Σελίδες

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Γελοίες ειδήσεις 48



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 12 Μαρτίου έως 20 Μαΐου 2015.
Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – ρε να μην έχω λεφτά!
Μουσείο προσφέρει αστρονομικό ποσό για το φόρεμα της Μόνικα Λεβίνσκι
"Ανήθικη" πρόταση ύψους περίπου 1 εκατ. δολαρίων δέχτηκε η Μόνικα Λεβίνσκι από ερωτικό μουσείο του Λας Βέγκας για να παραδώσει το περίφημο φόρεμα με τον …λεκέ.
Σύμφωνα με την Daily News, στο μουσείο θα πραγματοποιηθεί έκθεση με θέμα τις εξωσυζυγικές σχέσεις ατόμων με εξουσία. Η εκπρόσωπος του μουσείου Βικτόρια Χάρτμαν, έστειλε επιστολή με το αίτημά της στην Λεβίνσκι, προσφέροντάς της, αρχικά, περίπου 250 χιλ. δολάρια. Βλέποντας όμως πως η Λεβίνσκι δεν απάντησε αποφάσισε να κάνει ακόμα δελεαστικότερη την προσφορά  εκτοξεύοντας την τιμή στο 1 εκατομμύριο.
………………………….


Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, πίσω από το υπέρογκο αυτό ποσό κρύβεται ο ίδιος ο Κλίντον ο οποίος θέλει να πάρει το φόρεμα στα χέρια του και να φωτογραφηθεί με το σπέρμα για να θυμάται ότι κάποτε το χρησιμοποιούσε.



Είδηση Νο 9 – e-πορδή
Γκάτζετ για την κωλότσεπη μετρά το πέρδεσθαι
Ούτε η Apple δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτή την εφαρμογή για το iPhone.
Το app λαμβάνει σήματα από μια συσκευή που τοποθετείται στη κωλότσεπη και καταμετρά τις εκπομπές αερίων. Το γκατζετάκι ονομάζεται CH4, όπως ο χημικός τύπος του μεθανίου, βασικού συστατικού των πορδών.
Η χρησιμότητά του, λένε οι δημιουργοί του CH4, είναι ότι μπορεί να περιορίσει το πέρδεσθαι προτείνοντας τις κατάλληλες τροφές. “Το CH4 είναι μια φορητή συσκευή που μπαίνει στην κωλότσεπη ή τη ζώνη. Μετρά τα αέριά σας και σας λέει ποια τρόφιμα να αποφύγετε” εξηγούν.
………………………….

Για εμένα που από μικρό ονειρευόμουν ένα κλανόμετρο, έρχεται σήμερα η Apple-Αη Βασίλης να μου δώσει λύση.



Είδηση Νο 8 – όλα με δοκιμή
Ζητούνται "δοκιμαστές" …ιεροδούλων!!
Πτυχιούχους νέους και νέες που θα στελεχώσουν το τμήμα "ελέγχου ποιότητας" ζητά το γερμανικό website Kaufmich.com (μετάφραση: αγόρασέ με) που δίνει πληροφορίες για ιερόδουλες και οίκους ανοχής, στο Βερολίνο, αλλά και την ποιότητα υπηρεσιών που παρέχουν.
Οι "δοκιμαστές" θα είναι επιφορτισμένοι με τον έλεγχο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Για καλύτερη γνώση των παροχών, θα κάνουν και σεξ με τις ιερόδουλες.
Ο μάνατζερ του website δήλωσε  στο CNBC ότι το Kaufmich θέλει να εγκαταστήσει σύστημα βαθμολόγησης και ελέγχου των οίκων ανοχής. Οι ελεγκτές θα βαθμολογούν τις ιερόδουλες για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν και η βαθμολογία θα αναρτάται στο σάιτ.
Οι μελλοντικοί δοκιμαστές οίκων ανοχής θα πρέπει να είναι καθαροί και υγιείς, να έχουν ικανότητα επικοινωνίας και να... αρέσκονται να δουλεύουν με άλλους ανθρώπους. Να μιλούν γερμανικά συν μία άλλη γλώσσα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η χρήση προφυλακτικού.
………………………….

