Σελίδες

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ποιος νομίζεις πως είσαι;;;



“Το να είναι, λοιπόν, τόσο ανόητα αφελής σε θέματα επικοινωνίας του είπα ότι δεν θα το πίστευα. Αλλά ποτέ δεν σταματά κανείς να μαθαίνει”.

Τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει αντιπαράθεση μεταξύ Ελλάδας-Γερμανίας με αφορμή τους πιο πάνω απαξιωτικούς  χαρακτηρισμούς του Γερμανού ΥΠΟΙΚ Β. Σόιμπλε προς το πρόσωπο του έλληνα ομολόγου του Γ. Βαρουφάκη. Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς (κατόπιν συνεννόησης με τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα) απέστειλε εντονότατο διάβημα προς τη γερμανική πλευρά, αποδοκιμάζοντας τις δηλώσεις Σόιμπλε.
Ο κ. Βαρουφάκης ερωτηθείς σχετικά υποστήριξε ότι “είναι επιλογή μου να μην απαντήσω στον κ. Σόιμπλε.”

Η απάντηση των Γερμανών είναι ότι …χαθήκαμε στη μετάφραση. Ούτε είπε αυτά ο κ. Σόιμπλε, ούτε ήθελε να θίξει τον έλληνα υπουργό, μας λένε. Προσωπικά δεν γνωρίζω την γερμανική γλώσσα. Σιχαίνομαι και που την ακούω, μου θυμίζει γκαζοντενεκέδες που τους αναποδογύρισε ο αέρας και τους παρασέρνει στους δρόμους. Είμαι όμως σίγουρος ότι γερμανικά γνωρίζει άπταιστα ο κ. Κοτζιάς. Αν δεν γράφει ψέματα η Wikipedia, ο κ. Κοτζιάς εκτός των άλλων έχει σπουδάσει Δίκαιο και Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης (Διδακτορικό και Μεταδιδακτορικό) στο Πανεπιστήμιο του Giessen στη Γερμανία. Συνεπώς δεν περίμενε το Mega για να του μεταφράσει τα λόγια Σόιμπλε.

  

Επειδή θα βρίσω, σας  θερμοπαρακαλώ, όποιος δεν αντέχει να βγει τώρα.

Ποιος νομίζεις πως είσαι ρε γαμημένε; Ποιος νομίζεις πως σου δίνει το ηθικό, το πολιτικό ή όποιο άλλο ανάστημα να συμπεριφέρεσαι κατ’ αυτόν τον προκλητικό τρόπο απέναντι σε έναν ομόλογό σου, απέναντι σε έναν ολόκληρο λαό, η πλειοψηφία του οποίου γνωρίζει και από αξιοπρέπεια και από περηφάνια; 

Στη μίζερη ζωή σου έχει τύχει ποτέ να ακούσεις αυτές τις λέξεις;

Μήπως νομίζεις ότι είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε τις κόνξες σου, τα καμώματά σου, τις ειρωνείες σου, τα υπονοούμενα που ρίχνεις στις κάμερες, τα ηλίθια χαμόγελα όταν μιλάς για τον Βαρουφάκη στα λοιπά μαλακισμένα του γιούρογκρουπ που τα έχεις σούζα;  
Ρε γαμημένε, δανεικά παίρνουμε! Ούτε …βοήθεια (!!!) μας δίνετε - όπως σας εξιτάρει να λέτε - ούτε αγύριστα είναι. Όπως δεν ήταν ποτέ!
Δανείζεστε από ξένες τράπεζες με πολύ χαμηλό επιτόκιο (ειδικά εσείς οι γερμανοί με μηδενικό έως …αρνητικό!) για να δανείζετε με πολύ υψηλότερο εμάς. Και παίρνετε τους τόκους! Τους υψηλότατους τόκους! Στην καθομιλουμένη, υπό το πρόσχημα της "βοήθειας" μετατραπήκατε σε τοκογλύφους πολυτελείας, με το ακαταδίωκτο στην κωλότσεπη!
Πότε επιβαρύνατε τον γερμανό φορολογούμενο; Έχετε βρει το θύμα και το αρμέγετε, πέντε χρόνια τώρα. Για να μη πάμε πιο πίσω, τότε που η Ζήμενς, η ΜΑΝ, η Ντέμλερ και άλλα ευαγή σας ιδρύματα μπούκωναν τα πωλητικά μας τσογλάνια με μίζες εκατομμυρίων.

Μας κουνάς το δάχτυλο ρε παπάρα ότι αυτό που κάνεις είναι για το καλό μας. Να σου πω τα νέα;
Κανένας μας δεν έχει τράπεζα, άρα ποιον σώζεις;
Από τα 110 δισ. του πρώτου μνημονίου (επί αρχιηλίθιου) τα 108 πήγαν στις τράπεζες. Ακόμα 75 δισεκατομμύρια πήραν οι τράπεζες από το 2ο μνημόνιο, του ξεπουλημένου/ξεφτιλισμένου δίδυμου χοντρού-γκαβού. Το 2011 το ΑΕΠ μας ήταν 215 δισ. ευρώ. Σε απλά ελληνικά η διάσωση των τραπεζών μάς στοίχισε το 85% του ΑΕΠ!!!!! {1}
Γιατί;;;;;
Ποιον βοηθήσατε μωρέ;;;;;;
Οι τράπεζες που πηγαίνανε για φούντο βγήκανε παρθένες και σήμερα μας το παίζουν συστημικές και κερδοφόρες.

