Σελίδες

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Τσου ρε λάκη


Στις αρχές Δεκεμβρίου o Λ. Γαβαλάς είχε συλληφθεί από το ΣΔΟΕ για χρέη ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ σε ΦΠΑ. Τότε, σε ερώτηση δημοσιογράφου: “τι λέτε για την προσπάθεια υπαγωγής σας στο άρθρο 99;” είχε δηλώσει: “άντε και να τα εκατοστίσω!

Χθες τον συνέλαβε και η Οικονομική Αστυνομία για χρέη προς το Δημόσιο άνω των 7,5 εκατ. ευρώ. Ορίσθηκε δίκη για τις 9 Φεβρουαρίου και αφέθηκε (και πάλι) ελεύθερος, καθώς η δίωξη που του ασκήθηκε είναι σε βαθμό …πλημμελήματος !! Σα να πέταξε τα μπουγαδόνερα στο μπαλκόνι της από κάτω ένα πράμα.

Και διαβάζω πως καθώς έβγαινε από τις πόρτες των δικαστηρίων συνελήφθη εκ νέου από  τους άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας για χρέη προς το Δημόσιο σε ΦΠΑ πάνω από 150.000 ευρώ! Αυτή την φορά το αδίκημα είναι... κακούργημα και ο Λάκης Γαβαλάς θα μείνει μέσα όλο το Σαββατοκύριακο και θα βγει (αν βγει) τη Δευτέρα το απόγευμα. 

Μιλάμε για καρναβάλι!

Είναι λοιπόν η τρίτη φορά τις τελευταίες μέρες που αυτή η αποκρουστική λούγκρα συλλαμβάνεται για χρέη προς το Δημόσιο. Αυτή η λινάτσα του lifestyle που κυκλοφορεί στα …σαλόνια (μπλιαχ) της αθηναϊκής ελίτ, ακολουθούμενη από κάμερες και δημοσιογράφους (της πλάκας) και όλο το μαλακομάνι που συνωστίζεται για μια φωτογραφία στο πλάι του, αυτή η ξεπλυμένη 60χρονη μαδημένη κότα που συνδυάζει κίτρινες γραβάτες με φούξια φουλάρια, και κόκκινες γόβες με μια μαύρη αλογοουρά στο κώλο, έφτασε να χρωστάει πάνω από 9 εκατ. ευρώ στο κράτος.

Να τον βάλετε λοιπόν στο πτωχευτικό κώδικα, να αναλάβει ο μαλάκας ελληνικός λαός και τα δικά του χρέη και σε καμιά βδομάδα που θα έχει τελειώσει και η …περιπέτεια, αφήστε τον ελεύθερο να περιφέρει και πάλι την ασυναρτησία του και τη κιτσαρία του, να επιστρέψει ξανά στα γυρίσματα εκείνης της τηλεοπτικής σαβούρας, να μοστράρει και πάλι σε εξώφυλλα σα να μη τρέχει τίποτα, να συνεχίζει να πουλάει εφέ και να βλέπει όλους εμάς, το πόπολο, αφ’ υψηλού.

Κοιτάξτε μόνο να κόψετε από κανα δεκάευρο σε κάθε συνταξιούχο, μπας και καλύψουμε τη τρύπα που άφησε ο Λάκης. Την οικονομική τουλάχιστον...

6 σχόλια:

  1. σόρρυ κιόλας αγαπητέ Πέτρο, χωρίς παρεξήγηση, σε χαλάει που ο Λάκης είναι κραγμένη ή που χρωστάει ένα σκασμό λεφτά και δεν τον αγγίζει κανείς;

    Τι σκατά τις κάνουν τις επιχειρήσεις αν είναι να χρωστάν της Μιχαλούς; Γι' αυτό δεν θα κάνουμε ποτέ λεφτά εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία παρεξήγηση, να το κουβεντιάσουμε όμως.

      Δε με χαλάει που είναι ότι είναι, ούτε και με αφορά. Με χαλάει που το προβάλλει συνέχεια και είναι το μοναδικό που αναδεικνύεται από την (όποια) προσωπικότητά του. Το ίδιο με χαλάει και ο μπολτιμπιντεράς πανίβλακας με τη BMW και το μαύρο γυαλί ντάλα μεσάνυχτα, που παριστάνει τον ωραίο. Δύο άκρα αντίθετα που μου βγάζουν την ίδια απέχθεια.

      Ασφαλώς και αυτό που με χαλάει είναι τα τεράστια χρέη αυτής της λινάτσας προς το κράτος, άρα και προς εμένα, και σένα, και όλους μας. Πολύ περισσότερο με χαλάει που θα κάτσει καναδυο μέρες στο κρατητήριο και μετά έξω. Θα ακολουθήσει δίκη – σαχλαμάρα, υπαγωγή στο πτωχευτικό κώδικα και σε λίγες μέρες θα τον έχει το DOWN TOWN και το ΤΗΛΕΡΑΜΑ να δίνει συνεντεύξεις για τη «δικαστική περιπέτεια».