Στη οργανωμένη Γερμανία, ακόμη και για να σε πηδάνε πρέπει να περάσεις από δοκιμή. Εξαιρετικό είναι επίσης ότι οι δοκιμαστές (νέοι και νέες) πρέπει να έχουν πτυχίο για να καταφέρουν να μετρήσουν επακριβώς τις επιδόσεις των υποψηφίων προς το πεζοδρόμιο.

Ακολουθεί αληθινός διάλογος:
Έχουμε και λέμε:
Ιεραποστολικό = 2,25
Καρεκλάτο = 3,46
Λεσβιακό = 1,69
Στοματικό = 1,40
Από την άλλη πόρτα = 1,15
Σύνολο = 9,95
Εγώ καλά πέρασα αλλά εσύ κόβεσαι. Επόμενη...



Είδηση Νο 7 – μάθε Κινέζε γράμματα
Όταν ένα Κινέζος κάνει τατουάζ με ελληνικά γράμματα
Ένα από τα πιο fail tattoo κατάφερε να κάνει ένας κινέζος που φανταζόταν στο κορμί του την λέξη “Ελεύθερος”, αλλά τελικά "χτύπησε" μια απο τις μεγαλύτερες γκάφες στον χώρο των tattoo!
Ο νεαρός από την Κίνα δίχως να γνωρίζει πως είναι η λέξη που επιθυμούσε στα ελληνικά συμβουλεύτηκε την μετάφραση του google. Δεν σκέφτηκε ωστόσο πως η μετάφραση της αγγλικής λέξης “Free” που πάτησε έχει παραπάνω από μια ερμηνείες και δυστυχώς για τον ίδιο η επιλογή του ήταν λανθασμένη, καθώς επέλεξε την λέξη “Δωρεάν” ανάμεσα από τις επιλογές που του εμφανίστηκαν.
Και ιδού τα αποτελέσματα!

 ………………………….

Και δεν σταμάτησε εκεί:


 

Είδηση Νο 6 – να πεθάνουν οι άντρες
Εμφύτευση δονητή; Τώρα γίνεται!
Τέλος στους απλούς, παραδοσιακούς δονητές. Η τεχνολογία κάνει άλματα και αυτή τη φορά με περηφάνια μας παρουσιάζει το Orgasmia, μια συσκευή που υπόσχεται στιγμές απόλαυσης άνευ χεριών. Ο δονητής αυτός σε σχήμα V, εμφυτεύεται στην κλειτορίδα και κατόπιν... αιτήματος δια μέσου Bluetooth, δημιουργεί αθόρυβες δονήσεις σε όλη την περιοχή και όχι μόνο στη βάλανο.
Μια γυναίκα μπορεί να την ενεργοποιήσει όποτε εκείνη θέλει, με πολλούς τρόπους. Πολλά smartphones είναι συμβατά ενώ η εταιρεία, έχει δημιουργήσει και μια πλειάδα αντικειμένων που μπορούν να λειτουργούν ως τηλεκοντρόλ: π.χ κολιέ, βραχιόλια και δαχτυλίδια.
………………………….

Όποια καίγεται για να το αγοράσει αλλά δεν διαθέτει smartphone και bluetooth, μπορεί να εμφυτεύσει μόνη της το παλιό της κινητό στο ίδιο σημείο αφού το βάλει στη δόνηση. Κάπου εκεί θα είμαι να της κάνω αναπάντητες…



Είδηση Νο 5 – άμα το φυσάς το χρήμα
Η Κίνα απαγορεύει τις στριπτιζέζ σε …
Αποφασισμένες να απαγορεύσουν τις παραστάσεις στριπτίζ στις... κηδείες είναι οι κινεζικές αρχές, καθώς το υπουργείο Πολιτισμού της χώρας χαρακτήρισε αυτήν την πρακτική παράνομη και αντίθετη με τα "χρηστά ήθη".
Τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης επισήμαναν ότι, ιδίως στην επαρχία, οι κάτοικοι συνήθιζαν να προσλαμβάνουν καλλιτέχνες της τοπικής όπερας για να τραγουδούν στις κηδείες των συγγενών τους. Σταδιακά όμως τη θέση αυτών των τραγουδιστών παίρνουν... εξωτικοί χορευτές που κάνουν αισθησιακό στριπτίζ.
"Γυμνές" κηδείες τελούνται εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία και ορισμένες οικογένειες πιστεύουν ότι τιμούν τους νεκρούς τους χρησιμοποιώντας στρίπερ, ώστε να συγκεντρώνεται μεγάλο πλήθος για να πει το τελευταίο αντίο στον νεκρό, αλλά και για να κάνουν επίδειξη του πλούτου τους.
………………………….