Έχουν γεμίσει όλες οι φυλλάδες του πλανήτη με τις ανεκδιήγητες μαλακίες σου ότι φορολογείται ο γερμανός πολίτης για να παίρνει αυξήσεις ο έλληνας κοπρίτης.
Πέραν του ότι εις γνώσιν σου λες χοντρομαλακίες - εκτός και αν είσαι παντελώς άσχετος στα οικονομικά οπότε δικαιολογείσαι – η χώρα σου τα 5 χρόνια της ελληνικής κρίσης έχει βγάλει απίστευτα δισεκατομμύρια. Όχι μόνο δεν επιβάρυνες κανέναν γερμανό φορολογούμενο, αλλά με τις εγκληματικές πολιτικές που επέβαλλες στους δικούς μας πωλητικούς μαλάκες και κατ’ επέκταση σε ολόκληρη την Ε.Ε, έχεις εξασφαλίσει απίστευτη ρευστότητα στη χώρα σου, η οποία μαζεύει χρήμα από παντού χωρίς να ρισκάρει απολύτως τίποτα.
Σε απάντηση που εσύ ο ίδιος έδωσες στο γερμανικό κοινοβούλιο διαβεβαίωσες ότι τα χαμηλότατα (έως και αρνητικά) επιτόκια δανεισμού απέφεραν στη χώρα σας 40,9 δισ. (2010-2014).
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε το London School of Economics από το 2009 και μετά, λόγω διαφοράς επιτοκίων, το όφελος αυτό φτάνει τα 80 δισ. ευρώ. {2}

Την ώρα ρε κωλόγερε που πεθαίνουν άνθρωποι στην Ελλάδα από την πείνα εσείς παστώνετε λεφτά σε θυρίδες. Ή τα μετατρέπετε σε ράβδους χρυσού που τις στοιβάζετε πάνω σε αυτές που κλέψατε από τα δικά μας θησαυροφυλάκια στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο! {3}
Και εξακολουθείς να κάνεις πλάκα με τον Βαρουφάκη. Δεν δέχεσαι (να πας να γαμηθείς) ούτε καν το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, θεωρώντας το μονομερή ενέργεια. Σε διαβεβαίωσε ο δικός μας ότι δεν θα έχει δημοσιονομικό κόστος αλλά στα τέτοια σου.
Έχει καταλάβει πια και ο πλέον μαλάκας αυτού του τόπου ότι αν το 2010 βρισκόταν ο Βαρουφάκης στο τιμόνι της διαπραγμάτευσης, τα πράγματα για την Ελλάδα και την Ε.Ε θα ήσαν πολύ διαφορετικά. Τότε, πριν προλάβουν οι γερμανικές και οι γαλλικές τράπεζες να ξεφορτωθούν τα 118 δισ. των ελληνικών "τοξικών" ομολόγων που κατείχαν. {4}

Θες ρε ξεφτιλισμένε να μας ταπεινώσεις. Θες τον λαό μας να πεθαίνει για να έρθει η κυβέρνηση της Αριστεράς να σε παρακαλάει στα τέσσερα. Όπως έγραψε η γερμανική πατσαβούρα Bild: “Ο Βαρουφάκης πρέπει να κατεβάσει τα παντελόνια στο Eurogroup”.
Τσιμπάτε αμφότεροι το δεξί @@@ μας και πάμε παρακάτω.
(Όπως επίσης δεν το δέχεται και το ΚΚΕ και ψήφισε ‘παρών’ στην συζήτηση επί της αρχής του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση. Αλλά επίσης στα @@@ μας).

Μήπως νομίζεις ότι εξακολουθούν να είναι στο γκουβέρνο τα πειθήνια καθίκια που είχαμε μέχρι πριν; Βγάλε τα γυαλάκια σου, καθάρισε τα τζάμια και ξαναφόρεσέ τα. Τι βλέπεις; Βλέπεις μπροστά σου κανέναν από αυτούς που του προσθέτατε μηδενικά στους λογαριασμούς; Κανα πούστη που του χτίσατε βίλα; Κανέναν που του στέλνατε στεγνωτήρια ή τηλεφωνικά κέντρα; {5}


Όχι γαμώγερε! Η σαπίλα ξεκουμπίστηκε, το σπυρί άρχισε να σπάει και θα τρέξει ποτάμι το πύον! Αρχίσαμε να μαθαίνουμε για τα ελικόπτερα και την μίζα των 41,9 εκατ. που δώσατε. {6} Δεν ξέρω σε ποιους, ξέρω όμως ότι την δώσατε εσείς που μας κουνάτε το δάχτυλο.

Πριν λίγες μέρες είχαμε μάθει για την μίζα των 62 εκατ. που έδωσαν 12 Γερμανοί για εξοπλιστικά, σε άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό "δικών" μας. {7} Θα τους πάρει και αυτούς ο διάολος.
Όσους προλάβουμε να βρούμε. Όσων δεν πρόλαβαν οι καταστροφείς εγγράφων που αγοράστηκαν 1 μήνα πριν τις εκλογές να εξαφανίσουν τα ίχνη. {8}

Ξινίσατε τις σκατόφατσες από την πρώτη ώρα. Όταν ο Τσίπρας αμέσως μετά την ορκωμοσία του πήγε στο σκοπευτήριο της Καισαριανής και κατέθεσε λουλούδια στο μνημείο όπου η ναζί γενιά των δολοφόνων πατεράδων σας εκτέλεσε 200 Έλληνες Πατριώτες Αγωνιστές την Πρωτομαγιά του ’44.
Το ίδιο ξινίσατε και τώρα που μάθατε ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διεκδικούνται οι πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο. Ξεκινούν ήδη οι διαδικασίες κατάσχεσης του Ινστιτούτου Γκαίτε για τις αποζημιώσεις των σφαγιασθέντων του Διστόμου. Ο υπουργός Δικαιοσύνης μόλις προχθές δήλωσε από το βήμα της Βουλής ότι θα υπογράψει την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του Ινστιτούτου, κάτι που είχε γίνει και το 2000 επί Σημίτη, αλλά πήραν πίσω την απόφαση επειδή (υπογλώσσιο) …η Γερμανία συναίνεσε να ενταχθεί η Ελλάδα στην ΟΝΕ! {9}