      Θεωρώ απίστευτο καρνάβαλο το να τον μπαζοβγάζουν στα κρατητήρια μπροστά στις κάμερες. Πολλά χρόνια έχει αυτά τα χρέη. Κρυβόταν και δεν τον έβρισκαν; Γιατί λοιπόν συνέχεια αυτό το καραγκιοζιλίκι; Γιατί πετάνε συνέχεια «κρέας» στην αρένα με τα λιοντάρια; Για να ξεφουσκώσει ο θυμός του κόσμου; Ο κόσμος απαιτεί τιμωρία και κανένας τους δεν δείχνει να το καταλαβαίνει.

      Αυτό δεν με χαλάει απλά, με διαολίζει…!

      Διαγραφή
  2. E λοιπόν εμένα με χαλάει που είναι οτι είναι.
    Δικαίωμά του και αυτος ορίζει τι θα κάνει τις τρύπες του, εκτός απο τις οικονομικές που μας αφορούν γιατι αν ο κάθε λάκης δεν πληρώνει, τότε θα τα κόψουν απο συνταξιούχους, οπως λες, Πέτρο.
    Ο τύπος ειναι καρναβάλι που το σόου μπίζνεςς κατασκεύασε και άφησε να εξελίσσεται επειδή και τοίδιο ειναι τόσο *μπιπ* που εχει φτάσει απο χρόνια τωρανα εχει τηλεοπτικές εκπομπές με φελλούς ππυ τους πληρώνει κιόλας, για να ασχολούνται με τις εκπομπές των άλλων ( !!!! ) και με το αν ξύστηκε σήμερα οτ τάδε μοντέλο και ποιάν πηδάει ο άλλος μοντέλος που τονε χτενίζει ο τάδε λούγκρας ! Γκρρρρ ...
    Δηλ, για κάτσε, του βγάλανε να χρωστάει 7,5+1,5+0,5 = 9,5 εκατομμύρια !
    Για μενα όλο αυτο το αποκαλούμενο "σταρ-σύστεμ" με τις βίλες στη Μύκονο κι ολα αυτά πρέπει να περάσει με τη σειρά απο το ΣΔΟΕ και να τους ψάξουν μεχρι και τα μαχαιροπήρουνα, ούστ.
    Χαιρετώ αγαπητέ Πέτρο.

    υγ. αλλάζουνε νομοθετήματα και σύντομα δε θα μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον με διάφορα "κοσμητικά" αλλιώς θα σε κυνηγήσει ο κάθε λούγκρος, διοτι θα θεωρείτια ανάπηρος κι εμείς τονε κακολογούμε τον κακόμοιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που με διαολίζει είναι πως για άλλη μια φορά θα τη γλιτώσει. Γι’ αυτό ακριβώς σιχτιρίζω τον εαυτό μου: ότι δηλαδή θεωρώ ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως θα τη γλιτώσει.

      Αυτό κυκλοφορεί στο στόμα όλων μας όταν «πιάνουν» κάποιον επώνυμο φοροφυγά/λαμόγιο : «έλα μωρέ, και τι θα του κάνουν; Κι αυτός λάδι θα βγει, πάλι εμείς τα κορόιδα θα πληρώσουμε!».

      Οικτίρω τον εαυτό μου που έχω φτάσει στο σημείο περίπου να «αποδέχομαι» αδιαμαρτύρητα αυτή τη διάχυτη ξεφτίλα που κυκλοφορεί γύρω μας και μας μολύνει. Φέρνω στο νου μου τους εκατοντάδες χιλιάδες απολυμένους και τα χιλιάδες παιδιά τους που δεν έχουνε να φάνε, τα παιδάκια που λιποθυμάνε από τη πείνα στα σχολεία (και πόσα άραγε μέσα στα σπίτια τους) και η οργή μου ξεχειλίζει.

      Τα χρέη του ο λάκης και ο κάθε λάκης δεν τα δημιούργησε σε μια μέρα. Για πολλά χρόνια έβαζε φέσια, αλλά συνέχιζαν να τον δανειοδοτούν οι τράπεζες. Το δε κράτος έκανε το μαλάκα (χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια) μιας και θεωρούσε το λάκη σοβαρό οικονομικό μέγεθος!!!!!

      Όσο για το υστερόγραφο έχω να σου πω πως αυτοί που «νομοθέτησαν» τούτη την αηδία για μένα είναι το ίδιο αδελφάρες. Απλά πριν φύγουν από τη κυβέρνηση και χάσουν τη νομοθετική εξουσία κοιτάνε να βολέψουν τη συνομοταξία τους. Από την άλλη δε, εξασφαλίζουν και ένα επιπλέον επίδομα για τα γεράματά τους…

      Διαγραφή
  3. Να! Κάτι τέτοια έγραφες (χαχαχαχα!! που ήμουν εγώ τότε καλέ και δεν σχολίαζα;;;) και μετά το μπουζουριάσανε το αγοράκι μου (;;) και έμεινε μέσα δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό! Ελπίζω τουλάχιστον, τόσο καιρό που έμεινε μέσα, να κάλυψε καμία τρύπα (οικονομική τουλάχιστον!!)

    Υ.Γ Πεθαίνω για κολιέ/olympic airways!!!
    Φιλάκι! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταξίδευες.
      Τότε που καθυστερούσαν τα αεροπλάνα για πάρτη σου...!

      Διαγραφή