Κι εμείς τώρα πως θα επιδείξουμε τον πλούτο μας;;; Μας πηδήξατε! Τουλάχιστον μπορούμε να φέρουμε στριπτιτζούδες στο μνημόσυνο; Θα κάνουμε πάνω από 500 μπολάκια κόλλυβο.



Είδηση Νο 4 – κονομήσαμε
Επέβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ σε άνεργη για… κουλούρια!
Τσουχτερό πρόστιμο 5.000 ευρώ επέβαλε η δημοτική αστυνομία σε μια μακροχρόνια άνεργη γυναίκα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Μετά από 5 χρόνια ανεργίας και με μητέρα υπερήλικα και κατάκοιτη, μόνες τους, για να εξασφαλίσει τα προς το ζην κατάφερε να φτιάξει ένα καρότσι και να πουλάει κουλούρια στην πλατεία. Ωστόσο, δεν είχε εξασφαλίσει την απαιτούμενη άδεια.
Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου, είχε αρνηθεί να της δώσει άδεια να πουλά κουλούρια με την αιτιολογία ότι δεν ήθελαν να δοθούν άδειες σε μικροπωλητές στην περιοχή τους.
………………………….

Βαρουφάκη βρέθηκε η λύση. Με τόσες χιλιάδες κουλουρτζήδες, από ένα πεντοχίλιαρο ο καθείς, να πως μαζεύεται το χρήμα και ξοφλάμε το χρέος.
Ευχαριστούμε το δημοτικό συμβούλιο της Ν. Σμύρνης για τις φαεινές του ιδέες.
Το βραβείο του μαλάκα το θέλετε σε μαρμάρινη πλάκα για να το αναρτήσετε στην πόρτα του δημαρχείου, ή να στείλουμε σε κάθε δημοτικό σύμβουλο από έναν πάπυρο;



Είδηση Νο 3 – στη μια και τρεις δώρο
Σαουδική Αραβία: Οι γυναίκες μένουν ανύπαντρες επειδή οι άνδρες δεν πληρώνουν προίκα
Τα δώρα
Μεγάλη ανησυχία προκαλεί στο κράτος και την κοινωνία της Σαουδικής Αραβίας ο αυξανόμενος αριθμός των ανύπαντρων γυναικών. Σύμφωνα με στοιχεία, 1,5 εκατομμύριο γυναίκες είναι σε ηλικία γάμου αλλά ανύπαντρες, καθώς οι εν δυνάμει σύζυγοι αρνούνται να πληρώσουν για προίκα.
Ολοένα και περισσότεροι άνδρες αρνούνται να πληρώσουν την προίκα που καθορίζουν οι γονείς των γυναικών. Η προίκα συνήθως έχει αξία δεκάδες χιλιάδες δολάρια και περιλαμβάνει ρευστό, κοσμήματα, δώρα, αλλά και πολύ ακριβά …gadgets.
Στο διαδίκτυο ξέσπασε "πόλεμος" μεταξύ των δύο φύλων με τις γυναίκες να δηλώνουν ότι οι Σαουδάραβες εργένηδες προτιμούν να ξοδεύουν χρήματα σε αυτοκίνητα παρά σε μια σύζυγο, ή ότι ελπίζουν να πληρώσουν προίκα για μια γυναίκα αλλά να πάρουν άλλες τρεις δωρεάν.
………………………….