Ανοίγει παρένθεση:
Βέβαια έχετε (πάντα είχατε και πάντα θα έχετε) τα εγχώρια γερμανοτσολιαδάκια που ενοχλούνται με παρόμοιες κινήσεις. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος της ύπαρξής τους. Η αβάντα! “Και σήμερα κάποιοι από το κυβερνητικό στρατόπεδο διαρρέουν ότι θα κατασχέσουμε τα περιουσιακά στοιχεία της Γερμανίας στην Ελλάδα. Μα τόσο ανόητοι είναι;” {10}

Προφανώς ενοχλήθηκαν τα αφεντικά των αφεντικών του βοθροπόταμου Σταύρακα. Είμαι σίγουρος Σταύρο μας ότι είσαι και απολύτως σύμφωνος με το από κάτω κείμενο που υπέγραψε η φασιστική Γερμανία με την φασιστική Ιταλία εις βάρος της υποδουλωμένης Ελλάδας. Διότι τα αφεντικά των αφεντικών σου πάντοτε για το καλό της Ελλάδας δούλευαν!


Καλά κατάλαβες. Πρόκειται για την συμφωνία του Κατοχικού Δανείου. {11} Την οποία συμφωνία εμείς οι κωλοέλληνες ποτέ δεν καταλάβαμε ότι υπεγράφη “εν τώ συμφέροντι τής διατηρήσεως τής δυναμικότητος τής ελληνικής οικονομίας.”
Μια νταμιτζάνα ξύδι Σταύρο μας. Πιες την μονορούφι. Θα σε βολέψει.
Κλείνει η παρένθεση.

Κλέβετε χρήματα του ελληνικού λαού και με μέρος τους γεμίζετε τα στόματα πουλημένων παπαγάλων, μέσα και έξω στην Ελλάδα, αρκεί να κάνουν τη “δουλειά”. Χωρίς καν να βάλετε το χέρι στη τσέπη. Εμείς οι ίδιοι πληρώνουμε τους σάλιαγκες που θα μας κοροϊδέψουν.

 
Ξέρεις ποιος τα λέει; Θα την γνωρίζεις αυτή τη φάτσα! Ο συμπατριώτης σου δημοσιογράφος Udo Ulfkotte, ο επί 17 χρόνια αρχισυντάκτης της Frankfurter Allgemeine Zeitung τα λέει. {12}

Σφίγγει ο κλοιός. Και το νιώθεις. Θα αργήσει κι άλλο αλλά θα έρθει!
Μπορεί το παράδειγμα του Δαβίδ-Γολιάθ να είναι μοναδικό, αλλά αυτό σημαίνει ότι ΝΑΙ, μπορεί να γίνει!

Και επειδή κωλόγερε αρχίζεις και σιγουρεύεσαι πως ο λαός μας ξύπνησε (αυτοί που ακόμα κοιμούνται να πάνε να γαμηθούνε) έχει πάρει φωτιά ο κώλος σου.
Πες μας μία, ΜΙΑ ΡΕΕΕΕ!!!, περίπτωση που να ανακατεύτηκε γερμανική εταιρεία σε "διαγωνισμό" (του κώλου) και να μην πλήρωσε μίζα για να πάρει τη δουλειά. Εδώ ή αλλού. Γνωρίζεις καμία; Εσύ που μας κουνάς απειλητικά το δάχτυλο με τη χυδαία ρητορική του προτεστάντη κήρυκα, μήπως μπορείς να ψελλίσεις λίγα λογάκια για τη μίζα των 100.000 μάρκων που πήρε το κόμμα σου από έμπορο όπλων όταν ΕΣΥ ήσουν αρχηγός του, γεγονός που όταν αποκαλύφθηκε σε οδήγησε σε παραίτηση και σε διαδέχθηκε η Μέρκελ; Κακές γλώσσες λένε ότι ο ίδιος προσωπικά πήρες την βαλίτσα της μίζας. {13}
Το να μας κάνει μαθήματα ηθικής μια πουτάνα, ε … πάει πολύ!


Μιας και θυμήθηκα την άλλη αντιπαθητική, αλήθεια, αυτή που πήγε; Χάθηκε; Την κατάπιες; Θα έκανε πίσω γιατί βλέπει ότι εσύ γαμιέσαι τόοοσο πολύ που δεν σε απασχολεί να στο πουν και κατάμουτρα ότι γαμιέσαι!

Άκου να δεις μαλάκα, αρκετά έκανα υπομονή 5 χρόνια. Το βούλωνα γιατί αυτή η γαμημένη η δημοκρατία επιβάλλει να υποτάσσονται οι μειοψηφίες στην πλειοψηφία. Το βούλωνα γιατί τα παπαγαλάκια σου και η άχρηστη σκατοσακούλα μού είχαν πηδήξει τον εγκέφαλο ότι φταίω και εγώ για τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια που έκαναν φτερά. Το βούλωνα γιατί σαν μαλάκας ψήφιζα τόσα χρόνια πωλητικούς που μου άνοιγαν τον τάφο και με θεωρούσα συνυπεύθυνο. Το βούλωνα γιατί έβλεπα ανθρώπους δίπλα μου να χάνουν τις δουλειές τους και το βιός τους, να εξαθλιώνονται, να εξευτελίζονται και έσκυβα το κεφάλι για να μη δουν τη ντροπή μου.

