κανάλια έσπρωξαν τα δέοντα. Απορώ πραγματικά, τι και ποιόν πίστεψαν οι ψηφοφόροι του. Μιλάμε για ένα εντελώς ανομοιογενές συνονθύλευμα κυρίως κοπριταρέων που μοιάζουν σαν να μη τους ήθελε ποτέ κανένας στο κόμμα του και ανέμεναν την κατάλληλη χρονική στιγμή για να χωθούν κάπου.
      Ώρες είναι να μας πει ο Σταύρακας ότι έχει κάνει συνέδριο ή έχει μιλήσει στα στελέχη του και υπάρχει μια κοινή γραμμή για όλα τα θέματα.
      Αμφιβάλλω και αν γνωρίζονται μεταξύ τους!

      Στην Ελλάδα Μαρία υπάρχουν εκατομμύρια ηλίθιοι. Μην απορήσεις καθόλου αν τον δεις αρχηγό του κόμματος.

      Διαγραφή
    2. Φαντάζομαι πως κατάλαβες ότι παραπάνω ο συλλογισμός μου ήταν..."πόσο τελειωμένος είσαι για να ψηφίσεις Άδωνη"..
      Έμεινε στη μέση επειδή ήρθε απρόσμενα η "δόλια" σκέψη!

      Θα συμφωνήσω απόλυτα για το ποτάμι!
      Όσο για τον Άδωνη εύχομαι να μην το δω κι αυτό....με τόσους ηλίθιους να βελάζουν γύρω του μπορεί να μας κατσικωθεί μια μέρα (φτου κακά) και ως πρωθυπουργός και αν τώρα δεν ξέρει τι λέει, εκεί θα το τερματίσει το βλακόμετρο!

      Διαγραφή
    3. Λίγο ηλίθιος δεν υπάρχει. Οι βλαμμένοι είναι αδιόρθωτοι. Γι' αυτό τίποτα μην αποκλείεις.
      Κοίτα να δεις που πιστεύαμε για χειρότερο όλων τον Κωστάκη, αλλά η νουδού φροντίζει συνεχώς να μας εκπλήσσει ότι υπάρχουν και ακόμη χειρότερα!

      Διαγραφή
  14. Οι αλήθειες αυτές μοιάζουν να αποτυπώνονται από ένα επιθεωρησιακό έργο!
    Ένα κείμενο, εύστοχο, καυστικό, ευέλικτο, χωρίς εμμονές, που αναδεικνύει
    την μικροψυχία κάποιων και απογυμνώνει πρώην εξουσιαστές.
    Να είσαι καλά Πέτρο, πάντα οι αναρτήσεις σου, αφήνουν γόνιμα ίχνη ευεργετικής σκέψης!
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Κατερίνα.
      Θα αρχίσω να σοβαρολογώ και να τους κλωτσάω άσχημα αν αντιγράψουν τις σιχαμένες παλαιοκομματικές μεθόδους του απερχόμενου συστήματος και ΚΥΡΙΩΣ αν τους χαριστούν και δεν τους στείλουν στη Δικαιοσύνη.

      Διαγραφή
  15. Οπα !! Ακόμα δεν έκλεισε 10μέρες και άρχισες να τον πυροβολείς:))
    Δίνε σκυτάλη σ'αυτούς που δεν πιστεύουν στ'αυτιά τους:))
    Αυτό το Ευροπέη με στειλε!

    Ακόμα δεν το'χουν χωνέψει τώρα άρχισαν να κελαηδάνε τα παπαγαλάκια
    ότι Ο Σαμαράς "δραπέτευσε", και άφησε τον Τσίπρα να καεί.
    Και όμως κάτι μου θυμίζει αυτό!

    Ρίξε,ρίξε αντέχουν κάποιοι να διαβάζουν αλήθειες!

    Τα φιλιά μου
    καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους πονάει, είναι φανερό, αλλά θα το χωνέψουν. Οι Έλληνες αποδεικνύονται για μια ακόμη φορά "κουζουλοί" και απρόβλεπτοι. Είχε πολλά χρόνια να φανεί αλλά φάνηκε. Αν διαβάσουν την Ιστορία αυτού του τόπου θα καταλάβουν ότι δεν είμαστε όλοι ούτε ίδιοι ούτε δεδομένοι.
      Καλό βράδυ.

      Διαγραφή