Έχω έναν φίλο που μόλις έδωσε προίκα και την παντρεύτηκε, την άλλη μέρα ήρθε να μου την δείξει κλαίγοντας.
"Τι έπαθες ρε μαλάκα;" τον ρώτησα. Σήκωσε τη μπούργκα και μου είπε "Κοίτα ρε φίλε τι μου έτυχε! Τσάμπα το PS4 μαζί με το Pro 2015 που ‘δωσα!!!"
Πεταμένα λεφτά! Αυτά παθαίνεις άμα δεν την έχεις δει από πριν!
Γι’ αυτό καλό μου ακούγεται να πληρώνεις μια και να παίρνεις και τρεις δώρο. Πάει στο διάολο! Ούτε μια δεν θα βλέπεται;;;



Είδηση Νο 2 – ο θάνατος μάς φέρνει πιο κοντά
Σεξ με τον μακαρίτη! Δονητής με την τέφρα του νεκρού
Ο Ολλανδός σχεδιαστής Mark Sturkenboom σκέφτηκε ένα πολύ ιδιαίτερο και χρηστικό αντικείμενο για να τοποθετείται η τέφρα του μακαρίτη. Το εκκεντρικό του project το οποίο ονομάζει "21 Grams" περιλαμβάνει ένα γυάλινο ομοίωμα πέους και 21 γραμμάρια στάχτης του αγαπημένου εκλιπόντος του αγοραστή. Έτσι, η τεθλιμμένη χήρα, θα μπορεί να έχει την αίσθηση ότι ο αγαπημένος της εξακολουθεί να της κρατά συντροφιά τις μοναχικές νύχτες. 
Πρόκειται για ένα ξύλινο κουτί σε γκρι-μπεζ απόχρωση που κλειδώνει και συνδέεται με iPhone για να παίζει μουσική, διαχέει άρωμα και περιέχει έναν δονητή από φυσητό γυαλί. Μέσα στον δονητή υπάρχει μια χρυσή τεφροδόχος όπου μπορεί κάποιος να τοποθετήσει τις στάχτες του εκλιπόντος συντρόφου του.
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Sturkenboom, η συσκευή είναι “ένα κουτί μνήμης που επιτρέπει σε μια χήρα να ανακαλέσει τις ερωτικές μνήμες με τη χαμένη της αγάπη”.
………………………….

Αχ Χαράλαμπε, πολύ με βόλεψε που πέθανες. Την ώρα που περνάω σούπερ με τις στάχτες σου στο μαλακιστήρι και ακούω τα αγαπημένα μου τραγούδια, το κουτί μυρίζει σαν την πρώτη μέρα της Άνοιξης. 
Γιατί με είχες ταράξει στις πορδές μωρ’ αδελφάκι μου...




Είδηση Νο 1 – περί ορέξεως
Ένας μουσουλμάνος μπορεί να φάει τη γυναίκα του!
Γι' αυτόν τον ομορφάντρα πρόκειται
Ο μουφτής Αμπντούλ Αζίζ Μπιν Αμπντουλάχ  από τη Σαουδική Αραβία, εξέδωσε μια fatwa (δηλαδή μια άποψη μουσουλμάνου λόγιου πάνω σε διάφορα ζητήματα), η οποία βασίζεται στη βαθιά θρησκευτική γνώση και την πρακτική εμπειρία, σύμφωνα με την οποία ένας άνδρας επιτρέπεται να φάει τη γυναίκα του.
Για να δικαιολογήσει την εν λόγω φετβά, ο μουφτής είπε ότι ο σύζυγος μπορεί να φάει τη σύζυγο υπό μία μόνο προϋπόθεση: όταν ο άνδρας είναι εξαιρετικά πεινασμένος.
Είπε, συγκεκριμένα, ότι ο άνδρας μπορεί να σκοτώσει και να φάει ολόκληρη τη γυναίκα του ή να ακρωτηριάσει και να φάει μέλη του σώματός της, εάν εκείνος βρεθεί αντιμέτωπος με τη λιμοκτονία που μπορεί να προκαλέσει τον θάνατό του και αυτό δικαιολογείται από τον ισλαμικό νόμο (Σαρία), από την εντολή ότι η γυναίκα πρέπει να είναι υπάκουη στον άνδρα της.
………………………….