Σταμάτησα να το βουλώνω. Δεν έχω άλλα όπλα να σας πολεμήσω. Δεν έχω ούτε καλάσνικωφ, ούτε κανάλι, ένας παγκοσμίως άγνωστος μαλάκας είμαι. Θα σας τα λέω από εδώ μέσα. Με αυτή την ασήμαντη πένα που διαθέτω.
Μέχρι να μου το κλείσουν.
Στα αρχίδια μου! Και φυλακή να με χώσουν επίσης στα αρχίδια μου.
Όταν βλέπω παντού γύρω μου ελληνόπουλα να λιμοκτονούν και να μη δίνεις ΕΣΥ την εντολή να πάρουν παράταση ζωής, άντε γαμήσου.


Παραπομπές – Τίτλοι άρθρων
  1. Το 61% του δημοσίου χρέους δημιουργήθηκε για να σωθούν οι τράπεζες
  2. Πώς η Γερμανία θησαυρίζει με κέρδη μέχρι 80 δισ. ευρώ από την κρίση χρέους στην Ελλάδα και τις άλλες χώρες
  3. Γερμανία: Μας χρωστά το ελληνικό Δημόσιο Χρέος!
  4. Τρέμει η νέα Ρώμη (Β’ μέρος)
  5. Στενές επαφές Χριστοφοράκου με την οικογένεια Μητσοτάκη
  6. Καμμένος: Φάκελοι σκανδάλων ελικόπτερα υποβρύχια TVKOSMOS (βίντεο)
  7. Αποκάλυψη Τόσκα: Νέο σκάνδαλο με μίζες 62 εκατ. ευρώ στα εξοπλιστικά
  8. Εντολή καταστροφής εγγράφων έδωσαν για τον ΣΔΟΕ
  9. Πώς μπορεί να βγει στο σφυρί το ινστιτούτο Γκαίτε και γερμανική περιουσία στην Ελλάδα
10. Ξέσπασμα Θεοδωράκη: Απειλούν να κατασχέσουν το Ινστιτούτο Γκαίτε; Μα τόσο ανόητοι είναι;
11. Αριθμοί και κείμενα των εξόδων της Κατοχής και η αξίωσις της Ελλάδος
12. Οι αγορασμένοι δημοσιογράφοι της Γερμανίας
13. Τα “μαύρα ταμεία” του CDU και ο Σόιμπλε: Τα ψέμματα στη Βουλή και η δημόσια συγγνώμη


34 σχόλια:

  1. Eντάξει ότι και να πω είναι λίγο.
    Κρατάω ότι θα πληρώσει το καθίκι τις μαλακίες που έχει κάνει και τα εγκλήματα!!
    "Θα αργήσει κι άλλο αλλά θα έρθει!" όπως είπες!
    Δεν μπορεί!
    Να δω όμως πότε θα πληρώσουν και τα άλλα τα καθίκια τα δικά μας μαζί του!!!
    Να αγιάσει το στόμα σου Πέτρο και άλλα να έλεγες πάλι δίκιο θα είχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς Έλενα είμαι απαισιόδοξος. Δεν νομίζω να φύγει ποτέ αυτός ο καταραμένος, παρά μόνο όταν πάει (βιολογικά) στο διάολο. Και πολύ φοβάμαι ότι αφού με αυτές οι πολιτικές μια χαρά περνάνε οι γερμανοί και οι φίλοι τους, δεν θα τις αλλάξουν. Μπορεί απλά να τις ελαφρύνουν, για παράδειγμα να παρατείνουν λίγο την αποπληρωμή των δανείων.
      Τίποτα άλλο.

      Διαγραφή
  2. Ελπίζω οι ρόδες του να τον οδηγήσουν στην κόλαση. Ο "κύριος" αυτός έχει βαρύτατο ποινικό μητρώο και ήταν ο αρχιτέκτονας των σκανδάλων που έγιναν εις βάρος της Αν. Γερμανίας. Για κακή του τύχη επέζησε απ' την δολοφονική επίθεση. Έχει να πληρώνει πολλά μνημόνια μέχρι ν' απαλλάξει αυτόν τον πλανήτη απ' το βάρος του.
    Τα σέβη μου Πέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία είναι ελάχιστα γνωστές αυτές οι πτυχές του παρελθόντος του. Κανένα κανάλι δεν τις έχει προβάλλει (μη του χαλάσουμε το ίματζ!) και μόνο όποιος αναζητήσει πληροφορίες στο διαδίκτυο μπορεί να μάθει.

      Διαγραφή
  3. Φαντάζομαι αυτόν τον ξεφτίλα, να έχει πάρει τη μετάφραση της google και να προσπαθεί να μεταφράσει τα "γαλλικά" σου!! Αλλά, επειδή, ο αρχικομπλεξικός αυτός τύπος, γνωρίζει μόνο ναζιστικά, προβλέπω να χάνεται στη μετάφραση! Επειδή ταυτίστηκα απόλυτα και με το κείμενο, αλλά και με το ύφος τού κειμένου, θα συμπληρώσω πως, αν δεν είχε τόσους "Νέστορες Μάτσες" αυτή η χώρα, κανένας γαμημένος Σόιμπλε δεν θα μπορούσε να μας διαλύσει τις ζωές μας, Πέτρο. Ξέρεις τι είναι, να μας έχει ξετινάξει ένας κομπλεξικός Γερμανός μαλάκας (ευτυχώς που γράφουμε χωρίς μπιπ εδώ μέσα!) και να είναι χαρούμενοι για αυτό οι """"Έλληνες"""" ρουφιάνοι;;;;;; Τόσο ξεφτιλισμένοι που είναι κι αυτοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντί δικού μου σχολίου θα παραθέσω απόσπασμα από ένα εξαίρετο άρθρο που διάβασα στο ιστολόγιο eamb-ydrohoos.blogspot.com [εδώ].

      Ενώ για τον κοινό άνθρωπο μια σωματική αναπηρία είναι το άκρο άωτο της ατυχίας, για τον άθλιο Σόιμπλε αυτή η αναπηρία ήταν η "τύχη" του... Είναι τυχερός, που ακόμα ζει ανάμεσά μας... Είναι τυχερός που ζει ακόμα κάτω από τον Ήλιο και δεν βρίσκεται μέσα στο χώμα... Είναι τυχερός, που ζει ανάμεσα σε τόσα εκατομμύρια θυμάτων, πολλά εκ των οποίων αυτοκτόνησαν, μη αντέχοντας τη δυστυχία που αυτός τους "φόρτωσε". Ενώ, ως θνητοί άνθρωποι, σεβόμαστε την αναπηρία και αγαπάμε τους ατυχείς συνανθρώπους μας, στην περίπτωση του Σόιμπλε δεν συμβαίνει αυτό ...Persona non grata για την ίδια τη ζωή είναι. Την αναπηρία του τη θεωρούμε ελάχιστο τίμημα, για να εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσά μας ένα τέτοιο τρομερό κτήνος.
      Είναι από τους λίγους σοβαρά ανάπηρους, που, αν αφεθεί απροστάτευτος, θα βρεθεί άνθρωπος να του στερήσει ακόμα κι αυτήν τη "ζωή" που ζει. Ούτε αυτήν τη δυστυχία δεν είναι διατεθειμένοι κάποιοι άνθρωποι να του "χαρίσουν". Τη δυστυχία τού να είναι ψυχικά, σωματικά, πνευματικά και σεξουαλικά ανάπηρος...Ένα ανθρώπινο "κουφάρι", που η μόνη του χαρά είναι να σκορπά τη δυστυχία στους υγιείς ανθρώπους ... Ένα κτήνος, το οποίο με ευχαρίστηση σκορπά τη δυστυχία σε ολόκληρη την Ευρώπη ... Ένας από τους χειρότερους ανθρώπους, που περπάτησαν, σύρθηκαν ή κύλησαν πάνω στην ευρωπαϊκή γη ... Celebrity στην Κόλαση δικαιούται αυτός ο άνθρωπος να γίνει.
      Μέχρι τότε η ζωή θα του κάνει "πλάκα" ...Ανελέητη "πλάκα". όπως μόνον σε αυτόν αξίζει. Μέχρι τότε θα είναι ο ηγέτης, που σε όλες τις ομαδικές φωτογραφίες είναι μόνος του ... Ο ηγέτης, που ακόμα και στις πιο μεγάλες του "στιγμές" θα φωτογραφίζεται με τους κώλους των υπολοίπων. Έτσι θέλησε η μοίρα να τον τιμωρήσει, δίνοντας του την "αθανασία" που του ταιριάζει. Για τους ανθρωπολόγους του μέλλοντος —και όχι μόνον— το κεφάλι του Σόιμπλε θα είναι το απόλυτο "μέτρο" των ευρωπαϊκών κώλων του τελευταίου αιώνα... "Πάχυνες "χρυσή" μου σου λέω !! ...αφού είδα περσινές φωτογραφίες του Σόιμπλε !!".

      Διαγραφή
  4. "Το να μας κάνει μαθήματα ηθικής μια πουτάνα, ε … πάει πολύ!"

    Νομίζω πως αυτή σου η φράση τα συνοψίζει όλα με τον καλύτερο τρόπο!
    Κατά τα άλλα, είναι ένας ηλίθιος ανθρωπάκος μόνιμα αγέλαστος, δυσκοίλιος μέχρι θανάτου (ελπίζω) αλλά όπως όλα τα καθίκια έφτασε να κουμαντάρει ζωές...και η αλήθεια είναι πως πρέπει να είναι κάποιος πολύ σκατόψυχος για να φτάσει εκεί που έφτασε αυτός...
    Τώρα τι να πω για τους "δικούς μας" σκατόψυχους?...τα λένε τα λόγια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τον σκατόψυχο είχα ασχοληθεί για πρώτη φορά πριν 3 χρόνια [εδώ]. Αντιγράφω:
      Ο κ. Σόιμπλε τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και τη σπονδυλική στήλη, στη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε το 1990. Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης ήταν να μη μπορέσει να ξαναπερπατήσει ποτέ. Με τη δική μου λογική είναι αναμενόμενο ένας άνθρωπος που έχει επιζήσει από μια τόσο σοβαρή περιπέτεια, που έχει φθάσει να αντικρύσει κατάματα το θάνατο, να έχει αλλάξει την ιεραρχία των προσωπικών του προτεραιοτήτων, να έχει αποκτήσει ευαισθησίες που δεν είχε, να έχει φιλοσοφήσει το τι σημαίνει ζωή.

      Η δική μου λογική είναι για τα σκουπίδια!

      Ο κ. Σόιμπλε από τότε που κατάλαβε πως του έμειναν χρόνια να ζήσει, θέλησε να τα εκμεταλλευτεί στο έπακρο, καταστρέφοντας εκατομμύρια άλλους.


      Όταν πάει οριστικά στο διάολο θα βρεθούν εκατομμύρια άνθρωποι που θα αναστενάξουν από ανακούφιση. Εξαιρούνται τζήμεροι, αδώνιδες, σαμαράδες, σταύρακες και λοιπά γίδια.

      Διαγραφή
  5. Κι εγώ σ ευχαριστώ! Πολύ!
    Όχι τόσο για όσα σέρνεις στους εξωτερικούς, φανερούς εχθρούς μας, αλλά κυρίως για την αναφορά στους εσωτερικούς, κρυφούς, απογόνους του Εφιάλτη. Α σιχτιρ πια σκουλήκια, αρρωστημενη σαπίλα που πνίγει στην μπόχα την Πατρίδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που πάντα με έκανε και με κάνει να απορώ είναι, αφού αυτοί που τους σιχαινόμαστε είμαστε απείρως περισσότεροι από τα ζώα που τους λατρεύουν, γιατί δεν ενωνόμαστε για να τους στείλουμε στον αγύριστο! Δεν μπορεί να υπάρχει ταπείνωση, φτώχεια και εξαθλίωση στα ¾ του πληθυσμού και να εκλέγονται αυτά τα γίδια!