Ερώτηση:  Αν αποδειχθεί ότι δεν πείναγε στ’ αλήθεια, τον αναγκάζει ο δικαστής να την φτύσει;
Άλλη ερώτηση: Μπορείς να καλέσεις στο γεύμα και φίλους σου ή πρέπει να φέρει ο καθένας τη δικιά του (στο ταψί);
Άλλη μια και τελευταία: Το “φάτε έναν μαλάκα” άραγε το λένε στη Σαουδική Αραβία, ή πρέπει να βγει σε φετβά;


27 σχόλια:

  1. Xαχαχαχαχαχαχα!!!!!!
    Δεν υπάρχει η βλακεία στον κόσμο!
    "Θα κάνουμε πάνω από 500 μπολάκια κόλυβο"
    Χαχαχαχαχαχα!!
    Τι άτομο είσαι βρε παιδί μου.
    Εγώ πάντως θα δώσω βραβείο στον Κινεζούλη με το δωρεάν.
    Και το πρώτο βραβείο θα το έδινα στον κο Δήμαρχο της Ν Σμυρνης που είναι τεφαρίκι!
    Ήθελα να ήξερα για τα πρεζόνια και τους ντίλερ που έχουν κατακλύσει το βράδυ τον περίγυρο της πλατείας θα κάνει τίποτα ή μόνο οι κουλουρτζήδες τον πειράζουν;;
    Ελλάς το μεγαλείο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η είδηση με το δημοτικό συμβούλιο και το πρόστιμο είναι γελοιοδέστατη. Νόμιζα πως θα "κέρδιζε" την πρώτη θέση αλλά προέκυψαν άλλες, ακόμη πιο γελοίες.
      Για τα πρεζόνια και τους ντίλερ η Δημοτική Αρχή σκέφτεται να επιβάλλει επίσης πρόστιμα; Γιατί να τους διώξει αφού μπορεί να κονομήσει;

      Διαγραφή
  2. κλαπ κλαπ κλαπ!
    Πραγματικά έδωσες ρεσιτάλ στο σχολιασμό!
    Εγώ ξέρεις πού στάθηκα περισσότερο!☺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα! Ούτε εγώ δεν θυμόμουν και πήγα και τσέκαρα!
      Η 6 καλέ είναι ωραία είδηση! ☺

      Διαγραφή
    2. Άμα έχεις λεφτά καλό είναι.
      Μακριά όμως από τα ασύρματα wifi γιατί θα αρχίσει ο ...χορός καταμεσής του δρόμου.

      Διαγραφή
  3. δεν πάει καλά ο κοσμος τελικά!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Πέτρο, να'σαι καλά!
    Έπεσα κάτω με τα τατουάζ του Κινέζου...
    Ότι δεν πάμε καλά όπως λέει κι η Αριάδνη, είναι γεγονός. Η τεχνολογία δηλαδή εξελίσσεται ως προς το να ικανοποιήσουμε τις ανθρώπινες οπές μας; Τραγικό!
    Όπως τραγικότατη κι η είδηση με το πρόστιμο στην Νέα Σμύρνη! Το σχόλιο της Έλενας, τα λέει όλα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και προέχει να ικανοποιήσουμε τις οπές μας; Βρίσκεις κάτι σημαντικότερο τούτου;
      Από την ώρα που ανέβηκε η ανάρτηση ο κινέζος πρόσθεσε ακόμη ένα τατουάζ: "αυγά ημέρας".