      Διαγραφή
  6. λοιπόν, έχω την εντύπωση ό,τι ο χρόνος γι' αυτόν άρχισε να μετράει αντίστροφα, αυτοί που τον στηρίζουν θα του βρούνε μια δικαιολογία για να τον συνταξιοδοτήσουν, γιατί πολύ απλά, δεν είναι διατιθέμενοι να διαλυθεί το οικοδόμημα τους από έναν κομπλεξικό γέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως σχολιάζω και πιο πάνω, οι πολιτικές αυτού του σακάτη στο μυαλό κωλόγερου αποφέρουν δεκάδες δισεκατομμύρια στη χώρα του, στις τράπεζές της, στο παγκόσμιο Κεφάλαιο. Για να τον αλλάξουν πρέπει (λέμε τώρα) να αλλάξει αυτός και να αποφασίσει να γίνει άνθρωπος.
      Μετά θάνατον ίσως.
      Όσο τσουλάνε οι ρόδες του έχει ορκιστεί να δολοφονεί κόσμο.

      Διαγραφή
  7. Γεια σου, Πέτρο! Πολύ σκληρό το κείμενό σου αλλά του αξίζει!...
    Έμαθε να επιβάλλει με το έτσι θέλω τα καταστροφικά μέτρα στην Ελλάδα, αφού είχε να κάνει με κυβερνήτες "υποτελείς- ραγιάδες"... Τώρα που μια κυβέρνηση τον αντιμετωπίζει με πατριωτική περηφάνια και λέει τις πικρές αλήθειες, εξοργίζεται ο γέρο- δυνάστης μας και απειλεί την Ελλάδα και προσπαθεί να αποδομήσει κυρίως το Βαρουφάκη που έχει το θάρρος να τον αντιμετωπίζει σαν ίσος προς ίσο... Η ελληνική κυβέρνηση δεν πρέπει να κάνει πίσω, ως εδώ και μη παρέκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε Γιάννη, ο Βαρουφάκης, έχει διδάξει οικονομικά σε 7 Πανεπιστήμια του κόσμου. Ο κωλόγερος πρώην εφοριακός είναι και μπροστά στον Βαρουφάκη αισθάνεται όχι απλά μειονεκτικά, αλλά κυριολεκτικά αυτό που είναι: χοντρομαλάκας!
      Τα κόμπλεξ που κουβαλάει και λόγω καταγωγής και λόγω παιδείας και επειδή ποτέ δεν συμβιβάστηκε με την ιδέα ότι δεν θα ξανα-αποκτήσει ποτέ πια την υγεία του, τον μετέτρεψαν από έναν εγκληματία εντός της χώρας του σε δολοφόνο και άλλων λαών.
      Προτείνω να διαβάσουμε όλοι μας το παρελθόν του Σόιμπλε στο εξαιρετικό [άρθρο] που ανέφερα και πιο πάνω στην Joan Petra.
      Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Σόιμπλε υπήρξε πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα σπορ για τη χώρα του. Είναι αυτός που …αθώωσε τον Χέπνερ για τα ντοπαρίσματα των αθλητών/τριών της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, που οδήγησαν ανθρώπους στο θάνατο και σε ψυχοπάθειες.

      Φυσικά κανένας δεν τιμωρήθηκε. Ο εγκληματίας έτυχε ασυλίας, ο δε Σόιμπλε έγινε το γνωστό μας κάθαρμα.
      Στην ηθικοπλαστική Γερμανία ισχύει αυτό που γράφει πολύ εύστοχα (από το πιο πάνω λινκ): Αν κλέψεις ένα καρβέλι ψωμί, θα σε "ταλαιπωρήσει" απίστευτα η γερμανική Δικαιοσύνη. Αν σκοτώσεις έναν άνθρωπο, θα πας φυλακή για όλη σου τη ζωή στη Γερμανία. Αν όμως "σκοτώσεις" έναν ολόκληρο λαό ή σακατέψεις μια κοινωνική τάξη, προσφέροντας κέρδη στο γερμανικό σύστημα, θα "αξιολογηθείς" διαφορετικά ...Θα "αξιολογηθείς" με βάση το κέρδος που απέφερε στη Γερμανία η πράξη σου αυτή. Όσο πιο μεγάλο το κέρδος, τόσο πιο μεγάλη η "μυωπία" αυτών, οι οποίοι αναζητούν τις ευθύνες σου. Αν από τα πειράματά σου επωφελήθηκε η γερμανική φαρμακοβιομηχανία, η "μυωπία" αυξάνεται. Αν από τις διαφθορές σου επεκτάθηκαν τα γερμανικά συμφέροντα στο εξωτερικό, η "μυωπία" μπορεί να προχωρήσει σε "τύφλωση".

      Διαγραφή
  8. Γεια στο στόμα σου!
    Πως θα'θελα αυτό το κείμενο να'πεφτε στα μάτια του.
    Ηθελα να'ξερα δεν γνωρίζει πόσο αντιπαθής και μοχθηρός είναι για τους συνανθρώπους του?
    Και πως γίνεται να ζει και να υποφέρουν εξ'αιτίας του εκατομμύρια αθώοι
    νομίζω είναι η αναβίωση του Χίτλερ σε καροτσάκι αναπηρίας κάνοντας
    ψυχρό πόλεμο!
    Τελικά αυτή η χώρα όλο ζόμπι μεγαλώνει για να πίνουν το αίμα
    όλου του κόσμου.

    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το γεμάτο σκουλήκια κουφάρι θα συνεχίσει να μας κυνηγάει μέχρι τέλους. Αυτούς χρειάζεται το σύστημα. Τα χρήσιμα γρανάζια, στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή.
      Και δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου μα καθόλου ούτε οι αντιδράσεις ούτε καν οι ψυχές που χάνονται. Το έγραψα στο κείμενο: γαμιέσαι τόοοσο πολύ που δεν σε απασχολεί να στο πουν και κατάμουτρα ότι γαμιέσαι!

      Λυπάμαι που σας υπέβαλλα στο βασανιστήριο να διαβάζετε γι' αυτόν τον μαλάκα. Ήθελα απλά να εκτονωθώ.
      Καλό Σ/Κ να έχεις.

      Διαγραφή
  9. Όταν είπες ότι θα βρίσεις σκέφτηκα να μη συνεχίσω την ανάγνωση επειδή οι καλοί μου τρόποι, που οφείλονται στη χρηστή μου διαπαιδαγώγηση, δεν μου επιτρέπουν ούτε να γράφω αλλά και ούτε να διαβάζω κείμενα υβριστικά.Στη συνέχεια είπα:δε γαμιέται, ας διαβάσω και κάτι υβριστικό κι εγώ μια φορά.
    Τελικά δεν είδα και κάτι το πολύ υβριστικό αφού τα όσα είπες για ένα τέτοιο τερατόμορφο κτήνος ήταν πολύ λίγα σε σχέση με το βίο και την πολιτεία αυτού του κομπλεξικού βρωμόπουστα.
    Χάρηκα το κομμάτι του eamb-ydrohoos που παρέθεσες και που σπάει κόκαλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κομπλεξικός βρωμόπουστας ο χερ Σόιμπλε;
      Πρόσεξε γιατί ο Σόιμπλε προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του και εμείς δεν τον βοηθάμε.
      Πρόσεξε γιατί αν σε ακούσει το άδωνι …αλίμονό σου!!!
      Πρόσεξε γιατί δεν το ‘χει σε τίποτα το άδωνι να φύγει για πάντα και να πάει αλυσοδεμένο να σέρνεται δίπλα από το καροτσάκι και να γλύφει τις σόλες του χερ.
      Χεστήκαμε!

      Διαγραφή
  10. Ο οχετός τους στην φόρα...!!!!
    Ξεσπάθωσες για όλους μας, και μόνο έτσι τους πρέπει όταν ξεπέρασαν πια όλες τις κόκκινες γραμμές!!!! Δεν τους πρέπει κανένα έλεος και δεν πρέπει να τους φοβόμαστε ό,τι κι αν κάνουν πια!!!! Είναι ικανοί να κάνουν πολύ περισσότερα!!!
    Τα έχεις πει όλα, οπότε τι άλλο να πει κανείς παρά να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές... κι όποιος ισχυριστεί κάτι άλλο είναι είτε ζαβός-τυφλός-αδιάφορος είτε έχει συμφέροντα εντελώς προσωπικά και τρώει με χρυσά κουτάλια και δεν δύναται να τα αφήσει από τα βρωμόχερά του!!!!
    Όσο για τις χρυσές ράβδους να τις βάλουν εκεί που ξέρουν και να τις πάρουν μαζί τους στον αγύριστο!!! Να δούμε τι θα καταλάβουν...
    Ο λαός τους για ακόμη μία φορά στην τραγική τους ιστορία πρέπει να ξυπνήσει και να πάρει είδηση τις βρωμιές τους απέναντι στους συνανθρώπους τους. Για ακόμη μία φορά κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου μέχρι να τους έρθει ταμπλάς!!!!
    Ευτυχώς υπάρχουν στην χώρα τους και πολλά ανοιχτά μυαλά, αλλά δεν ακούγονται πολύ δυνατά. Ήδη πάντως γίνονται πιο έντονες κινήσεις εναντίωσης στην στάση της κυβέρνησής τους. Λυπάμαι που δεν έχω τον χρόνο να σε παραπέμψω σε άρθρα σχετικά. Εκτός κι αν έχεις διαβάσει ήδη κάποια!!!
    Συνεχίζουμε ακάθεκτοι και στην υγειά μας ένα τσιπουράκι (σαν να το πίνουμε από κοντά)!
    Καλό Σαββατοκύριακο, Πετρή και σ' ευχαριστώ προσωπικά για τα όσα έγραψες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την Κυριακή που μας πέρασε έκανα κάτι που είχα να κάνω μήνες: αγόρασα το ΒΗΜΑ (καλά ντε, μη βαράς!). Είχα να το αγοράσω από πέρσι που είχε βάλει δώρο βιβλία του Κοέλιο. Φυσικά το αγόρασα για το βιβλίο Πόσα μας χρωστάει η Γερμανία και την εφημερίδα την πέταξα χωρίς καν να την ανοίξω.
      Άρθρα και παραπομπές για τις αποζημιώσεις και το κατοχικό-αναγκαστικό δάνειο συναντάμε χιλιάδες στο διαδίκτυο, αλλά οι απόψεις/εκτιμήσεις απέχουν μεταξύ τους όσο η μέρα με τη νύχτα.
      Στο βιβλίο καταγράφεται η Απόρρητη Έκθεση του ΓΛΚ σχετικά με το χρέος της Γερμανίας προς την χώρα μας. Ένα χρέος που αυτοί οι γελοίοι το μόνο που έχουν να αντιτάξουν είναι ότι …πέρασαν πολλά χρόνια.

      Έχτισαν τη χώρα τους από την αρχή αφού πρώτα πάτησαν σε κατεστραμμένες χώρες και πλιάτσικο. Αφού με τη Συμφωνία του Λονδίνου διαγράφηκε το μεγαλύτερο μέρος του χρέους τους (ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!!!) και υπογράφηκε ρήτρα ανάπτυξης για την αποπληρωμή του υπόλοιπου μέρους του.