      Διαγραφή
  5. 9 :α) Εκδίδει και κάρτα καυσαερίων;
    β) Προσοχή, σε περίπτωση που το "προϊόν" αποδειχθεί αξιοποιήσιμο, ενδέχεται οι καταγραφές να αποτελέσουν φορολογικό τεκμήριο! ;-)
    8: Εγώ επίσης διάβασα, ότι για την θέση, προτιμούνται απόφοιτοι οικονομικών πανεπιστημίων. Λες να το διαδίδουν σαν κίνητρο για να διαβάζουν οι ταλαιπωροι υποψήφιοι μαθήματα σαν το ΑΟΔΕ (αρχές οργάνωσης διοίκησης επιχειρήσεων);
    4 : Κάπως έτσι "κάηκε" η κλασσική ηπειρώτικη ευχή για τα νεογέννητα : "Και στην Πόλη κουλουρτζής".
    1 : Ποια "σιωπή των αμνών" και μ@λ@κίες. Η τρομαχτικότερη διαστροφή κρύβεται πίσω από την "ανυπαρξία των αχαμνών" κάτι τέτοιων τύπων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και θα αποτελεί τεκμήριο, μιας και θα αναλύει το φαγητό που έφαγες! Τα πάντα στο σαφάρι της φοροδιαφυγής.
      Όταν λες "διοίκηση επιεχειρήσεων"; Η ιερόδουλη ας πούμε ποια επιχείρηση έχει; (μη το πεις)
      Δεν έχεις δίκιο όταν μιλάς για ανυπαρξία των αχαμνών. Την φωτογραφία την πρόσεξες; Δεν διέκρινες ένα μεγάλο (φοράει τραπεζομάντηλο).

      Διαγραφή
  6. Για να δούμε ποια θα τολμήσει να πει "αγάπη μου δε μαγείρεψα σήμερα γιατί έτρεχα και δεν πρόλαβα", χωρίς να φαγωθεί...τα λένε αυτά σε πεινασμένο που και με το νόμο μπορεί να σε "καταναλώσει"?
    Όσο για το τατουάζ ένα θα πω!!!
    Είναι η εκδίκηση των ελληνικών για όσα λάθος κινέζικα χάραξαν κάποιοι στο σώμα τους...
    Όλα πάντως ένα κι ένα....διαλέχτε!!!
    Άσε το κουλούρι κάτω όμως...κάνει 5000...κι εδώ δεν είμαστε Κίνα για να κάνουμε επίδειξη του πλούτου μας...
    Το ότι δηλαδή θα πήγαιναν στην κηδεία οι νηστικοί, ήταν τιμή για το νεκρό?
    Ε ρε πως καταντάει ο κόσμος για να κάνει επίδειξη...κι άλλος να μην έχει ούτε για...κουλούρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά Μαρία μου να τα βλέπουν μερικές μερικές στην Ελλάδα.
      Τις ρωτάς "τι μαγείρεψες" και σου λένε "τίποτα, βαριόμουν".
      Την βάζεις κάτω να την κάνεις στιφάδο ή δεν την βάζεις;;;
      Μωρε ... στα ώπα ώπα σας έχουμε.

      Διαγραφή
  7. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Δεν ξερω με ποιο σχολιο σου γελασα περισσοτερο! Ρε Πετρο, να εισαι καλα, μου εφτιαξες τη μερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα μπουρδέλα και με ISO! Είναι μπροστά οι Γερμανοί!
    Ο Κινέζος με το τατουάζ μαρκάν το πιο αστείο (μόνο μην έρθει για δουλειά στην Ελλάδα! Δε θα πάρει μία!)
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακόμα απορώ γιατί το 7 δεν είναι στη θέση 1. Όχι για την είδηση, για το σχολιασμό υπό μορφή αφίσας! Αχαχαχα! Μου έφτιαξες το κέφι και σήμερα το χρειαζόμουν αφού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε τι γίνεται στον κόσμο... κόβει ανάσες από τα γέλια και την αηδία!
    Εισηγήσου για το 8 να παρουσιάζουν και διδακτορικό... Η πουτανιά θέλει κι ένα επίπεδο...!!!
    Να είσαι καλά, Πέτρο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. - Τι σπούδασες;
      - Τελείωσα το Οικονομικό.
      - Και με τι ασχολείσαι;
      - Δοκιμαστής είμαι, αλλά μη με ρωτήσεις τι.

      Διαγραφή
  11. Το ένα πιο πετυχημένοο από το άλλο! Πραγματικά καιρό είχα να γελάσω έτσι, αλλά βρε αδερφάκι μου, υπάρχει μεγάλη βλακεία στον κόσμο...
    Καλό βράδυ και ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τεράστια!
      Αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις και παλαιότερες αντίστοιχες αναρτήσεις θα σιγουρευτείς.

      Διαγραφή