      Μπορείς να μου πεις Γλαύκη μου γιατί κανένα γαμημένο μας βιβλίο από αυτά που διδάσκονται στα παιδιά μας δεν αναφέρει τίποτα για την λεηλασία του θησαυροφυλακίου της Τραπέζης της Ελλάδος; Για τις αναρίθμητες αρχαιότητες που μας έκλεψαν πριν ξεκουμπιστούν; Ποιο από τα παιδιά μας (και όχι μόνο!) γνωρίζει ότι ξαναθάβαμε κρυφά από τους ναζί τις αρχαιότητες, τα νομίσματα, τα κτερίσματα ή …τσιμεντώναμε τα αγάλματα για να μη τα βρουν και μας τα πάρουν;

      Αυτά κοπέλα μου είναι ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ιστορικά στοιχεία. Βασίζονται σε αρχεία και μαρτυρίες ανθρώπων που ζουν ακόμη και σήμερα. Δεν είναι γενικόλογα φληναφήματα “είστε όλοι διεφθαρμένοι, εμείς είμαστε όλοι εργατικοί”!

      Η σημερινή κυβέρνηση δεν θέλω να κάνει πίσω. Αν δεν καταφέρει να περάσει τις θεμελιώδεις προτάσεις της και την υποχρεώσουν να σκύψει και να υποταχτεί στις προτάσεις των δανειστών για να συνεχιστεί το έγκλημα, ας ζητήσει νωπή λαϊκή εντολή. Στη Δημοκρατία μας, όσο και αν μερικοί προσπάθησαν να μας κάνουν να το ξεχάσουμε, κυρίαρχος είναι ο λαός!

      Καλό Σαββατοκύριακο.

      Διαγραφή
  11. Θες να πεις ότι ο άρχων της κάθαρσης στην Ευρώπη, ο κυρ-Σόιμπλε, είναι... διαπλεκόμενος;
    Ότι έχει πιαστεί για δωροδοκία;
    Αυτός ο άνθρωπος που μας λέει ότι για όλα φταίει ο ψιλικατζής που δεν κόβει απόδειξη;

    Και πριν τα γράψεις όλα αυτά για τη Γερμανία και τον Σόιμπλε,... τον κυρ-Σταύρο τον ρώτησες;
    Ναι, ναι, αυτόν με το τσαντάκι του σπορτ-Μπίλυ.
    Τον ρώτησες πριν πεις κακιά κουβέτνα για Γερμανό;
    Θα σε πει ψεασμένο φασίστα εθνικιστή.
    Πρόσεχε καλά, κύριε Πέτρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε γαμώτο. Μόλις το ανέβασα το μετάνιωσα αμέσως. Με μια έννοια είμαι απο χτες: τι θα πει ο κυρ Σταύρος. Φτούυυυ...
      Έχει κανείς σας μπλάνκο;

      Διαγραφή
  12. Νομίζω ότι δεν πρέπει να σταθούμε στο πρόσωπο. Αλλά στα πρόσωπα που το ανέδειξαν γνωρίζοντάς το καλά... Και σε αυτά τα πρόσωπα θα ανακαλύψουμε μια Ευρώπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχικά νόμιζα ότι είναι απλός υπάλληλος. Όσο περνάει ο καιρός τόσο και περισσότερο πείθομαι ότι είναι συνδιαμορφωτής αυτών των πολιτικών.
      Κάτι σαν τον Κίσινγκερ ένα πράμα.

      Διαγραφή
  13. Εύγε Πέτρο! Ήξερα κάμποσα από αυτά που έγραψες αλλά έμαθα και πάρα πολλά που δεν είχα ιδέα, ειδικά γι' αυτό το γελοίο και φασιστικό άτομο. Συνδιαμόρφωσε λες εσύ, Ενορχήστρωσε θα πω εγώ, μια Ευρώπη που διευθύνει με το "καγκελωτό" του δάχτυλο και με το κόμπλεξ του, κατά πως τον βολεύει κι οι δικοί μας δωσύλογοι, χτυπάγανε το ταμπούρλο της αδιαφορίας ή της ...κονόμας! Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έγραψες, για όλα όσα έμαθα εδώ κι απ' τις παραπομπές σου και μακάρι να τα διάβαζαν όλοι οι Έλληνες για να γνωρίσουν κάτι, από τα δρώμενα και την πραγματικότητα!
    Να είσαι καλά Πέτρο και να έχεις μια ωραία Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απαντήσεις
    1. Ο Σόιμπλε, όπως και κάθε δήμιος/εκτελεστής, τη δουλειά του κάνει. Δεν θα μπορούσαν να βρουν καταλληλότερο κάθαρμα που στην δύση του εγκληματικού του βίου δεν έχει πρόβλημα να του χρεώσουν και άλλα εγκλήματα.
      Το πρόβλημα της Ελλάδας μας έγκειται στα εθελόδουλα καθάρματα που άσκησαν εξουσία και μερίμνησαν όχι για το καλό του λαού της, αλλά για να διασωθούν οι ξένες και ελληνικές τράπεζες, το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο.

      Επιθυμία κάθε τίμιου ανθρώπου και γνήσιου πατριώτη (στον όρο πατριώτης δεν αποδίδω βέβαια τη χυδαία έννοια που της αποδίδουν οι αγράμματοι φασίστες) είναι να αποδοθούν οι ευθύνες όσο ψηλά βρεθούν ότι υπάρχουν. Όχι να ξεφύγουν πάλι μέσω του ανώμαλου νόμου περί ευθύνης (=ανευθυνότητας) υπουργών.
      Τότε και μόνο τότε ο όρος δωσίλογος θα αποκτήσει αξία. Όταν δώσουν λόγο!

      Σε ευχαριστώ Κατερίνα. Κι εσύ καλή Κυριακή και καλή εβδομάδα να έχεις.

      Διαγραφή